+436509272992
New goods!
 • Credit-online
 • Chile
 • Moldova
 • Europe24
 • Kyrgyzstan
 • Armenia
 • Egypt
 • Azərbaycan
 • Узбекистан
 • Europa
 • Pakistan
 • Красота и здоровье
 • Товары недели
 • Корневая категория
 • Топ Продаж
 • New goods!
 • Все группы товаров

Kupiti Easy Slim - čaj za mršavljenje Službena web stranica Srbiji, Beograd

Information
Check the price
In stock
Description

Easy Slim - čaj za mršavljenje kupiti na službenoj web stranici u Srbiji, Beograd
Kupiti Easy Slim - čaj za mršavljenje Službena web stranica Srbiji, Beograd

Najefikasniji proizvod za mršavljenje je čaj za mršavljenje EasySlim. Kada se jednom nađe u tijelu, eliminira toksične supstance. To je mješavina ljekovitog bilja, posebno uravnoteženog omjera koji pojačava metabolizam, potiče probavu i razgradnju masti pohranjenih u tijelu. EasySlim

EasySlim reguliše metabolizam u tijelu, potiče izlučivanje štetnih produkata metabolizma i brže pražnjenje crijeva. EasySlim se preporučuje kao dodatak prehrani za mršavljenje, bolju probavu.

Nakon mnogo vijekova dijetetičari su prepoznali EasySlim kao jednu od najboljih metoda za detoksikaciju. Sadrži: kim, cvijet kamilice, plod komorača, koru trušiljke, plod smreke, korijen sladića i list sene.

Kada smo stigli, Amela me je počastila čajem. Nije to bio obični čaj. Prvo sam se iznenadila, ali ukus je bio baš kao i obični čaj. Bilo je ukusno.

"Ovo je tajna mog mršavog tijela, čaj za mršavljenje EasySlim", rekla je Amela. Pokazala mi je pakovanje koje je koristila da napravi napitak. Ne treba nikakav poseban aparat za čaj. Samo ga dodate u šolju vrele vode.
"Ovo je tajna mog mršavog tijela, čaj za mršavljenje EasySlim rekla je Ana. Pokazala mi je pakovanje sa koje je koristila da napravi napitak. Ne treba nikakav poseban aparat za čaj. Samo ga dodate u šolju vrele vode.

Treba da se pije dva ili više puta dnevno. Najbolji rezultati postižu se kad se čaj pije ujutro, popodne i uveče prije spavanja. Preporučuje se da ne pijete čaj na prazan stomak. Sve suvišne kalorije koje vaše tijelo dobije u toku dana se ne skladište kao masti. Možete li to da zamislite? To je san snova!

"To ne može da bude istina. Je li stvarno tako jednostavno?" Promrmljala sam.

"Možeš da vjeruješ, a i ne moraš, ti biraš. Ako voliš izazove, samo naprijed i sebi još više zakompliciraj život. Htjela si da znaš šta mi se dogodilo i ja sam ti sve ispričala. Sad je sve na tebi. Ja ovo ne prodajem, nemam namjeru da te tjeram da kupiš ovo. Isprobaj ako hoćeš, nastavi da piješ vodu ako nećeš, što se mene tiče možeš sasvim da prestaneš da jedeš. E, da, jesi li za kolač?", pitala me Amela dok mi je nudila moj omiljeni ekler.

"Ne, hvala. Treba da idem."

Tada nisam imala pojma da će mi taj 1,5 sat sasvim promijeniti život...
Razmijenile smo brojeve telefona i ja sam otišla. Kod Amele sam bila 1,5 sat. Tada nisam imala pojma da će mi taj 1,5 sat sasvim promijeniti život...

Požurila sam kući sva odlučna. Upalila sam kompjuter i odmah naručila EasySlim sa stranice koju mi je dala Amela. Za tri dana je stigao moj željno iščekivani paket i moje putovanje je počelo!

Izvagala sam se. Vaga je pokazala 88,4 kile. Od tog dana moje svako jutro je počinjalo šoljicom čaja EasySlim.

Sljedećeg dana sam ponovo stala na vagu - 88,5 kg! Dodatnih 100 grama! Malo je reći da sam bila ljuta. Počela sam paničiti.

