+436509272992

Fungapure kupiti na službenoj web stranici u Srbiji, Beograd

  • Information
Check the price
In stock
Description

Fungapure Jedinstveno rešenje u borbi protiv gljivičnih infekcija kupiti na službenoj web stranici u Srbiji, Beograd
Fungapure kupiti na službenoj web stranici u Srbiji, Beograd
Fungapure preparat kupiti na službenoj web stranici u Srbiji, Beograd
Fungapure Zaboravite zauvek na gljivice, ekceme i dermatitis! kupiti na službenoj web stranici u Srbiji, Beograd

Šta se dešava sa nogama posle 30 dana upotrebe FUNGAPURE?
Oslobodićete se gljivica na nogama i noktima,ili drugim napadnutim regijama,kao i svraba i drugih neprijatnih osećaja. Stopala će prestati da imaju neogodan miris, smanjiće se znojenje, a hodanje će Vam biti znatno lakše i udobnije.
KAKO SE PRAVILNO KORISTI FUNGAPURE?
Operite mesto koje želite da tretirate i osušite.Nanesite tanak sloj kreme i razmažite po površini zahvaćenoj gljivicama.Ukoliko postoje otvori na koži,tj rasekline,tretirajte kožu okolo raseklina.Tretirati napadnuta mesta dva puta dnevno,količinu kreme povećati ili smanjiti u zavisnosti od stanja kože.
ZAŠTO JE FUNGAPURE EFIKASAN?
Za razliku od većine drugih proizvoda,klinička ispitivanja FUNGAPURE kreme su pokazala da je ovaj proizvod izuzetno efikasan već od prvog nanošenja,a nakon potpunog eliminisanja gljivica,ukoliko se održava normalna higijena teško se vraćaju.
Mišljenja stručnjaka
Ovaj preparat je dokazao svoju efikasnost. Njegova snaga je širok spektar delovanja. Čak i ako nemate sve simpotme, preporučljivo je koristiti FUNGAPURE kao preventivu,naročito ako posećujete teretane, bazene, saune i plaže. Gljivične infekcije su podmukle i brzo se razvijaju. Danas Vas lagano svrbi, a već sutra imate ozbiljnu infekciju koja iziskuje upotrebu antibiotika. Ne gubite vreme,rešite problem odmah.
TESTEMONIJALI
Jelena
Nikada nisam ni sanjala da ću imati takvih problema sa gljivicama. Nakon korišćenja bazena stopla su počela da me svrbe. S’ početka nisam toliko obraćala pažnju,ali vremenom su problemi postjali sve veći. Pre FUNGAPURE kreme,koristila sam nekoliko preparata, ali rezultati su bili ili slabi ili nikakvi. Kada su pete počele da mi krvare i kada sam posetila lekara, preporučio mi je kremu FUNGAPURE. Nakon kratkog vremena ponovo se ne stidim da se izujem na plaži.

Aleksandra
Kada su pete počele da mi pucaju, setila sam se da je i moja baka imala probelem sa ispucalim petama, samo što je ona tada imala 70 godina, a ja mnogo manje. Kako sam redovna posetiteljka sauna,i često hodam bez papuča po vlažnim podlogama, veoma sam izložena infekcijama. Na preporuku prijateljice kupila sam FUNGAPURE i počela da ga koristim. Nakon vrlo kratkog vremena, zapazila sam pozitivne promene. Odlična krema!

Zorana
Dugo sam pokušavala da izlečim gljivice sirćetom dok nisam opekla kožu. Bilo je to izuzetno bolno iskustvo.Imam česte probleme sa gljivicama jer mi se noge jako znoje. Majka mi je donela FUNGAPURE ... čim sam ga probala shvatila sam da je proizvod drugačiji od drugih koje sam koristila. Reakcija je bila brza. Već posle nekoliko dana primetila sam značajno poboljšanje na svojoj koži,a posle tri meseca sam se potpuno izlečila. Hvala mami i tvorcima FUNGAPURE!