+436509272992
Malaysia
 • Chile
 • Moldova
 • Europe
 • Kyrgyzstan
 • Armenia
 • Egypt
 • Azərbaycan
 • Узбекистан
 • Pakistan
 • Красота и здоровье
 • Товары недели
 • Корневая категория
 • Топ Продаж
 • Новинки!
 • Новинки
 • Malaysia
 • Все группы товаров

Laman rasmi Strong Man Malaysia, Kuala Lumpur

 • Information
Check the price
In stock
Description

Laman rasmi Strong Man Malaysia, Kuala Lumpur

Strong Man beli di laman web rasmi, Malaysia, Kuala Lumpur

Strong Man beli di Malaysia, Kuala Lumpur

Saiz sememangnya penting: kisah tentang bagaimana suami saya berubah menjadi GERGASI SEKS dalam masa 3 minggu!
Saya sedang menjangkakan diskusi yang hebat :))) Ada yang boleh berkata: "bagaimana awak boleh mendedahkan kehidupan peribadi awak?!" - tidak seperti orang lain yang akan berasa gembira dengan penerangan ini dan akan memberikan nasihat. Saya hanya percaya bahawa kisah-kisah seperti ini perlu dikongsi. Jika tidak ada larangan berkaitan diskusi tentang isu-isu kehidupan peribadi dan cara untuk menyelesaikannya, tidak akan ada wanita yang tidak gembira lagi di negara ini! Dan anda juga tidak dapat bayangkan betapa mudahnya masalah ini dapat diselesaikan.
Kisah saya
Nama saya Kristina dan umur saya 22 ahun :) Saya berkahwin setahun yang lalu, suami saya adalah lelaki pertama saya! Ya, bunyinya agak ketinggalan zaman, tetapi dia adalah satu-satunya cinta hati saya, orang yang anda akan hidup sekali dan selama-lamanya. :) Sudah tentu saya mengimpikan tentang malam pertama kami di mana kami akan menyayangi antara satu sama lain dan melakukah seks penuh nafsu seperti semua wanita muda. Tetapi kehidupan mengejutkan saya. Rupa-rupanya zakar suami saya ternyata sangat kecil dan, tidak kira betapa dia cuba puaskan saya, ia tidak berkesan : ((( Zakarnya sangat kecil hinggakan saya tak dapat rasa apabila dia masuk ke dalam saya. Sudah tentunya kami tidak berhenti berasmara, tetapi saya tak dapat capai orgasme, dan tempoh seks sangat singkat. Semua ini tidak memberikan suami saya keyakinan yang tinggi dan selepas mencuba selama enam bulan tanpa apa-apa kejayaan, kami berhenti melakukan seks. Saya hanya dapat impikan bahawa suami saya melakukan hubungan seks dengan saya dalam semua posisi yang mungkin dan mustahil.
Saya tidak boleh dan tak mahu berputus asa. Saya membuat keputusan bahawa sebelum berjumpa seorang doktor, apa yang terbaiknya adalah mencari maklumat di laman web dan forum untuk lelaki. Ternyata, ia adalah perkara terbaik yang pernah saya lakukan! Dalam salah satu daripada laman web ini saya menemui satu topik mengenai sejenis krim yang dipanggil Strong Man . Kaum lelaki nampaknya berpuas hati dengannya. Saya membaca banyak ulasan positif yang ada juga daripada kaum wanita dan ini memberi saya harapan. :) Jadi saya membuat keputusan untuk mencubanya, lalu saya memesannya, kerana saya rasa tidak ramai orang yang boleh berbohong mengenainya. Jika ia telah membantu seseorang, ia juga boleh membantu kami!

Walaupun suami saya ragu-ragu, akhirnya dia bersetuju untuk mencubanya. Krim itu perlu disapukan pada zakar setiap hari. Selepas minggu pertama, saya menyedari kesan positifnya (atau dengan lebih tepat lagi, saya merasakannya). Pada mulanya, tempoh seksual meningkat dan sensasinya lebih kuat. Dan batangnya menjadi lebih keras dan kuat, kami sebenarnya mahu melakukan hubungan seks tanpa henti. Saya akhirnya tahu bagaimana rasanya untuk menjadi seorang wanita sejati dan bagaimana rasanya mempunyai pasangan dengan zakar yang besar! Jadi seperti yang anda semua boleh bayangkan, kami sudah menikmati hasil pertamanya :))

Suami saya terus menggunakan Strong Man setiap hari untuk kira-kira tiga minggu dan akhirnya dia mendapat 4.5 cm! Sekarang kami melakukan seks siang dan malam! Saya bersedia untuk seks 24 jam sehari! Sekarang zakarnya berfungsi seperti jam, ia menjadi keras dalam satu saat. Kami melakukan seks di mana-mana saja: di pawagam, di tandas restoran, pernah sekali kami melakukannya di sebuah taman, kami tak dapat tahan. Dorongan seksual sangat itu kuat sehinggakan kami tidak boleh berhenti. Perkara yang paling pentingnya ialah dia boleh bersedia di mana-mana saja dan pada bila-bila masa dan untuk beberapa kali berturut-turut . Saya rasa seperti seorang wanita sebenar, dia kini begitu hebat di tempat tidur yang mana sebelum ini saya tidak dapat bayangkannya. Sesiapa saja hanya boleh impikan untuk mendapatkan seks yang berkualiti seperti itu, tanpa sebarang masalah mengenai ereksi. Zakar pun menjadi semakin tebal dan lebih keras dan kami orgasme setiap kalinya. Suami saya berubah menjadi lelaki macho yang sejati)) Keyakinannya lebih tinggi sekarang. Dia berasa seperti lelaki sejati dan dia tidak terlepas peluang untuk mengingatkan saya tentang hal itu.
Gadis-gadis semua, jika lelaki anda mempunyai masalah seksual, jangan buang masa lagi, belilah Strong Man .
 Ia adalah produk 100% semula jadi dan awak tak perlu bimbang tentang kesihatan pasangan anda;
 Selepas 3-4 minggu penggunaan, zakar akan tumbuh secara purata antara 3 dan 5 cm;
 Tempoh ereksi dan tingkah laku seksual akan mencapai had maksimum;
 Anda akan bersedia untuk melakukan hubungan seks pada bila-bila masa;
 Keamatan sensasi dan orgasme yang kemuncak serta tahan lama dijamin.