+436509272992
Srbiji
 • Credit-online
 • Chile
 • Moldova
 • Europe24
 • Kyrgyzstan
 • Armenia
 • Egypt
 • Azərbaycan
 • Узбекистан
 • Europa
 • Pakistan
 • Красота и здоровье
 • Товары недели
 • Корневая категория
 • Топ Продаж
 • Srbiji
 • Все группы товаров

Big Bust - krema za povećanje grudi SLUŽBENA WEB STRANICA kupiti u Srbiji

 • Information
Check the price
In stock
Description

Estetski hirurzi u šoku! Uglavnom su radili operacije povećanja grudi a danas sve više i više žena želi da smanji svoje poprsje!

Svet plastične hirurgije je u totalnom haosu. Žene su uglavnom išle "pod nož" kako bi povećale grudi sa "jedinice" na "trojku" a sada od lekara traže smanjenje sa "petice" na "dvojku". Lekari povezuju ovu činjenicu sa pojavom kreme za povećanje grudi koja se zove Big Bust . Na osnovu iskustava žena koje su je probale, ova krema je visokoefikasna.

Zovem se Anastasija i apsolvent sam. Moj problem se pojavio pre par godina kada je bivši dečko raskinuo sa mnom. Razlog raskida su bile moje male grudi (veličina nula). Kao i sve žene koje su se suočile sa takvim problemom u vezi, počela sam da tražim način kako da povećam grudi.

Nisam imala novca za operaciju a i plašila sam se odlaska pod nož. Brojne tablete i kreme mi nisu pomagale. Moje grudi su i dalje bile male. Ali onda sam naišla na službenu stranicu Big Bust kreme koja, sudeći po komentarima, zaista deluje. Osim toga, bila je na sniženju od 50%.

Veličina "nula" koju sam toliko mrzela, pretvorila se u "peticu" bukvalno u roku od nedelju dana.

Nekoliko dana nakon kupovine, sela sam pred ogledalo i nežno utrljala Big Bust kremu na svoje grudi. Krema se brzo upila i stavila sam je još. Činilo mi se da moram da stavim mnogo kreme kako bih postigla željeni efekat. Nakon par nedelja, potrošila sam celu tubu koja je, ustvari, trebala da mi traje par meseci. Moje grudi su se zaista povećale. Veličina "nula" koju sam toliko mrzela se pretvorila u "dvojku", a onda u "peticu" bukvalno u roku od nedelju dana.

Radost je ubrzo nestala
Rezultati su me šokirali a moje velike grudi su mi neočekivano stvorile velike probleme. Sve je počelo sa manjim vrtoglavicama i mučninama. Nakon par meseci, mišići su počeli da me bole i osećala sam nelagodnost... Shvatila sam da je to jedino moglo da se dešava zbog Big Bust kreme koju više NISAM koristila. Prestala sam da je koristim kad sam došla do "trojke" ali moje grudi su i dalje rasle, svakim danom sve više.

Velike grudi su mi zadavale mnogo nevolja. Čak sam se plašila da skinem brus jer su moje grudi bile toliko teške da sam mislila da će da otpadnu!

Šta misle lekari?
Na internetu sam tražila ljude koji su se suočili sa sličnim problemom i otkrila sam da nisam jedina devojka sa ovim problemom. Mnogo žena se javilo lekarima žaleći se na brz rast grudi. Također, primetila sam da su sve one koristile Big Bust> .

Našla sam i laboratorijsko istraživanje o Big Bust kremi i ispostavilo se da je potpuno sigurna i da ne sadrži nikakve štetne sastojke . Evo i komentara lečnika koji su radili na istraživanju:

Daliborka Radisavljević, estetski hirurg

"Otkrili smo da je problem vezan za bezobzirnost pacijenata a ne za kvalitet proizvoda. Prema uputstvu, Big Bust treba da se nanosi svaki drugi dan. U slučaju prekomernog korišćenja, mogu da se pojave simptomi slični onima koje vidimo kod naših pacijentkinja.Big Bust ispunjava sve standarde kvalitete i, nažalost, žene su same krive što ne čitaju i ne pridržavaju se uputstava.Big Bust je lek, kao i tablete koje se prodaju na recept.Big Bust mora da se koristi odgovorno i pažljivo."

Marina Stevelić, mamolog:

" Big Bust krema je prošla brojna testiranja koja su sprovedena kako bi se utvrdila njena efikasnost i njen sastav. Testiranja su pokazala pozitivne rezultate - proizvod nije štetan i potpuno je prirodan. Mnoge devojke koje su prekoračile preporučenu dozu dolaze u naše ordinacije i tvrde da imaju rak dojke. Ali, naravno, nemaju rak."

Branimir Dobrečević, psiholog:

"Žao mi je što moram da kažem da su devojke same krive u ovom slučaju. Ovakve situacije se dešavaju zbog pogrešnog vrednovanja stvari u našem društvu. Muškarci žele partnerke sa velikim grudima. Big Bust krema daje devojkama upravo to, velike grudi, ako se pravilno nanosi."

Prema kreatorima Big Bust kreme, ona sadrži estrogene hormone prirodnog porekla tzv. fitoestrogene. Njihova koncentracija u proizvodu je mnogo veća nego nivo estrogena u telu. Zato je ova krema tako efikasna i deluje dovoljno brzo te prekomerno korišćenje može da dovede do ovakvih rezultata. Prema uputstvu, krema treba da se nanosi svaki drugi dan pre spavanja. Tokom spavanja, kada je telo opušteno, fitoestrogeni se upijaju znatno brže.

To je moja greška! Koristila sam proizvod bez praćenja uputstva i sada moram da živim da grudima "četvorkama". Čak i nakon što sam prestala koristim Big Bust , ona je i dalje delovala. Srećom, našla sam dečka koji voli "velike cice". Dragan je mladi milioner, živimo u vili u predgrađu i mnogo se volimo.

Više ne znam da li da krivim sebe ili ne. Bila sam šokirana i nisam znala šta da radim ali ostala sam pozitivna i nastavila dalje. Super je to što je Dragan, moj muž, došao u moj život. Svakako, želim da upozorim druge devojke da uvek čitaju uputstvo koje dolazi sa proizvodom. A ako želite da povećate grudi, pravilno koristite Big Bust kremu a svakako da njenu efikasnost možete da ocenite po mojim rezultatima.