+436509272992
Bosna i Hercegovina
 • Credit-online
 • Chile
 • Moldova
 • Europe24
 • Kyrgyzstan
 • Armenia
 • Egypt
 • Azərbaycan
 • Узбекистан
 • Europa
 • Pakistan
 • Красота и здоровье
 • Товары недели
 • Корневая категория
 • Топ Продаж
 • Bosna i Hercegovina
 • Все группы товаров

Hypertea čaj za hipertenziju kupiti na službenoj web stranici u Bosni i Hercegovini

Information
Check the price
In stock
Description

Hypertea čaj za hipertenziju kupiti u Bosni i Hercegovini
Hypertea čaj za hipertenziju kupiti na službenoj web stranici u Bosni i Hercegovini
Hypertea kupiti u Bosni i Hercegovini

Starost nije prepreka vašem životu! Kardiolog koji ima 109 godina podijelio je tajnu svoje dugovječnosti i odličnog zdravlja
Poznati bh kardiolog Muhamed Tahirović penzionisao se u dobi od 70 godina, a ipak je ostao mlad i srcem i tijelom. Već je 39 godina u penziji, a socijalno osiguranje ga mrzi! Trenutno ovaj akademik ima 109 godina, ali osjeća se kao da ima 60.
Dr. Tahirović kaže da tajna dugog života leži u krvnim žilama . Ako su čiste i zdrave, možete živjeti do 120. godine, pa i više, i osjećati se potpuno zdravo. Kardiolog je tu tvrdnju potpuno potvrdio.

Naš reporter je uspio obaviti intervju s dr. Tahirovićem koji je objasnio svoju metodu čišćenja krvnih žila koja produžava život.
- Gospodine Tahirović, često ste govorili da su čiste krvne žile osnova zdravlja. Zašto?

- Jednostavno je. Funkcionisanje organa i sistema u tijelu ovisi o kvaliteti cirkulacije krvi. Cirkulacija krvi znači dostavljanje kisika i hranjivih sastojaka u unutrašnje organe, kao i prikupljanje ugljičnog dioksida i metaboličkih produkata. U djetinjstvu, adolescenciji, mladosti, više se krećemo, krvni sudovi su novi, elastični, čisti - hranjivost organa je maksimalna. S godinama se manje krećemo, a naši sudovi se počinju prljati. To je zbog mnogih faktora, od kojih nisu svi štetni (kao što su pušenje, nezdrava prehrana, loše okruženje, sjedeći način života), već i prirodni (taloženje lipida, proces koji se odvija u svim organizmima).

Šta su to "prljave" krvne žile? Zamislite neke cijevi pune hrđe. Šta se dešava? Pritisak vode se povećava, a voda ima loš ukus. Ista stvar se događa i s krvnim žilama. Kada se na njih talože holesterol ili druge tvari, tlak raste ( prljave žile su glavni uzrok hipertenzije! ), krv sadrži nečistoće, cirkulacija krvi je narušena. Kao rezultat toga, dešavaju se promjene u svim organima i sistemima u tijelu. Čak je i koža sistem.

Ljudsko tijelo stari. Ako ste oprezni i očistite krvne sudove, imate šansu da živite najmanje 20 godina bez bolova u organima ili zglobova, a tijelo će raditi izvrsno. Drugim riječima, čišćenje krvnih žila može vam produžiti život i zdravlje. I to nije samo teorija. Preporučio sam ovu metodu svojim pacijentima i lično je praktikujem. Svi koji su poslušali moj savjet, živjeli su više od svojih vršnjaka.
Ovako se postepeno prljaju krvne žile. Ako ih nikada niste očistili, a imate više od 40 godina, vaše krvne žile sadrže mnogo nečistoća. To može uticati na vaše zdravlje, ili je možda taj proces već započeo.

