+436509272992

Imunodon Čajna mešavina za jačanje imuniteta kupiti u Srbiji

  • Information
Check the price
In stock
Description

Imunodon za jačanje imuniteta kupiti u Srbiji
Imunodon Čajna mešavina za jačanje imuniteta kupiti u Srbiji
Imunodon jačanje imuniteta kupiti u Srbiji
Imunodon Prirodna formula za imunitet kupiti u Srbiji
Imunodon SLUŽBENA WEB STRANICA kupiti u Srbiji

“Svetska Zdravstvena Organizacija (WHO) kontinuirano vrši kontrolu Virusa.  Kada najprestižniji svetski stručnjaci nemaju rešenje, znajte da tada morate preuzeti stvari u svoje ruke “ - tvrdi Prof.Dr. Ilija Đoković,dipl. biolog, šef odjeljenja za kliničku imunologiju i  imunogenetiku, ujedno i redovni  profesor imunologije na privatnim i  državnim fakultetima.  
Sa gotovo 23 godine radnog iskustva, Dr.Đoković potvrđuje da se nikada do sada nije susreo sa sličnim stvarima.
“Kroz istoriju smo imali mnogo slučajeva , nekih se čak jako dobro sećam iz ličnog isukstva kao što je ona iz 2010-te godine uzrokovana mutiranim Influenza virusom, odnosno H1N1, kako ga narodno nazivaju. Ovo je nešto potpuno novo. Još uvek nemamo nikakvih zvaničnih informacija osim statističkih podataka vodećih Nemačkih instituta i Svetske Zdravstvene Organizacije, a ti podaci su itekako zabrinjavajući.
Zamolili smo Doktora Đokovića da pojasni šta zapravo predstavljaju ti podaci i da li ima razloga za brigu.
— “Iako podaci jesu zabrinjavajući, razloga za brigu nema. Podaci samo ukazuju na ono što smo svi mogli predpostaviti. Šta to znači ? To znači da će vecina biti zaražena . Samoizolacija samo odgađa neodgodivo, a nauka još uvek nema odgovor, što znači da lek za sada ne postoji. Virus je efektivno prebolovalo više od 110 000 ljudi u sveetu, a preko 72% njih je delovalo preventivno tako što je ojačalo svoj imuni sistem i dozvolilo organizmu da se sam izbori protiv virusa. Razmišljajte logički, ako leka još nema, kako je onda Kina, iz koje je virus krenuo, uspela svesti broj zaraženih na mimum? Odgovor je imunitet.
Nakon što smo saznali da je zaraza neizbežna, upitali smo dr. Đokovića kako se ispravno zaštititi
Ne možete se zaštiti. Ne postoji ni jedan lek ili sredstvo koje vas može zaštiti od zaraze. Ko god da vam je to rekao, laže. Jedino što možete je ojačati vaš imuni sistem i pripremiti ga za nalet . Na taj način dajete šansu vašem organizmu da se izbori sa virusom. Prema zvaničnim podacima Svetske Zdravstvene organizacije, 72% izlečenih je uzimalo neki vid imunostimulanata (lekova za imunitet) preventivno. To je ujedno i jedini razlog zbog kojeg su preboleli .

Zamolili smo Iskusnog Dr.Đokovića za par saveta o podizanju imuniteta iz topline svoga doma.
“Budući da sam se specijalizovao za Imunologiju, teško me je zavarati. Lično koristim samo ono što je sertifikovano, provereno, i delotvorno. Vrlo često dobijam slike raznoraznih preparata od kolega i najćešće pitanje koje dobijem je :” valja li ovaj? Ili “jesam dobar uzeo?”, naročito sada. Vrlo često im tako znam reći da ako je lepa ambalaža ne znači da je kvalitetan proizvod. Upravo zbog toga, ja lično uvek uzimam samo klinički testirane i svetski prepoznate proizvode. Jedni od takvih su Orthomol Immun i Imunodon. Oba proizvoda su sertifikovana, a klinička ispitivanja su sprovedena po najvećim Europskim standardima. Jedina razlika je u tome što je Imunodon jeftiniji, a Orthomol Immun skuplji. Jedno mesečno snabdevanje Orthomol Immun-a košta približno 5700 RSD, dok mesečno snabdevanje za Imunodon-a košta 3290 RSD. Iako lično koristim oba, smatram da prosečnom čoveku i nisu baš potrebna oba. Naročito ako osoba nije stabilna finansijski.

“Koji bih ste pre preporučili?“
Imunodon. Bez razmišljanja. Ima sve što jedan kvalitetan imunostimulans treba da ima. Klinički testiran, pristupačan, prirodan i ono najvažnije, na biljnoj bazi. Prvi put sam se susreo s njim 2016 godine tako što sam ga zatekao u ordinaciji pored svog stola. Privukao mi je pažnju zbog naziva. Uzeo sam ambalažu, pročitao sastav, i prvo što mi je palo na pamet bilo je :”Mešavina sa urtikom, jel moguće da se ja ovoga nisam setio?”. Ispočetka nisam znao čiji je, pa se kasnije ispostavilo da ga je nehotice zaboravio mlađi stažista. Čim sam ga sreo sutradan upitao sam ga :” Gde si našao ovo?” , a on se onako uplašeno počeo izvinjavati i govoriti kako je tu glupost našao na internetu. Probajte zamisliti samo koliko se šokirao kad sam rekao da naruči i meni isto.”

Pitali smo doktora gde, i kako nabaviti Imunodon, a on nam je pojasnio da je proces vrlo jednostavan.
“Pored što je jedinstven, testiran, i prirodan, Imunodon je takođe pogodan za samoizolaciju. Ne morate izlaziti nigde. On stigne sam na vašu adresu, sve što je potrebno je naručiti ga sa zvanične stranice proizvođača. Za razliku od Orthomol Immun-a za kojeg dajete puno više novca, a i uz to rizikujete odlaskom do apoteke, Imunodon stiže na vašu adresu u potpuno sterilnoj ambalaži i to u roku 2 dana od narudžbe. Kao što i sami vidite, naručujem već godinama, pogotovo sada kada je i meni i mojoj porodici najpotrebniji.”

Nakon razgovora sa prof.dr. Đokovićem odlučili smo potražiti Imunodon i uspeli smo pronaći zvaničnu stranicu proizvođača. Na zvaničnoj stranici proizvođača uspeli smo saznati da je svaka narudžba Imunodon-a na dodatnom trajnom popustu od 50% zbog proglašenja pandemije . Ponuda će trajati sve dok pandemija traje a cilj je omogućiti svakom građaninu priliku da zaštiti sebe i svoje najmilije.