+436509272992
Srbiji
 • Credit-online
 • Chile
 • Moldova
 • Europe24
 • Kyrgyzstan
 • Armenia
 • Egypt
 • Azərbaycan
 • Узбекистан
 • Europa
 • Pakistan
 • Красота и здоровье
 • Товары недели
 • Корневая категория
 • Топ Продаж
 • Srbiji
 • Все группы товаров

Kupiti Bob's Secret Službena web stranica Srbiji, Beograd 50% popusta

 • Information
Check the price
In stock
Description

Oduvek se nametao problem - kako rešiti ćelavost, i kako tretirati kosu
Pitanje ćelavosti, pitanje regeneracije kose, pitanje kako čuvati koren kose, su svakodnevnica. Što se tiče farmeceutske industrije, ponuđena su brojna rešenja. Neka daju rezultate, a neka ne. Sve je to način kako da se na brz način obogate preduzetnici. Ono što znamo pouzdano da gore navedene probleme uzrokuju faktori kao što je genetika, nedostatak zinka i gvožđa, kao i brojni načini lošeg tretiranja kose(peglanje, spaljivanje dlaka, farbanje kose i dr.)

img2
Jedinstveni preparat na tržištu Bob’s Secret - put tradicije i iskustva
Renomirani beogradski frizer, Bob Kovačević, je osoba koja je odlučila da se ne preda lako. Posle višegodišnjeg rada, iskustva i korišćenja raznih preparata je shvatio da sve probleme oko kose treba tretirati iznutra, a ne spolja. Efekti su dugotrajniji. Posle duge potrage, nalazi adekvatnog proizvođača kao partnera za pravljenje adekvatne formule. Cilj je ponuditi kupcima ono što im zaista treba. Bitno je bilo zadovoljiti najviše standarde i kvalitet, i efikasno se boriti za očuvanje korena kose i izvršiti prevenciju protiv ćelavosti. Rezultati su došli ubrzo. Stvoren je preparat Bob’s Secret, veoma jedinstven na tržištu.

“Tradicija počinje sredinom 19. veka, kada pradeda Ranko Kovačević, šalje u Beč, na učenje zanata mog dedu Borislava Kovačevića. Porodični posao i tradiciju nastavlja moj otac Petar Kovačević. Centar mode se tada seli u Pariz, gde on nastavlja da obavlja struku 25 godina. Tradiciju preuzimam ja, Bob Kovačević i očevim putem dospevam u Pariz, u tada najčuveniju školu Loreal. Tu ostajem da radim 8 godina.

Prenosili smo znanje za ono sto je najbitnije da bi imali lepu frizuru i lepu kosu, a to je negovanje kože glave! Uvek smo porodično brinuli da radimo sa ekskluzivnim kolekcijama, a akcenat je uvek bio na negovanju kože glave i rast kose.Inače, ja sam osoba puna entuzijazma koja svoj posao stavlja na prvo mesto. Posle višegodišnjeg rada, iskustva i korišćenja raznih preparata, shvatio da sve probleme oko kose treba tretirati iznutra, a ne spolja. Efekti su dugotrajniji. Posle duge potrage, našao sam adekvatnog proizvođača kao partnera za pravljenje adekvatne formule. Cilj je ponuditi kupcima ono što im zaista treba. Bitno je bilo zadovoljiti najviše standarde i kvalitet, i efikasno se boriti za očuvanje korena kose i izvršiti prevenciju protiv ćelavosti. Rezultati su došli ubrzo. Tako je nastao Bob’s Secret, veoma jedinstven na tržištu.” , kaže Bob Kovačević

NARUČI SADA
Šta je Bob’s Secret?
Bob’s Secret je proizvod namenjen za efikasnu borbu protiv ćelavosti, povećava čvrstoću dlake, kao i njen volumen, odlična je prevencija protiv suve kose, usporava opadanje i jača koren dlake. Takođe doprinosi čvrstoći i stabilnosti noktiju, i sprečava njihovo listanje.

Od čega je sastavljen Bob’s Secret?
eucaliptus oil
ZINK

Potencira cink u svom inhibitornom delovanju na enzim 5 alfa reduktazu, koji uzrokuje gubitak kose i hipersebore u androgenetskoj alopeciji

fats
GVOŽĐE

Nedostatak gvožđa je jedan od osnovnih uzročnika za gubita kose. Sprečava pojavu krhkih delova i sprečava pucanje kose i noktiju. Odličan je pro-oksidant, i u kombinaciji sa vitaminom E u potpunosti eliminiše oksidaciju.

mint
KOMPLEKS VITAMINA B

Vitamini B12, B3 i B5 otpomažu pravilnoj reprodukciji kobalmina, i utiču na pravilan rast dlaka u organizmu. Nepohodni su i za sintezu crvenih krvnih zrnaca. Utiču na pravilan transport kiseonika do svake ćelije u organizmu, po povećavaju protok krvi do korena kose.

mint
CISTEIN I METIONIN

Osnovni inhibitori za formiranje keratina, koji je osnovni materijal za formiranje kose. Ove dve aminokiseline vraćaju sjaj i snagu kosi i korenu dlake.

mint
PŠENIČNE KLICE

Nezamenjivi saveznici ljudske kose u borbi protiv suve kose, pucanja i lomljenja dlake. Posebno se preporučuju za finu kosu, i regulišu njenu masnoću.

img4
Šta kažu stručnjaci?
“ Ako želite jak koren kose, i ukoliko želite da sprečite pucanje kose, suvu kosu, pa i ćelavost, problem treba rešavati unutar Vašeg organizma. Sve što je rešavano spolja ne može da da dugoročne rezultate. Vidim da se Bob toga dobro dosetio, verovatno poučen dugogodišnjim radom, i korišćenjem raznih preparata. Bob’s Secret je odličan proizvod, moj savet je da slobodno pokušate sa njim..”, kaže dermatolog Dr. Peter Hugo iz Francuske.

img5
ZAŠTO BOB’S SECRET??

»TRETIRANJE KOSE IZNUTRA

» BRZ OPORAVAK ISPUCALE KOSE

» REGENERACIJA KORENA DLAKE

» ČVRSTOĆA I STABILNOST NOKTIJU

» PREVENCIJA PROTIV ĆELAVOSTI

» SPREČAVA OPADANJE KOSE

supplements
NE PROPUSTITE PRILIKU -

NARUČITE BOB’S SECRET ODMAH!

JEDINSTVENA PONUDA

U toku promotivnog perioda se primenjuju snižene cene. Trenutno sniženje za ovu nedelju je 50% u odnosu na punu cenu.