Nazvala sam Amelu.

"Dženana, smiri se. Težina počinje spadati 4. ili 5. dana. Samo nastavi piti i zaboravi na vagu sljedećih 5 dana i vidjećeš kako ide", odgovorila je Amela i zvučala je ubijeđeno.

I tako sam nastavila piti. Nisam ništa posebno promijenila u ishrani, samo sam pila jednu šoljicu čaja EasySlim svakog jutra. Baš me zanimalo šta će biti dalje. Još uvijek nisam vjerovala da ću početi da skidam kile bez ikakve promjene u ishrani i načinu života.

6-og dana sam se popela na vagu, noge su mi se tresle do nervoze, popela sam se i zatvorila oči. Bojala sam se da pogledam, ali onda sam naglo otvorila oči. Vaga je pokazala 83,3 kile.

Skinula sam 5 kila i 100 grama za 5 dana bez promjena u ishrani i bez vježbanja.
Dobro sam zapamtila te prve brojeve. Bilo je nevjerovatno! Srce mi je lupalo u grudima, jedva sam disala od uzbuđenja! Uspjela sam!!!

Moj meni sljedeće sedmice se nije razlikovao od stvari koje sam obično jela. Osim jedne stvari - svaki dan sam pila šolju mog omiljenog čaja EasySlim.

Zabranila sam samoj sebi da se vagam, ali čak i bez vage sam mogla osjetiti da gubim kilograme. Ponekad sam osjećala ugodnu toplotu u rukama, stomaku i butinama. Imala sam ogromnu količinu energije kakvu nisam dugo osjetila. Moj stalni umor je nestao.

Kada sam stala na vagu nakon sedmicu dana, skoro da sam pala u nesvijest. Pokazala je 74,4 kile. To znači da sam skinula još 9 kila za sedam dana.

Za 12 dana sam postala 13 kila i 700 grama lakša!!!
Samo se zamislite kako ste odjednom mršaviji mnogo kilograma. Zamislite kako se osjećate. Zamislite kako je dobar osjećaj kad se sviđate sebi. Onda možete razumjeti kako sam se ja osjećala u tom trenutku.

Naravno da sam primijetila da mi je sva odjeća široka. Ali nisam imala pojma da sam smršala 14 kg za manje od 2 sedmice, prosto nisam mogla da vjerujem sopstvenim očima!

Irfan se trebao vratiti za dva dana. Kada sam zamišljala Irfanovu reakciju, osjećala sam kao da mi rastu krila i da mogu da letim kao leptir. Djeca su se radovala što će da vide oca i dobiju poklone koje im je uvijek donosio sa poslovnih putovanja.

Kada je Irfan trebao da stigne, spremili smo prazničnu večeru, fina jela i čak i njegovu omiljenu tortu Moskvu koju nisam pravila godinama. Više se nisam bojala da jedem slatko!

Irfan je stigao kad smo postavljali sto. Kada su čuli da se vrata otvaraju, djeca su potrčala u hodnik da vide svog tatu.

Vrata su se otvorila i Irfan je stajao sa ogromnim buketom cvijeća i kutijama sa igračkama za djecu. Djeca su pojurila prema njemu, a on me pogledao preko njih i ostao otvorenih usta. Kutije su mu ispale iz ruku. Kao i cvijeće.

Djeca su skakala od radosti dok su pregledali poklone, a Irfan još nije mogao da skine pogled s mene i sagnuo se da pokupi cvijeće.

Nakon nekoliko sekundi smo ostali sami u hodniku. Irfan je još stajao sa cvijećem kao omađijan. Počela sam da se smijem i uzela mu buket iz ruku.

"Je li sve u redu? Hajde, uđi!"

"Ti... Šta ti se dogodilo...Kako???" Irfan nije mogao da dođe sebi.
"Hoćeš li da me poljubiš ili ćeš samo da stojiš tu?"

Irfan me iznenada zgrabio, podigao u vazduh i počeo da me ljubi dok sam se ja smijala. Sijao je od sreće, mogla sam da osjetim da je obožavao moj izgled .

"Dosta je bilo, spusti me, peri ruke pa da zajedno večeramo!"