- Kakve patologije mogu izazvati 'prljave' krvne žile?
Ova situacija se širi. Kardiovaskularne bolesti su odgovorne za 4 puta više smrti od ostalih uzroka. Ljekari su toga svjesni, znaju da je čišćenje krvnih žila potrebno, ali iz nekih razloga bosanska medicina zanemaruje ovaj aspekt. Većina ljekara propisuje lijekove za snižavanje krvnog pritiska u slučaju hipertenzije. Međutim, oni nisu namijenjeni izlječenju, već imaju privremeni učinak. Potrebno je očistiti krvne sudove. Usput, ovu metodu u SAD-u i Europi primjenjuju svi ljudi stariji od 35-40 godina već više od pola stoljeća. Svi tamošnji pacijenti znaju za neophodnost čišćenja krvnih žila. Stalno sam se pitao zašto se to ne dešava i kod nas.

- Postoje li neki simptomi zbog kojih možemo postati svjesni prisutnosti naslaga u krvnim žilama?

- Naravno da postoje. Glavni simptomi su:

Migrene
Oštećenja memorije
Hronični umor
Nesanica
Intimni problemi
Poremećaji vida i sluha
Visok krvni pritisak
Poremećaji disanja i angina pektoris
Blijeda koža na nogama
Bolovi u mišićima i zglobovima
Bez obzira da li imate neki od ovih simptoma ili ne, nakon 30. godine života, neophodno je očistiti krvne žile barem jednom u 5 godina. Na ovaj način imat ćete snažno zdravlje.

Krvne žile imaju kapacitet skupljanja nečistoće, posebno kod starijih ljudi. Ne morate jesti burgere ili pomfrit stalno da bi vam se to desilo. Čak i nakon jela kobasice ili prženog jajeta, određena količina holesterola taložit će se u krvnim ćelijama, što će se vremenom povećavati.

- Molim vas da nam kažete svoju tajnu za čišćenje krvnih žila.

- Do nedavno mi je za proces čišćenja krvnih žila bilo potrebno nekoliko mjeseci. Skupljao sam ljekovito bilje, tražio sam ih na pijaci ili sam ih naručivao na internetu i od njih sam pripremao sam infuziju. Sada to više ne trebam raditi, budući da su moje kolege iz Instituta za kardiovaskularne bolesti razvili dobar i jeftin lijek za čišćenje žila - „Hypertea“. Zapravo, ovaj proizvod reguliše krvni pritisak i liječi hipertenziju, zahvaljujući pročišćavanju žila. Zbog toga je odličan za našu svrhu.

- Kao što sam već napomenuo, cijelo tijelo pati. Prije svega, pogođeni su organi i sistemi koji su direktno povezani s cirkulacijom krvi - kardiovaskularni sistem.

Nečistoće iz krvnih žila mogu uzrokovati pojavu sljedećih bolesti:

Ateroskleroza. Žile prestaju funkcionisati: male žile su potpuno začepljene, a glavne sadrže velike naslage holesterola.
Ishemijska bolest srca. Nastaje zbog redovnog nedostatka krvi u koronarnim žilama, a koja se razvija zbog nečistoće u žilama.
Moždani udar. Poremećaji opskrbe krvlju u moždanom tkivu uzrokuju smrt nervnih završetaka, što dovodi do gubitka određenih funkcija.
Hipertenzija. Nečistoće iz krvnih žila uzrokuju sužavanje lumena i povećanje krvnog tlaka.
Proširene vene. Pojavljuju se unutar tijela, a ne samo na nogama (što je za žene alarmantno). Hemoroidi su posljedica venske dilatacije.
Tromboza vena i arterija. Depoziti nečistoće iz krvnih žila formiraju tromb i uzrokuju uništenje krvne žile, što može dovesti do smrti grupe ćelija iz organizma. Ako se tromb odveže i dospije u krvotok, može doći do začepljenja krvnih žila u srcu, srčanog zastoja, što u 70% slučajeva uzrokuje smrt pacijenta.
Ove fotografije pokazuju opasnost koju naslage iz krvnih ćelija predstavljaju za zdravlje i koliko vam smanjuju život.