+436509272992
Srbiji
 • Credit-online
 • Chile
 • Moldova
 • Europe24
 • Kyrgyzstan
 • Armenia
 • Egypt
 • Azərbaycan
 • Узбекистан
 • Europa
 • Pakistan
 • Красота и здоровье
 • Товары недели
 • Корневая категория
 • Топ Продаж
 • Srbiji
 • Все группы товаров

Kupiti Relaksin na službenoj web stranici u Srbiji, Beograd

Information
Check the price
In stock
Description

Relaksin - lijek za stres kupiti na službenoj web stranici u Srbiji, Beograd
Kupiti Relaksin na službenoj web stranici u Srbiji, Beograd

- Pripremajući se za ovaj intervju imali smo priliku da uvidimo da je ovo zaista opasno. Ali iz ovoga što ste naveli izgleda nam da je situacije krajnje haotična?
- Stres je danas uzročnik mnogih, da ne kažemo svih problema u životu ljudi, počev od odnosa u porodici, poslu, načinu života jer mnogi danas žive "na kredit", uživaju u lažnom komforu jer je sistem tako napravljen da imaš sve, ali kada shvatiš koliko to košta onda stres dolazi do izražaja. Posle se problemi nižu jedn po jedan, jer naš organizam perfektno funkcionira - što znači da vi svoje tijelo ne možete prevariti, čak i kada prikrivate stanje stvari, ono prima informacije i to ima utjecaj na organe.

- Poslednjih godina primijećen je trend porasta različitih mentalnih poremećaja?
- Savremeni način života (stalna izloženost stresu, pritisku, svakodnevnim obavezama, prevelikom broju informacija; nestabilne socio-ekonomske prilike i dr.) i sve što smo maloprije kazali, značajno utječe na nastanak problema, a onda sve ide lančano.
- Možete li nam reći nešto više o anksioznosti?
- Odrasle osobe sa ovim poremećajem često brinu o svakodnevnom životu, o odgovornostima na radnom mjestu, finansijama, zdravlju porodice, nesrećama koje se mogu dogoditi djeci, itd. i sl. Neodređeni strah potpuno nas preplavljuje i čini paralizovanim, bespomoćnim i nesigurnim. Simptomi anksioznosti pojavljuju se u grupi poremećaja koje nazivamo anksioznim poremećajima, među koje spada i generalizovani anksiozni poremećaj, zatim panični poremećaj, posttraumatski stresni poremećaj i drugi. Glavno obilježje generalizovanog anksioznog poremećaja je pretjerana anksioznost (strepnja) i zabrinutost (strahovanja, bojažljiva iščekivanja).
- Da li je moguće kontrolisati zabrinutost?
- Osobe teško mogu kontrolisati zabrinutost. Uz anksioznost i brigu javlja se i nemir, brzo umaranje, otežano koncentrisanje, razdražljivost, napetost u mišićima, poremećeno spavanje.

- Moram da kažem da većina zna za sve što ste naveli, ali ipak ne uspijeva otkloniti stres. Naslikali ste prilično mračnu sliku. Može li se ta situacija nekako izmijeniti?
- Upravo to je jedan od razloga zašto je stres danas problem broj 1. Mi smo samo kazali neke detalje i iskreno, bez da prepadam nekoga, slika je vjerovatno još mračnija od ovoga što smo naveli jer, ne zaboravimo, kancer se hrani stresom - stres je gorivo za sve loše što može organizam da spopadne.
Međutim, nedavno je međunarodno društvo alternativne medicine izmijenilo i kreiralo novu koncepciju borbe protiv stresa. Ona objedinjuje sve oboljele sa problemima nezavisno od karaktera bolesti ili njenih uzroka. Drugim riječima, utvrđeno je "univerzalno" liječenje.
- Kakvo je to liječenje?
- U rješavanju navedenih problema, dobro se pokazala fitoterapija. Moja praksa je pokazala da je to danas najučinkovitiji način liječenja.
- U čemu je suština novog načina liječenja?
- Fitoterapija je zasnovana na prirodnim preparatima bez steroida, hormona ili antibiotika. Upotreba prirodnih komponenata s važnim izborom vitamina i mikroelemenata ne šteti drugim sistemima organizma. Fitoterapija ne utiče direktno na problem na način da vam trenutno olakša stanje kao neki medikamenti, nego je bazirana na ojačavanju vašeg organizma kako bi se sam nosio sa problemom. Vi kada koristite neku terapiju imate djelovanje dok to koristite, ali to ne rješava dugoročno probleme. Nova metoda omogućava da pomognete svom organizmu da sam rješava svoje probleme. Rezultati nisu momentalni, ali daju najbolje benefite na duge staze.
- Mogu li se bez ljekarskog recepta koristiti takvi preparati?
- Mnogi bolesnici se liječe jakim lijekovima protiv stresa, za smirenje i sl. Takva upotreba, posebno bez savjeta liječnika, samo pogoršava situaciju. Posljedice se ne mogu predvidjeti. Od hormonskih poremećaja pa do onih najgorih stvari. Medjutim, fitopreparati se mogu koristiti bez ljekarskog recepta. Oni ne štete zdravlju, štaviše, ojačavaju imunitet i u 99% slučaja su bez nuspojava.
- Možete li da nam preporučite fitopreparate za liječenje u kućnim uslovima?
- Na spisku mojih favorita prvo mjesto zauzima Relaxin . Odabrao sam ga iz nekoliko razloga. Prvo, prirodan je i za samo jedan tretman poboljšava stanje. A drugo, nema neželjenih posljedica i ojačava imunitet koji je važan za brzo ozdravljenje. A treće, može se koristiti i preventivno.
Klasični preparati za imunitet, umrtvljuju opšti imunitet. Zato treba piti imunomodulatore. Relaxin samostalno ispunjava tu funkciju. Što manje medikamenata dođe u organizam, manje se negativno djeluje na jetru, srce i bubrege.