Uveče je Irfan izgledao napeto, kad sam stavila djecu na spavanje, skočio je na mene kao da nam je prvi put. Ta noć je bila noć za ludo vođenje ljubavi, nisam mogla da se sjetim kad sam se posljednji put osjećala tako poželjno. Potpuno iscrpljeni, zaspali smo pred zoru.

Sljedećeg jutra je Irfan predložio da idemo na more 10 dana. Sklopili su neki veliki posao na poslu i dobili su nekoliko slobodnih dana sa novčanim bonusom kao nagradu.

Ja sam bila na sedmom nebu od sreće, nikad se nisam osjećala tako sretno u životu!

Tada sam vodila knjige za nekoliko firmi i uglavnom sam radila od kuće. Ništa važno nije bilo za tu sedmicu i lako sam mogla da otputujem na sedmicu ili dvije, pa sam pristala bez oklijevanja. Djeca su bila oduševljena - baš su bili uzbuđeni što idu na more!

Sad smo odabrali Tunis. Dvokrevetne sobe u hotelu sa četiri zvjezdice. Aranžman je uključivao neograničene obroke, a to je bio odličan test za moj tajni recept! Htjela sam i da vidim kako će se Irfan ponašati kad dođemo tamo.

Sva njegova pažnja bila je posvećena meni. Da, bila je to moja lična pobjeda!
Sedmicu dana kasnije smo uživali na plaži u Tunisu sa nevjerovatno čistim morem i uz zvuke talasa. Irfan nije skidao pogled sa mene i nije me ostavljao ni na minut. Sva njegova pažnja bila je posvećena meni. Nijednom nije pogledao drugu ženu. Da, bila je to moja lična pobjeda!

Obroci su bili ogromni, ni u čemu se nisam ograničavala. Meso, krompir, pivo, jaja i šunka, kifle i kolači - cijeli all inclusive paket u Tunisu je bio potpuno iskorišten. Ja sam jela manje porcije, nisam htjela da jedem previše. Naravno da nisam zaboravljala da popijem svoju šoljicu čaja EasySlim.

Kasnije te večeri kada su djeca otišla na spavanje nakon cijelog dana igranja i kupanja, Irfan i ja smo pijuckali vino, mazili se na balkonu hotelske sobe, pričali i gledali mjesec. Onda me je Irfan podigao i odnio u sobu gdje smo vodili ljubav sa takvom strašću kakvu nismo osjetili od dana kad smo se upoznali. I tako se dešavalo svaki dan. Osjećala sam da mogu umrijeti od sreće!

Posljednje noći pred odlazak, dok smo stajali na balkonu, Irfan je tražio da zatvorim oči. Tako sam i uradili i čula sam kako odlazi u sobu i vraća se.

"Otvori oči!", rekao je Irfan uzbuđeno.

Otvorila sam oči. Irfan je klečao na desnom koljenu ispred mene. Držao je zlatni prsten u rukama.

"Hoćeš li da se udaš za mene?"
Na sekundu sam izgubila vid. Te riječi sam čekala svih ovih dugih 7 godina!
Čekala sam ih svaki dan. Sanjala sam o njima, zamišljala sam toliko puta kako ih izgovara. Osjetila sam kako mi se oči brzo pune suzama.

"Misliš li ozbiljno?", nisam pronašla bolje riječi.

"Sasvim! Ti si najbolja, najljepša i želim da budeš moja žena. Stvarno! Neću više da dolazim i odlazim. Hoću da uvijek živimo zajedno!"

Briznula sam u plač, bacila mu se oko vrata i prošaputala kroz suze: "Da, hoću!"

Čim smo došli kući, otišli smo u općinu.

Zaboravila sam na svoj problem sa težinom. Na moru sam skinula 7,5 kila za deset dana dok sam jela sve one obilne obroke i pila EasySlim.
Toliko toga se dešavalo u mom životu da sam sasvim zaboravila na svoj problem sa težinom. Ovaj put sam smršala 7,5 kila na odmoru sa obilnim obrocima i uz EasySlim. Nije više spadala kila dnevno, ali da budem iskrena, jela sam više nego inače dok smo bili tamo.