+436509272992
Srbiji
 • Credit-online
 • Chile
 • Moldova
 • Europe24
 • Kyrgyzstan
 • Armenia
 • Egypt
 • Azərbaycan
 • Узбекистан
 • Europa
 • Pakistan
 • Красота и здоровье
 • Товары недели
 • Корневая категория
 • Топ Продаж
 • Srbiji
 • Все группы товаров

Imunodon jačanje imuniteta kupiti u Srbiji

Information
Check the price
In stock
Description

Imunodon za jačanje imuniteta kupiti u Srbiji
Imunodon Čajna mešavina za jačanje imuniteta kupiti u Srbiji
Imunodon jačanje imuniteta kupiti u Srbiji
Imunodon Prirodna formula za imunitet kupiti u Srbiji
Imunodon SLUŽBENA WEB STRANICA kupiti u Srbiji

Imunodon Ojačajte Vaš organizam
Pomaže Vašem organizmu da prepozna strani agens i da neutrališe njegove toksine i dovede do potpune razgradnje. Oporavlja organizam, stimuliše stvaranje T limfocita, prirodnih ćelija ubica virusa i bakterija. U kombinaciji sa antibioticima i drugim sintetskim lekovima ublažava nus pojave nastale usled delovanja lekova i na zdrave organe.
Čaj i kapi za jačanje imuniteta ( čajna mešavina sa urtikom, kapi sa urtikom) kao i prah za jačanje imuno sistema se kao dopunska terapija mogu koristiti kod svih akutnih i hroničnih infekcija. Ova terapija se koristi i preventivno kod pojačanih psiho-fizičkih napora, kada se energija organizma crpi. Divlje lekovito bilje stimuliše odbrambene snage organizma. U kombinaciji sa antibioticima i drugim sintetskim lekovima ublažava nus pojave nastale usled delovanja lekova i na zdrave organe. Lekovito bilje je bogato biljnim antibioticima - fitoncidima, svaka lekovita biljka sadrži kombinaciju nekoliko fitoncida u različitim koncentracijama koji pored vitamina, minerala i pigmenata imaju izuzetnu ulogu u jačanju organizma. Zbog ovakve raznovrsnosti i složenog sastava jedna biljka može delovati na više bolesti. Isparljivi fitoncidi su etarska ulja koja deluju antiseptično. Neisparljivi fitoncidi obuhvataju veliku grupu jedinjenja: flavonoidi, tanini, antrahinonski heterozidi. Zbog širokog antibiotskog spektra deluju na veliki broj infekcija u organizmu (urinarne, infekcije disajnih puteva, upalu želudačne sluznice i sluznice creva). Ni jedan sintetski lek nema tako savršeno delovanje. Snažan imuni sistem je najjača odbrana u borbi protiv virusa, bakterija, gljivica koje su u našem okruženju.
Imunitet je sposobnost našeg organizma da prepozna strani agens, neutrališe njegove toksine i razgradi ga. Bele krvne ćelije (leukociti) različitim mehanizmima razaraju bakterije i viruse, razlažu ih enzimima koji razgrađuju njihovu strukturu i komponente neophodne za njihov opstanak. Aktiviranjem jedne grupe leukocita stimuliše se stvaranje T limfocita, NK (natural killer-ćelija ubica) koje proizvode interferone - supstance koje uništavaju viruse i maligne ćelije. Jedna od specifičnosti imunog odgovora je sprečavanje ponovnog pojavljivanja infekcije izazvane mikroorganizmom sa kojim je organizam već došao u kontakt. Određeni tip virusa ili bakterija po ulasku u organizam aktiviraju T-limfocite, koje stvaraju klonove ćelija koje su osetljive na istu bakteriju (virus) koja je aktivirala njihovo stvaranje. Svaki organ ima svoj specifični imuni sistem. Respiratorni (disajni) sistem ima treplje pomoću kojih zadržava i izbacuje iz organizma čestice većih dimenzija koje udišemo i makrofage- ćelije koje razgrađuju mikroorganizme. Digestivni sistem se brani od bakterija izuzetno kiselom sredinom želuca koja ubija većinu bakterija dospelih putem hrane i vode. Ukoliko je broj bakterija veći, organizam izbacuje pokvareni sadržaj stolicom ili povraćanjem unete hrane. Kiseo pH vaginalne sluznice čini je otpornom na bakterije i gljivice sa kojima dolazi u kontakt. Međutim, kada organ oboli ili kada oslabi imuni sistem celokupnog organizma postajemo ranjivi i meta svemu što se nalazi u našoj okolini. Nepravilna ishrana, nedovoljno sna, fizička i mentalna naprezanja iz dana u dan iscrpljuju organizam i on postaje podložan infekcijama. Lekovi kod akutnih infekcija su antibiotici koji uništavaju i sprečavaju dalje razmnožavanje bakterija. Međutim, antibiotici deluju samo na izazivače infekcija (bakterije), dok na oslabljen imuni sistem ne deluju uopšte. Zato je, pored pravilne ishrane, fizičke aktivnosti, čuvanja od prehlada..., jedna od bitnih stavki i biljna terapija koja može biti od velike pomoći u očuvanju i ponovnom jačanju imuniteta.
Često sam bila bolesna, na malu promenu vremena me je uhvatila ili jaka gripa, ili problem sa curenjem nosa praćen kijanjem i visokom temperaturom. Pokušavala sam da nađem rešenje na svaki mogući način. Koleginica sa posla mi je preporučila Imunodon, i to je bio pun pogodak. Pijem ga često, i više nemam problema sa sezonskim bolestima.
Nisam ni stara, a ni mlada. Dok sam se aktivno bavila sportom, nisam znala šta znači biti bolestan. Posao, porodica i obavezei brz tempo života su uticale na drastično pogoršavanje imuniteta. Moja komšinica apotekarka mi je savetovala da pojačam imunitet sa Imunodonom. Preporučujem ga svima, zaista je delotvoran.
Moj najveći probem je zima. Ne može da prođe ni jedna da se ne razbolim. Morala sam naći neko rešenje kao prevenciju, i preko jedne poznanice sam došla do Imunodona. Vredi sve pare ovoga sveta. Ima sve što je potrebno za imunitet na jednom mestu.