+436509272992
România
 • Chile
 • Moldova
 • Europe
 • Armenia
 • Egypt
 • Azərbaycan
 • Узбекистан
 • Pakistan
 • Красота и здоровье
 • Товары недели
 • Корневая категория
 • Топ Продаж
 • Новинки!
 • Новинки
 • Интимные товары
 • România
 • Все группы товаров

LongUp pentru potență cumpărați pe site-ul oficial din România, București

 • Information
Check the price
In stock
Description
24/7 Call Center

LongUp pentru potență cumpărați pe site-ul oficial din România, București
LongUp pentru potență cumpara la farmacie, Romania Bucuresti
LongUp cumpara in Romania, Bucuresti

Cum să devii un amant perfect?
Cercetătorii au confirmat eficienţa siropului pentru mărirea penisului
Puteţi extinde penisul cu 7,5 cm – acest lucru este dovedit. Fără intervenţie chirurgicală, fără durere, fără să ieşiţi din casă. Cercetătorii din Philadelphia au confirmat acţionarea siropului de mărire a penisului. Gata cu ruşine. Siropul este suficient pentru a satisface orice femeie și pentru a devenii un maestru al jocurilor pasionale.
Îţi poţi imagina aceste nopţi plină de pasiune în timpul cărora epuizezi femeia viselor tale până la limitele posibilităţilor? Te ridici la nivelul aşteptărilor de câte ori doreşti. Ai posibilităţile enorme pentru a-i oferi senzaţii cele mai adânci, cele mai puternici...
Admiraţia în ochii ei. Corpul fierbinte încă tremurând. Cu şoaptă fierbinte îţi mărturiseşte că a fost cel mai bun act sexual din viaţa ei. Simţi cum explodezi de mândrie... Doreşti să faci parte din aceşti 2,13% de bărbaţi care îşi petrec fiecare noapte în felul acesta? Ei deja şi-au mărit penisul datorită siropului şi au dobândit performanţa sexuală în mai puţi de 30 de zile.
Cercetările explică eficienţa siropului
Produsele orale pentru mărirea penisului au un efect asupra fiecărui bărbat mężczyznę – acest lucru este deja confirmat. Martin Jeffey şi Tim Shanon timp de patru ani au realizat teste de laborator asupra acţionării siropului care îmbunătăţesc performanţa sexuală. Au dovedit că într-un mod natural şi non-invaziv se poate mări penisul cu 7,54 cm. Ce oferă astfel de rezultatele impresionante?
„Substanţele active prezente în siropul testat crește fluxul sanguin din penis şi îmbunătăţește absorbţia corpilor cavernoşi şi a corpului spongios. Testele au confirmat că în urma vascularizării crescute, volumul vaselor din penis creşte de până la 8 ori. Camerele penisului se extind, ţesuturile se umflă astfel încât urmează mărirea durabilă a membrului şi creşterea circumferinţei acestuia.”

-Martin Jeffey, coautorul cercetărilor, un urolog cu 18 ani de experienţă

O concluzie importantă a cercetărilor este confirmarea că mărirea penisului este durabilă şi se menţine şi după terminarea tratamentului.

Acesta este un proces total natural pentru organism – camerele dilatate menţin dimensiunile crescute pentru un fluxul crescut de sânge care întăreşte penisul. Devine deja clar pentru tine de ce în afară de mărire vei observa şi  îmbunătăţirea erecţiei şi a calităţii de senzaţii sexuale?

Efectele confirmate de bărbaţi

Unul dintre elementele cercetărilor a fost un experiment ale cărui rezultatele au fost dezvăluite în timpul conferinţei medicale din Luisiana. Cercetătorii au testat produsul LONGUP pe 50 de bărbaţi cu vârstă cuprinsă între 24 şi 65 de ani. Experimentul a durat 3 luni. Voluntarii care au participat la acesta se prezentau la fiecare 7 zile pentru examene medicale complexe. Rezultatele înregistrate la zi au impresionat chiar şi pe cercetători. Graficul de mai jos prezintă efectele.

Cercetările au arătat că creşterea medie a penisului după un tratament de 3 luni cu LONGUP este de 7,12 cm.

Se întâmplă cu rezultatul final după tratamentul cu siropul LONGUP nu este de 7,5 cm, ci 5,8 – 6,5 cm. De ce depinde acest lucru?

„Efectul principal al siropului cercetat este creşterea fluxului de sânge din penis. Prin urmare efectul mai mic se poate înregistra de exemplu la fumători înrăiţi sau la persoane care suferă de boli cardiovasculare avansate. La aceste persoane efectul de extindere a penisului poate fi mai mic de cel aşteptat cu 1 – 1,5 cm.”

- Tim Shanon, coautorul cercetărilor, un sexolog cu 12 ani de experienţă

Mărire sănătoasă
Studiile cercetătorilor din Philadelphia au fost apreciate de Ministerul Sănătăţii din SUA. Bărbaţii au primit un premiu prestigios care în cele din urmă a înlăturat îndoielile celor mai mari sceptici. Succesul cercetătorilor, din păcate, a ispitit şi pe comercianţi neloiali să introducă pe piaţă produse înlocuitoare ineficiente.

În România, produsul LONGUP testat de cercetători este disponibil deocamdată prin Internet. Puteţi încerca să găsiţi un alt produs la fel de eficient. Dar trebuie să ţineţi minte că sexologii avertizează împotriva cumpărării produselor de la sursă necunoscută, care pot fi periculoase pentru sănătate. Cu cât vei alege calea de atac potrivita cu atât vei devenii un amant perfect..