+436509272992

XTactical Drone - official site: România, Magyarország, България, Polska, Portugal, Slovensko, Hrvatska, Česká republika

  • Information
Check the price
In stock
Description

XTactical Drone - official site: România, Magyarország, България, Polska, Portugal, Slovensko, Hrvatska, Česká republika

Cel mai compact drone cu o cameră HD + care înregistrează recorduri de vânzări la România la prețul său.
XTactical Drone este o nouă generație compactă, economică și ușor de utilizat. Dimensiunea acestuia necesită un spațiu minim pentru a se potrivi chiar și într-o pungă cu talie mică și o puteți controla prin aplicație folosind orice smartphone. Pe lângă designul atrăgător, drona impresionează cu o mulțime de moduri de fotografiere atentă, care îi fac controlul simplu și inteligibil chiar și pentru începătorii absoluti.
Dar cel mai mare avantaj al acestui drone este prețul său: în 09.2020 , XTactical Drone este disponibil pentru comenzi la un preț promoțional în 99 € . Personal, cred că acesta este cu adevărat primul drone de înaltă calitate disponibil pentru fiecare portofel!
De ce este XTactical Drone cea mai bună alegere?
XTactical Drone este unul dintre cele mai compacte și mai accesibile drone din acest moment și cea mai bună alegere pentru începători și pasionați de fotografie aeriană. Este, de asemenea, un cadou ideal chiar și pentru un copil.
Moștenește designul pliabil al celebrului Mavic Pro cu aceeași cameră de calitate, dar are un design mult mai compact. În plus, XTactical Drone păstrează caracteristici cheie, cum ar fi posibilitatea de a înregistra videoclipuri HD +, modul de fotografiere automată QuickShots, imagini sferice în 360 de grade și alte îmbunătățiri.
Decolare și aterizare sunt de asemenea automatizate și au loc într-un singur clic. Stabilizatorii, giroscopii și senzorii asigură un zbor lin și stabil. Conectarea la un smartphone prin Bluetooth, iar distanța este semnificativ crescută atunci când utilizați o telecomandă specială.
XTactical Drone adaugă, de asemenea, noi gesturi pentru control, cum ar fi controlul distanței față de drone atunci când este fixat pe obiect sau realizarea unor fotografii statice. Algoritmii optimizați oferă cea mai bună cartografiere 3D și alinierea rapidă a căii de zbor. Sistemele avansate recent de asistență la zbor (APAS) reglează planul de zbor în apropierea obiectelor pentru a evita incidentele.
Da, acest nou dispozitiv într-adevăr poate „mânca” piața quadrocopterelor moderne.
«Nu vă lăsați păcălit de dimensiunea compactă a acestei drone: puterea de care dispune poate fi comparată cu cea a majorității dispozitivelor care au dimensiune de două sau trei ori mai mare decât dimensiunea XTactical Drone.»
«Calitatea acestei drone este incredibilă, comparativ cu prețul pe care îl veți plăti. Acest lucru marchează un moment de cotitură în vânzarea de drone.»
«Această dronă este una dintre cele mai bune de acest fel de pe piață: nu există produse care să se ridice la nivelul acesteia în ceea ce privește raportul calitate/preț.»