+436509272992
Albania
 • Credit-online
 • Chile
 • Moldova
 • Europe24
 • Kyrgyzstan
 • Armenia
 • Egypt
 • Azərbaycan
 • Узбекистан
 • Europa
 • Pakistan
 • Красота и здоровье
 • Товары недели
 • Корневая категория
 • Топ Продаж
 • Albania
 • Все группы товаров

?aji Prostamid nga prostatiti blini n? faqen zyrtare n? Shqip?ri,Tiran?

Information
Check the price
In stock
Description

Çaji Prostamid nga prostatiti blini në faqen zyrtare në Shqipëri,Tiranë
Çaji Prostamid blini në faqen zyrtare në Shqipëri,Tiranë

Prostamid
i testuar klinikisht për prostatën
natural product and eliminates adenoma, chronic
prostatën kronike dhe akute
lehtëson inflamacionin dhe dhimbjen
normalizon funksionin e urinimit
dhe përmirëson ereksionet
siguron rezultate të qëndrueshme dhe
afatgjata
efektiv për çdo moshë
dhe në çdo fazë të sëmundjes
Prostata është një sëmundje
prej të cilës ju mund të keni vuajtur për shumë vite
pa e ditur madje, e cila zhvillohet, duke shkatërruar shëndetin tuaj, duke shkaktuar mosfunksionim erektil dhe madje duke përbërë kërcënim për vdekje
Sipas statistikave zyrtare të siguruara nga OBSH, çdo
mashkull mbi 30 vjeç vuan nga
prostata kronike.

Fakt:

Shifrat reale, sipas ekspertëve:
85% e burrave mbi 20 vjeç vuajnë nga
prostata kronike.

Kujdes!
Prostata kronik shpesh ndodh pa simptoma.
Simptomat kryesore të prostatitës janë vështirësia në urinim
organ
ndjesi djegieje dhe dhimbje kur
urinoni

ndjesi
urinimi të paplotë

nevojë urgjente
për të urinuar

urinim i shpeshtë gjatë natës
(më shumë se një herë në natë)

rrjedhje urine
pas urinimit

Simptoma të tjera të prostatës:
dhimbje në uretër
dhe pjesën e poshtme të barkut
humbja e
dëshirës seksuale
ereksione të dobëta dhe të dobëta
dhimbje gjatë marrëdhënies seksuale
derdhje e parakohshme
temperaturë e lartë e trupit
(deri në 39-40).