+436509272992

Kupiti Pure Slim za mršavljenje u Srbiji, Beograd

  • Information
Check the price
In stock
Description

kupiti Pure Slim za mršavljenje u Srbiji, Beograd
Pure Slim za mršavljenje kupiti na službenoj web stranici u Srbiji, Beograd

IPAK POSTOJI NAČIN DA REGULIŠETE TELESNU TEŽINU I VAŠ METABOLIZAM NA 100% PRIRODAN NAČIN
img1
Višak kilograma - bitka bez prestanka....Ima li kraja tome?!
Višak telesne mase, ili popularnije višak kilograma je nešto od čega niko nije zaštićen. Brojni su razlozi tome, kao što su nepravilna ishrana, nedovoljno i neadekvatno bavljenje sportom, radna mesta na kojima samo sedimo za stolom i retko se krećemo, kao i problemi genetske prirode. Naravno, sve to može da se reguliše, pitanje je samo koliko ko od nas ima strpljenja, ili dobre volje da se aktivira po pitanju sporta, ili nečeg drugoga?! Pa šta je to nešto drugo? Neko smatra da se sve može završiti putem strogih dijeta, neko to rešava hemijskim supstancama kao što su razni Fat Burner-i i dr. Ipak, priroda se
100% prirodna formula na tržištu rešava Vašu liniju
Ono što je potrebno za regulisanje telesne težine i revitalizaciju svakog organizma je napraviti baznu podlogu u Vašem organizmu. Ona se dobija kombinovanjem mineralnih materija, vitamina i antioksidansa i omega 3 masnih kiselina, konkretno predstavlja kombinaciju sinetrola (mešavinu standardizovanih ekstrakata ploda grejpfruta, ploda narandže i semena guarane i osušenog soka ploda crvene narandže), i matcha - japanskog zelenog čaja. Ovaj čaj nad čajevima kako ga još i nazivaju delotvorno utiče na naš organizam pre svega zbog svih antioksidanasa, vitamina i minerala koji sadrži. Matcha čaj je bogat vitaminima A, B, C i E, u sebi sadrži katefin, karotin jer pri ispijanju čaja pijemo i matcha prah što ga razlikuje od ostalih zelenih čajeva i čini jako lekovitim. Pored velike količine antioksidanasa koje sadrži matcha prah poboljšava metabolizam i pomaže u sagorevanju kalorija, poboljšava raspoloženje i koncetraciju i pomaže organizmu u borbi protiv virusa i bakterija. U matcha čaju pronalazimo magnezijum, cink, kalijum i mnoge druge vredne elemente. Jedna šolja matcha čaja je čak 10 puta

Šta je PURE SLIM?
PURE SLIM je 100% prirodna formula u kapsulama, čiji je osnovni zadatak regulisanje metabolizma, ubrzavanje procesa varenja, eliminacija masnih naslaga i revitalizacija organizma. Nastao je kao kombinacija minerala, antioksidanata, vitamina i omega 3 masnih kiselina dobijenih kobinacijom sinetrola i matcha japanskog zelenog čaja. Veoma je efikasan i daje dugoročne rezulate uspostavljajući balans u procesu metabolizma.

Od čega je sastavljen PURE SLIM?
eucaliptus oil
SINETROL

Sinetrol® Xpur predstavlja mešavinu standardizovanih ekstrakata ploda grejpfruta, ploda narandže i semena guarane i osušenog soka ploda crvene narandže. Radi se o klinički ispitanoj supstanci koja deluje od strane francuskog proizvođača.

fats
MATCHA - JAPANSKI ZELENI ČAJ

Ovaj čaj nad čajevima kako ga još i nazivaju delotvorno utiče na naš organizam pre svega zbog svih antioksidanasa, vitamina i minerala koji sadrži. Matcha čaj je bogat vitaminima A, B, C i E, u sebi sadrži katefin, karotin jer pri ispijanju čaja pijemo i matcha prah što ga razlikuje od ostalih zelenih čajeva i čini jako lekovitim. Pored velike količine antioksidanasa koje sadrži matcha prah poboljšava metabolizam i pomaže u sagorevanju kalorija, poboljšava raspoloženje i koncetraciju i pomaže organizmu u borbi protiv virusa.