+436509272992
Albania
 • Credit-online
 • Chile
 • Moldova
 • Europe24
 • Kyrgyzstan
 • Armenia
 • Egypt
 • Azərbaycan
 • Узбекистан
 • Europa
 • Pakistan
 • Красота и здоровье
 • Товары недели
 • Корневая категория
 • Топ Продаж
 • Albania
 • Все группы товаров

Çaji Prostamid blini në faqen zyrtare në Shqipëri,Tiranë

Information
Check the price
In stock
Description

Çaji Prostamid nga prostatiti blini në faqen zyrtare në Shqipëri,Tiranë
Çaji Prostamid blini në faqen zyrtare në Shqipëri,Tiranë

Bëni një test të shpejtë, të thjeshtë dhe përcaktoni gjendjen
e prostatës tuaj
Pyetësori për vlerësimin e ashpërsisë së simptomave te burrat me prostatë kronike.
Indeksi i Simptomave të Prostatitës Kronike i Instituti Kombëtar Shëndetësor
Në javën e fundit, a keni përjetuar ndonjë dhimbje ose siklet në pjesët e mëposhtme?
Pjesa midis rektumit dhe testikujve (perineum)
Po Jo
Testikuj
Po Jo
Kokën e penisit (nuk ka të bëjë me urinimin)
Po Jo
Nën bel, në pjesën pubike ose fshikëzës
Po Jo
Pyetja e radhës
Çaji Prostamid:
Fitorja ndaj
prostatës në 3 hapa!
product
Dinamika e
përgjigjeve inflamatore

pa Prostamid

me Prostamid

grafic
Heq dhimbjen dhe inflamacionin
Brenda disa ditësh, dhimbja, inflamacioni dhe ngërçet zvogëlohen; me përdorim të rregullt, ato zhduken gradualisht

Lehtëson urinimin
Përbërësit bimorë të çajit të Prostamid zgjerojnë traktin urinar, nxisin zbrazjen e rregullt dhe të plotë të fshikëzës - pa vizita gjatë natës në tualet, pa dhimbje dhe pa siklet

Ndalon prostatën
Qelizat dhe organet e prekura
e sistemit gjenitourinar rifitojnë
funksionin e tyre normal.
Rikthehet qarkullimi i shëndetshëm
i gjakut në legen.
Rikthehet funksioni seksual.
Rezultatet janë të qëndrueshme.

Porosit tani
Pse ekspertët rekomandojnë çajin
Prostamid
si një suplement për trajtimin e prostatës?
Heq inflamacionin dhe dhimbjen
Qetëson ënjtjen
e prostatës
Shkatërron bakteriet
patogjene
Përmirëson qarkullimin e gjakut,
eliminon ngecjen në legen
Ripërtërin shpejt muret
e enëve të gjakut
product
Pastron dhe ripërtërin venat e gjakut
në legen
Heq mpiksjen e gjakut, hollon gjakun
Shëron mukozën
e sistemit urogjenital
Rikthen epshin, ereksionet
dhe nxit seksin
Nxit sistemin imunitar dhe
rezistencën e trupit
ndaj stresit
Punon pa pasur nevojë
për procedura poshtëruese mjekësore
U Kuruan
28.573 burra
I rekomanduar
nga ekspertë
I testuar
klinikisht
Si e lufton Prostamid prostatën
Jozef S., Ekspert i shëndetit për burra Shef i Klinikës së Urologjisë
Falë një kombinimi të balancuar të
bimëve medicinale, Prostamid është efektiv
ndaj shkaqeve kryesore të prostatës
si dhe simptomave të tij.

Falë efektit antibakterial dhe antiseptik të Prostamid,
ai shkatërron bakteret patogjene
dhe mikroorganizmat që shkaktojnë prostatën.
Kjo do të thotë që Prostamid eliminon shkakun rrënjësor të sëmundjes.

imgAi ka veti
anti-inflamatore,
antioksidante
dhe forcuese të enëve të gjakut
Prostamid nxit
rikthimin
e mikroqarkullimit në indet
e gjëndrës së prostatës. Si rezultat,
shëndeti i organeve dhe funksionet rikthehen plotësisht.

Falë veprimit diuretik të Prostamid, eliminohen çrregullimet urinare: zvogëlohet frekuenca e urinimit, veçanërisht gjatë natës dhe rritet rrjedha e urinës. Sikleti, ndjesitë e djegies, ndjesia e zbrazjes të paplotë të fshikëzës dhe ndjesitë e tjera të pakëndshme eliminohen. Procesi i urinimit bëhet më i lehtë.