+436509272992
Hits
 • Credit-online
 • Chile
 • Moldova
 • Europe24
 • Kyrgyzstan
 • Armenia
 • Egypt
 • Azərbaycan
 • Узбекистан
 • Europa
 • Pakistan
 • Красота и здоровье
 • Товары недели
 • Корневая категория
 • Топ Продаж
 • Hits
 • Все группы товаров

Kapsule Natura Active kupiti na službenoj web stranici u Srbiji u Beogradu

Information
Check the price
In stock
Description

kupiti Natura Active kapsule na službenoj web stranici u Srbiji u Beogradu
kapsule Natura Active kupiti na službenoj web stranici u Srbiji u Beogradu

Stručno Mišljenje
Dr. Karl Wohraben
"U Njemačkoj hemoroide
liječimo za mjesec dana i
oni se više ne vraćaju."
Doctor
Liječenje hemoroida
Istraživanje doktora Wohrabena je pokazalo da će hemoroidi uskoro postati medicinski problem broj jedan, jer je sve veći broj slučajeva kada hemoroidi vrlo brzo iz prvog stepena pređu u četvrti.

Hemoroidu četvrtog stepena nerijetko završavaju smrtnim ishodom jer često dolazi do razvoja karcinoma. Najčešći razlog za to je neadekvatno liječenje i odgađanje suočavanja sa problemom. Medicina u Bosni i Hercegovini, nažalost, nije dostigla nivo na kojem je ona u Evropskoj uniji.

Prema riječima dr. Karla Wohrabena, Bosna i Hercegovina kasni najmanje 25 godina za zemljama EU, pogotovo u poređenju sa Njemačkom ili Austrijom. Ipak, on je dokazao da se hemoroidi mogu izliječiti ukoliko se koristi ispravna metoda.

Stopa izlječenja u njegovoj klinici pomoću ove metode je 98%, što ga stavlja na sam vrh svjetskih proktologa. Doktor je u razgovoru koji smo imali detaljno objasnio kako u potpunosti izliječiti hemoroide.

Iskustva Nakon Korištenja Natura Active Kapsule

Jakub, 43 (Mostar)
Pokušao sam sa raznim proizvodima iz apoteke, ali sam shvatio da je to samo bacanje para. 2 bočice Natura Active kapsule su bile dovoljene da riješim svoj problem.

Siniša, 47 (Sarajevo)
Natura Active kapsule su daleko najbolji proizvod na tržištu. Koristio sam 3 bočice i hemoroidima više nema traga

Selma, 32 (Orašje)
Problem koji me mučio godinama uspjela sam riješiti za 40 dana uz Natura Active kapsula Samo slijedite uputstva koja stoje na kutiji...

Intervju Sa Dr. Wohrabenom

Koji je Vaš stav o današnjim saznanjima moderne medicine o hemoroidima?

Hemoroidi su najčešće korišteni termin u proktologiji. Mnogi koji se bave ovom tematikom nisu upoznati šta su to, ustvari, hemoroidi. Hemoroidi su otečene, ali normalno prisutne krvne žile u i oko anusa (čmar) i donjeg dijela rektuma (zadnje crijevo), koje su proširene pod pritiskom, slično kao i proširene vene na nogama. S obzirom da mnogi koji se bave ovim problemom nisu upoznati sa osnovnim karakteristikama i izrocima hemoroida, cjelokupna metodologija rada se gradi na lošim temljima.

Da li ste upoznati sa metodama liječenja koje se primjenjuju u Bosni i Hercegovini i da li primjećujete neke razlike u odnosu na metode koje se koriste u Evropskoj uniji, konkretno u Njemačkoj u kojoj i Vi radite?

Da, imam nekoliko kolega ljekara koji su porijeklom iz Bosne i Hercegovine, a koji danas rade u mojoj klinici.

Bit ću iskren, prisup samom problemu koji se koristi u Bosni i Hercegovini se u potpunosti razlikuje od onog kojeg primjenjujemo u Njemačkoj i prema svim svjetskom standardima, potpuno je pogrešan.

Ukoliko se javi pacijent koji ima hemoroide, naprimjer, trećeg stupnja, to predstavlja ozbiljno stanje. Tom stanju ne može pritupati tako da mu se trenutno pomogne, a upravo to se radi u Bosni i Hercegovini. Pacijenti se javljaju sa jakim bolovima, krvarenjem i svrbežom. Postoje preparati koji to mogu vrlo brzo eliminisati, ali da li smo zaista napravili dobar posao ukoliko se svi ti problemi brzo vrate?

Prije nekoliko mjeseci mi se u kliniku javio gospodin iz Bosne i Hercegovine koji živi i radi u Njemačkoj. Došao je zbog problema sa hemoroidima. Nakon pregleda smo ustanovili da se radi o hemoroidima trećeg stepena.

Prema riječima tog gospodina, liječio se godinama u mnogim klinikama u Bosni i Hercegovini. Stanje se trenuno poboljšavalo od terapija koje su mu propisivali, ali su se hemoroidi uvijek vraćali, a njegov organizam je bio u sve lošijem stanju. Doktori su mu predložili operaciju, ali ju je on, nakon što se raspitao o posljedicama, odbio. Od radnog kolege u Njemačkoj je saznao za našu kliniku i došao je potražiti pomoć. Nakon toga smo pristupili liječenju onako kako bi to i trebalo raditi.

Danas, taj čovjek dolazi kod mene samo kako bi me pozdravio i zahvalio mi se. Nema više probleme sa hemoroidima, a njegova krva slika, koja je zbog obilnih krvarenja bila uništena, danas je idealna.