+436509272992

Easy Slim - čaj za mršavljenje kupiti na službenoj web stranici u Srbiji, Beograd

  • Information
Check the price
In stock
Description

Easy Slim - čaj za mršavljenje kupiti na službenoj web stranici u Srbiji, Beograd
Kupiti Easy Slim - čaj za mršavljenje Službena web stranica Srbiji, Beograd

"Zahvalna sam onim ljudima koji su mi govorili da sam debela i s visoka gledali na mene. Da nije bilo njih, još uvijek bih bila debeljuca", kaže Dženana Hodžić koja je smršala 26 kilograma. Na svom putu do lijepog tijela isprobala je cijelu gomilu raznih dijeta, ali ispostavilo se da je najjednostavnija metoda zapravo i najdjelotvornija. Dženana je detaljno ispričala o ovoj metodi koja također sprečava proces vraćanja kilograma. Evo njene zadivljujuće priče...

Nikad nisam bila krhka djevojka, ali se nisam pretjerano brinula zbog viška kilograma. Kada sam upoznala svog budućeg muža, Irfana, opustila sam se i osvijestila se tek kad sam shvatila da sam zaista debela.

Kada sam upoznala Irfana opustila sam se i osvijestila se tek kad sam shvatila da sam zaista debela.
Sa Irfanom sam u vezi više od 7 godina, imamo dvoje divne djece. Ali sve do nedavno smo, kao što bi se reklo, "živjeli zajedno razdvojeni". Irfan je živio u svom stanu, mnogo je radio i povremeno me posjećivao. Onda bi ponovo odlazio.

Od samog početka naše veze čekala sam da me zaprosi. To je bio moj san!

Kad će konačno da me zaprosi? To je bio moj san!
Kad sam ostala trudna prvi put mislila sam da ćemo sigurno da se uzmemo. Ali nisam bila te sreće. Irfan me je posjećivao, ja sam ga čekala...

Kad se rodio naš stariji sin bili smo sretni. Priznao je dijete, obasipao me brigom i pomagao mi u svemu. Osjećala sam da nas voli, ali to je bila njegova posebna vrsta ljubavi.

Za drugi rođendan našeg sina odlučili smo da zajedno odemo 2 sedmice na more. More, sunce i pijesak. Toliko mi je bio potreban odmor!

Egipat je nudio fini hotel, toplu plažu i "all inklusive" obroke - za nas je to bila savršena opcija.

Odjednom sam na plaži primijetila da Irfan provodi dosta vremena gledajući jednu djevojku. Ništa nisam rekla, nego sam odlučila da i ja posmatram njega. Prvo sam pomislila da se zaljubio na prvi pogled. Ali kasnije je promijenio predmet posmatranja i počeo gledati drugu djevojku, onda opet neku drugu i tome nije bilo kraja!

Bila sam bijesna! Moj sin i ja kao da nismo postojali.

Odjednom mi je sinulo da prosto voli mršave djevojke!
Nikad nisam htjela da izgledam kao ljubomorna budala i zato sam pokušala da se smirim i sve analiziram. Odmah sam shvatila da sve djevojke koje je gledao imaju jednu zajedničku osobinu - bile su dvaput mršavije od mene! Ova misao me pogodila poput groma. On prosto voli mršave djevojke! Možda je to bio razlog njegovog ponašanja u našoj vezi???

Čak sam i snimila jednu fotografiju na kojoj me grli, a gleda u drugu "mršavu djevojku", pogledajte:

Irfan mi nikad nije rekao da mu se ne sviđa moj izgled. Nikad nije tražio da smršam, niti bilo šta slično. Ali nije bilo ni prosidbe o kojoj sam toliko maštala.

Ovakvo razmišljanje me je uznemirilo, sa stresom sam se borila zahvaljujući švedskom stolu. Te dvije sedmice sam jela za troje.

Kad smo se vratili sa odmora izvagala sam se i šokirala. Zajedno sa preplanulim tenom donijela sam iz Egipta i 9,5 kila. Bila sam na ivici nervnog sloma.

Počela sam da pretražujem na internetu teme o mršavljenju, ali nekoliko sedmica nakon toga sam otkrila da sam trudna po drugi put! Moj odmor je bio plodan u svakom smislu te riječi. Naravno da sam u takvom stanju prestala da razmišljam o mršavljenju, moje misli su bile na drugoj strani...

