+436509272992

Artrosan krema kupiti na službenoj web stranici u Srbiji, Beograd

  • Information
Check the price
In stock
Description

Artrosan krema za zglobove kupiti na službenoj web stranici u Srbiji, Beograd
Artrosan krema kupiti na službenoj web stranici u Srbiji, Beograd

Visoka efektivnost Artrosana
naucki dokazano
Tokom istrazivanja sprovedenih uz učešće više od 1500 testiranih , utvrđeno je da ta krema :

93%
za 93% ublazava bol
skida otoke

85%
za 85% regenerise hrskavicu

95%
za 95% sprecava degenerativne procese

75%
za 75% ubrzava
proces regeneracije
i samo izlečenja

Popust 2300 RSD !
PORUCI ARTROSAN
Strucnjaci o Artrosanu

Ivan Nikolaev

Lekar-reumatolog, šef odeljenja Ruskog državnog medicinskog univerziteta,
Laureat nagrade S. Shpiz za mlade naučnike, jedan od istrazivaca ARTROSAN'a

„U ustaljenoj medicinskoj praksi za bolesti zglobova obično se propisuju lekovi koji
koji ublazavaju bol. sreca je, ako
sastav sadrži makar jedan prirodni srum . Ali ni ovo nije dovoljno. Da biste vratili zdravlje, morate da započnete proces regeneracije, a to zahteva složen efekat na sve aspekte bolesti. Artrosan sadrži 4 prirodna seruma odjednom koji, prema sprovedenim studijama, obnavljaju pogođena tkiva kod 98% pacijenata bez nuspojava i relapsa. Uveren sam da će Artrosan postati prvo mesto u borbi protiv bolesti zglobova, ne samo u Rusiji, već i u svetu. "

komentari kupaca
koristijo ARTROSAN
 
Jelena 54 godine
Ivanjica

„Moja dijagnoza je reumatoidni artritis. Bolovi su bili strašni, ujutro nisam mogla ustati iz kreveta, nisam mogla pomerati ni rukama ni nogama, pomogla mi je ćerka. Štaviše, boljelo je celo telo, pucala je kičma i počele su strašne glavobolje. Koliko sam suza isplakala! Lekari su digli ruke, kažu, svi toliko pate, a vi izdržajte. Propisane injekcije, koje su samo privremeno ublažile bol, pa čak i onda ne u potpunosti. Ponekad nisam želelea da živim! A onda je moja ćerka negde pročitala ARTROSAN i naručila. I on je postao moje spasenje. Do druge nedelje nije bilo bolova i oteklina. Jedno jutro se rasplakala, ali ne od bola, već od radosti da ih nema vise. Toplo preporučujem svima koji na isti način trpe!"

 
Ivan 58 godina
Beograd
„Imam hronični poliartritis. nema šta nisam probao - i masti, kreme, i sve vrste injekcija, blokada. Nešto pomaže, neki ne. Ali čak i tada, rezultat je uvek privremen. A onda se jednog jutra probudiš i sve iznova. Ne tako davno, moja žena je donela ARTROSAN, uzela
je kod prijatelja da pokušam. Da budem iskren, nije bilo nade u njega. Ali u ovom stanju, verujte mi, zgrabite se bilo čega. Zamazao sam kolena i otišao u krevet. Bez znakova bolesti ujutro! Mirno sam ustao, hodao okolo - ništa! Nakon 10 dana i zaboravio sam da razmislim o svojoj dijagnozi! Ja više ne koristim nista drugo , jer je ARTROSAN bolji od bilo cega ! "
„Živela sam s nepodnošljivim bolovima u zglobovima više od 5 godina, sve dok nisam probala ARTROSAN . Pre toga, napadi su bili periodični, ali u offsezoni su postali česti i previše bolni. Iako sam oduvek vodila zdrav način života i bavila se sportom, do svoje 39. godine takva je bol nastala, i s tim nije bilo života! Ulja i kreme koje sam koristila nisu pomogli ni u čemu. Dali su samo privremeni efekat. Uzgred, doktor je takođe savetovao ARTROSAN , ali ne moj lekar, već poznanika, u prijateljskom razgovoru. Mnogo mi je pomogao. Bol je nestala gotovo odmah, oticanje je nestalo, zglobovi su postali pokretni. Kao da se ništa nije dogodilo. Veliko hvala momcima koji su stvorili ovaj gel! Vi ste pravi heroji! "