+436509272992
Болгария
 • Credit-online
 • Chile
 • Moldova
 • Europe24
 • Kyrgyzstan
 • Armenia
 • Egypt
 • Azərbaycan
 • Узбекистан
 • Europa
 • Pakistan
 • Красота и здоровье
 • Товары недели
 • Корневая категория
 • Топ Продаж
 • Болгария
 • Все группы товаров

Flexomed купувайте на официалния уебсайт в България, София

Information
Check the price
In stock
Description

> Посетете официалния сайт FLEXOMED <

ГЕЛЪТ FLEXOMED Е МАРКА №1 В САЩ И РЕДИЦА ЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ! САМО ПРЕЗ ПЪРВАТА ПОЛОВИНА НА 2018 ГОДИНА СА ГО КУПИЛИ ПОВЕЧЕ ОТ 3 МИЛИОНА ЕВРОПЕЙЦИ. ТОЙ ПОМАГА НА ДРУГИТЕ, МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ И НА ВАС!
«Гел «Flexomed» определено заслужава внимание. Това е лекарството на бъдещето. Удобството от прилагането му, достъпната цена и високата ефективност на гела успяват да предизвикат реакцията: ""не"" на всичките конкуренти.
Въпреки факта, че този препарат се е появил сравнително наскоро на българския пазар, той вече е включен в повечето програми за лечение на ортопедични заболявания във водещите клиники в страната ни.
«Отлично и не много скъпо средство! След армията започнаха болките в гърба. Опитах различни лекарства и народни средства, но те не ми помогнаха. По-особени болки се появиха, когато дълго се заседях. Жена ми купи гела Flexomed, в който си има инструкции за прилагането му. И ето, вече шест месеца не изпитвам никакви болки или дискомфорт в гърба. Аз съм много доволен. Жената посъветва своят колега по време на работа, и на него също помогна. Моята оценка на гелът - ШЕСТИЦА!»
«Аз съм приятно изненадан от действието на гела. Честно казано, първо не се доверявах на чудесата на медицината, но сега мисля по друг начин. Гелът наистина помага по-добре от най-силните хапчета. Болката минава почти веднага, така че не трябва да подлагате тялото си на никаква вредна химия. АЗ ЛИЧНО се излекувах с гела Flexomed с 2 курса, както ме и посъветва лекарят. Сега се чувствам перфектно!»
Антон
град София
Опитвала съм всичко - и ваксини, и различни хапчета, и традиционните лекарства. Само този гел ми помогна.
«Бая време страдах от отоци и болки в стъпалата. Нито един лекар не можа да открие истинската причина и да ми постави правилната диагноза. Опитах всичко - рекламирани скъпи лекарства, ваксини и народни средства за защита. Само гела Flexomed ми помогна. Най-хубавото е, че резултата видях само няколко дни по-късно. Краката спряха да ме притесняват толкова. Сега всичко е наред, вече един месец аз не усещам никакви симптоми на заболяване.Препоръчвам ви на всички да го опитате!»
Кирилка Кирилова
град София
Аз се чувствам с 10 години по-млад май!
«Това наистина е готино! Аз никога не съм си мислел, че просто някакъв си гел е способен на това. Взех го да пробвам от един мой приятел, просто за любопитство. А на сутринта се събудих и се чувствах по-млад с години! Всички болки, които ме смущаваха в ставите и гърба са преминали, изчезнаха всички неприятни усещания, е много по-лесно се ходи вече! Отдавна не съм се чувствал така. С хапчета и лекарства не мога да го сравняват - като земята и небето! За тези, които имат проблеми с гърба, това е най-доброто средство».
Мога да кажа, че след като започнах да препоръчвам този гел на своите пациенти, динамиката на лечение се е подобрила почти двойно. Това е много добър показател, който най-добре демонстрира ефективността на гела «Flexomed»
ТАЙНИТЕ НА КИТАЙСКАТА МЕДИЦИНА ГЕЛ СРЕЩУ БОЛКА В СТАВИТЕ «FLEXOMED»
ЕДИНСТВЕНИЯТ ПРЕПАРАТ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ГРЪБНАЧНИЯ СТЪЛБ И НА СТАВИТЕ С ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ!
НАЙ-НАКРАЯ ЩЕ ЗАБРАВИТЕ ЗА БОЛКАТА!
Механизъм за бързо въздействие
Модерна технология за доставка на лекарства
Дълготрайно действие
Моментално премахване на всяка болка
Без вреда за организма
Клинично доказана ефективност
Известно е, че китайската медицина се различава от традиционните методи на лечение. Лечението в Китай е специално като вид възстановяване. Китайските лекари са намерили причината за заболяването и въздействат върху нея, без това да повлияе на целия организъм. Лечението с билки е най-старият китайски метод за лечение на артрит и остеоартрит.
Мащабни клинични изпитания на гела «Flexomed» са били проведени в медицинските университети в Пекин (Китай) и Стокхолм (Швеция) през 2013 година. Общо 1000 мъже и жени с различни заболявания на гръбначния стълб и ставите в продължение на 2 седмици са използвали гела «Flexomed». Резултатите са изненада дори за лекарите!
Острата и хронична болка е преминала при повечето субекти в рамките на 1-3 дни след началото на прилагането на гела Flexomed. Повече от 70% от участниците в проучването отбелязват значителен напредък в лечението на хронични заболявания на гръбначния стълб и на ставите.
Всички без изключение получиха положителен ефект от гела. Нито един друг ортопедичен продукт от наличните в момента не може да се похвали с толкова висока ефективност!
Гелът за стави Flexomed е лекарство от ново поколение, разработено съвместно от китайски и български лекари и съчетаващо в себе си най-новите научни постижения. Произведен по традиционната рецепта, той позволява максимално запазване на всички полезни свойства. Препоръчва се в качеството на основно средство за избавяне от болки в ставите.
Средството действа на локално ниво, прониква директно в кухината на ставата и незабавно облекчава болки и други неприятни усещания. Уникалният състав на гела Flexomed възстановява увредената хрущялна тъкан, облекчава болката и възпалението на ставите и възстановява нормалната им експлоатация.