I tako, nastavila sam da sumnjam da se Irfanu ne sviđam kao žena.
Nisam mogla da prestanem da mislim o tome da se Irfanu ne dopadam kao žena. Skoro da sam odlučila da pobacim. Drago mi je da mi je Irfan kategorično zabranio da čak i razmišljam o tome.

I tako smo dobili drugo dijete, još jednog sina. Historija se ponavljala. Irfan je priznao dijete i obasuo nas brigom, ljubavlju i pažnjom. Ali samo kad je bio tu. Nijedna jedina stvar u stanu nije bila njegova, osim četkice za zube, a ja sam se fokusirala na djecu i to je bio moj način da se izborim sa ovom situacijom.

Kada sam prestala da dojim ponovo su me počele mučiti misli o mršavljenju. Nisam mogla zaboraviti naš odmor, vidjela sam kako Irfan zadivljeno gleda u mršave djevojke, a u našoj vezi se ništa nije promijenilo. Još uvijek sam imala 88 kila.

Tada sam imala 88 kila. I odlučila sam!
Odlučila sam da je vrijeme za promjenu! Sve sam isprobala: dijete - možda čak i desetak, razne fitnes programe, omotače za tijelo, posebne masaže itd, itd. Sve ove stvari ili nisu pomagale ili su samo privremeno pomagale - čim bih skinula kilograme, oni bi se vraćali još brže.

Srela sam Amelu u pekari , to je žena koja se porodila u istom porodilištu kao i ja sa drugim djetetom. Jedva sam je prepoznala, bila je dva puta veća od mene, a sad je bila gotovo 3 puta manja nego nakon porođaja!!!

"Nevjerovatno!", izletjelo mi je umjesto da je pozdravim. "Ne mogu da vjerujem rođenim očima! Amela, jesi li to ti?!"

"Malo sam mršavija nego prije, zar ne?", rekla je sa smješkom dok je kupovala kolače.

"I jedeš tijesto? Kako ti to uspijeva? Kako??? Ja sam probala da se bavim sportom, da držim dijete, saune i još koješta, sve sam probala! Mogla sam samo da skinem 3 kila najviše, a onda bih dobila još 7!" Skoro da sam zaplakala, dobro se sjećam ovog trenutka jer su svi u pekari gledali u mene.

"Dženana, kakve dijete, kakve saune, jesi li poludjela? Imam ideju. Hajdemo do mene da se malo ispričamo, muž mi je sad na poslu, popit ćemo čaj i popričati. Ja ću da se počastim ovim kolačima, a ti možeš da piješ mlaku vodu", rekla je Amela lukavo me gledajući. "Sve ću da ti ispričam, pokazaću ti, čak ću ti dati i da probaš."

Dženana, kakve dijete, kakve saune, jesi li poludjela?
Užasno me zanimalo i odmah sam pristala. Osim toga, Irfan je išao na put sljedećeg dana i ostaje dvije sedmice, pa je htio da bude sa djecom i ja sam imala malo vremena za sebe.

Amela je skinula 33 kilograma za bukvalno 3,5 mjeseca čim je prestala da doji. Nije bila na dijeti, nije postila i nije išla u teretanu. Živjela je svojim normalnim životom i ni u čemu se nije ograničavala.

Njeno tijelo je bilo mršavo kao u djevojke. Za divno čudo, tako veliki gubitak kilograma nije ostavio strije na njenoj koži. Pomislila sam da bi Irfan sigurno uživao da je gleda.

Obuzele su me jake emocije kad sam čula kako je lako sve to postigla, kako lako i bezbijedno za svaku ženu koja se želi riješiti suvišnih kilograma. Njen recept za mršavljenje me je prosto šokirao!

Predobro se sjećam pakla koji sam morala proći pokušavajući da skinem koje kilo. Prava noćna mora! Mogla sam da se sjetim depresije kad sam bila na dijeti i stalnih svađa sa Irfanom, mojih nervnih slomova i kako sam počela jesti sve bez mjere kada sam iskočila iz šina.

Baš me iznerviralo zbog toga što sam prošla kad sam vidjela da nije bilo potrebe za tim i da može trajno da se smrša. Šteta, ali uspjela sam se izboriti sa tim osjećajem jer sam bar znala sigurno šta sam trebala da radim.

Sad pažljivo slušajte šta mi je Amela rekla!