+436509272992

Vásároljon Ostex krém a hivatalos weboldalról Magyarországon, Budapesten

  • Information
Check the price
In stock
Description

vásároljon Ostex krém a hivatalos weboldalról Magyarországon, Budapesten
krém Ostex  vásároljon a hivatalos weboldalról Magyarországon, Budapesten

Egy 72 éves magyar nő elmondta, hogy teljesen felépült az ízületi fájdalomból, és lefutott egy 42 km és 195 méteres maratont.
Olívia 11 maratont futott le 2 év alatt és 2 díjat, valamint 8 érmet nyert nemzetközi futóversenyeken.

Olíviánal 72 évesen olyan szinten van az ereje, aktivitása és egészsége, amelyet bármely 40-es nő vagy férfi megirigyelne, de nem volt mindig ilyen jó egészségi állapotban.

Egész életében Budapesten élt. Miután elmúlt 40, Olíviának elkezdtek fájni az ízületei. 42 évesen már osteochondrosisban, isiászban és ízületi gyulladásban szenvedett. 68 éves korában pedig mozgássérültté vált, mert csípőízületi artrózist diagnosztizálták nála. Az ízületei szinte teljesen elhasználódtak, alig tudott mozogni, és csak bottal tudott járni, egy évvel később pedig már kerekesszéket is kellett használnia.

Nyugdíja soha nem volt elég ahhoz, hogy drága gyógyszereket vásároljon. Idős korára tekintettel Olívia úgy döntött, hogy komolyan ápolja az ízületeit és a hátfájását. Ennek eredményeként 2 év után eltűnt a fogyatékossága. 70 éves korában az őt megvizsgáló orvos megdöbbent, hogy mennyire egészséges: „Ha holnap részt venne egy atlétikai vagy futóversenyen, akkor is bajnok lenne”.

De a legmegdöbbentőbb az volt, hogy Olivia 72, éves korában a legnehezebb, több mint 42 kilométeres és 195 méteres maratont futotta le, és elnyerte a megtisztelő nemzetközi kupát.

Hogyan tudta teljesen rendbehozni a fájó ízületeit, és ennyi idősen elnyerni egy tiszteletbeli nemzetközi kupát és a magyarok csodálatát?

Olívia megosztja titkát olvasóinkkal

Riporter: Olívia, a fő kérdés az, hogy hogyan tudod fenntartani az életerődet, az egészségedet, a lelkesedésedet, miközben még trófeákat is nyersz a te korodban. Mi a titkod?

Hogy őszinte legyek, nem mindig voltam ilyen. Egész életemben a gyárban dolgoztam, 25 éven át napi 8 órát a hátamat nyújtogatva és kiegyenesítve. 42 évesen olyan merev voltam, hogy nem tudtam kiegyenesíteni a testemet. Több mint 2 hétig kezeltek a kórházban és 4. stádiumú osteochondrosist diagnosztizáltak nálam. Ekkor már ízületi gyulladásom volt, és folyamatosan fájt a csípőízületem. Szó szerint egy évvel később már bottal kellett járnom, és igazából néhány hónapra rá kerekesszéket kellett használnom.

Az orvos több tucat különféle gyógyszert írt fel nekem. Most már nem is emlékszem a nevükre, mert mennyi volt. A tabletták működtek, de nem sokáig. Ha csak egyetlen tablettát is kihagytam, néhány órával később erős fájdalmat éreztem, és elájultam. Amennyire meg tudom mondani, az ízület ápolása terén évtizedek óta semmi sem változott. Az orvosok még mindig nem tudták, hogyan lehet helyreállítani a sérült ízületeket, és a gyógyszertárak szépen csomagolt gyógyszereket árulnak, melyek hatását túlzott ígéretekkel hirdetik, mégis valójában csak pénzt akarnak kicsikarni a fogyatékossággal élőktől.

Abban az időben már nem tudtam dolgozni. Csak feküdtem vagy ültem. Vettem egy marék tablettát, és odaadtam a gyógyszertárnak az összes pénzt, amit 25 éves kemény munkával kerestem.

20 év fogyatékosság

Közel 20 éven át rokkant voltam. Képzeld csak el, milyen kínokat éltem át! És ez alatt a 20 év alatt egyetlen orvos sem tudott segíteni rajtam. 70 éves korom után rájöttem, hogy valójában már csak 3-4 évem maradt élni, talán 5. Nem éreztem túl jól magam. Ha egyszer csak jól ébredek majd, és semmi sem fáj, akkor nem fogok meglepődni, ha igazából a mennyben ébredek fel.

Talán már meg is haltam volna épp így, ha nincs a szeretett unokám. Kiderült, hogy a férje a budapesti Reumatológiai Kutatóközpont munkatársa. Rögtön elmondta, hogy a sérült ízületek helyreállításához először normalizálnia kell az ízületi folyadék egyensúlyát, és ehhez meg kell tisztítania a nyirokcsomókat. És ha sikerül megtisztítanom a nyirokcsomókat, akkor még élhetek. Egy egyszerű példával magyarázta el nekem.

Képzeld el, mi történne, ha egy autóban nem cserélnék az alkatrészeit kenő olajat? Igen, persze! Rosszabbodna az állapota. Az alkatrészei elromlanának, és az autó végül használhatatlanná válna.

Ugyanez a helyzet a nyirokfolyadékunkkal. Tápanyagokat juttat el minden szervhez, és eltávolítja a testből a salakanyagokat. Eközben a nyirokrendszerben az évek során felhalmozódó szennyeződések és méreganyagok megmérgezik a testet. Ez pedig az ízületeket és a gerincet érinti először, mert a porc érzékeny a nyirokfolyadék szennyeződésére.

A szennyezett nyirokfolyadék nemcsak ízületi betegségeket vált ki, hanem az 50-60-70 éves korban kialakuló betegségek több mint 87%-át is.

Világos utasításokat adott:

1) Tisztítsd meg a nyirokfolyadékot a testben.
2) Állítsd helyre a szinoviális egyensúlyt.
3) Kalcium és a kondroitin segítségével építsd fel újra a már megtiszított és megfelelően működő ízületeket.

Pontosan 3 lépés

Miután megkaptam ezt a tanácsot az unokám férjétől, nagyon meglepődtem. Valóban, 20 éven át EGYETLEN ORVOS SEM MESÉLT NEKEM ERRŐL!

Azonnal követtem a kapott tanácsokat. És tudod mi történt később? 6 hónap után kiszálltam a kerekesszékből, és egy évvel később teljesen egészséges voltam! Ezen kívül azt tanácsolta, hogy végezzek egy kis testmozgást. 70, éves koromban elkezdtem futni, idén 72, éves koromban pedig a legnagyobb nemzetközi maratont futottam, több mint 40 km-t, és kupát nyertem.

Nem sokkal ezelőtt még kerekesszékben ültem és a saját halálomra készülted, és körlbelül alig 2 év múlva felállhattam és a magasba emelhettem a kupámat, több száz engem csodáló szempár kíséretében. Mi ez, ha nem csoda?

Riporter: A történeted egy igazi csoda! Igazán csodállak. Nagyon erős ember vagy. De szerinted miért beszélnek az orvosok ilyen keveset az ízületek helyreállításáról és az élet meghosszabbításáról? Milyen összeesküvésről van szó?

Mondd, kinek van szüksége idős emberekre? Az idős emberek csak terhet jelentenek mindenki számára. Nem nyereséges kezelni őket és meghosszabbítani az életüket, mert minél tovább élünk, annál többet kell nekik fizetniük a nyugdíjainkat. Az idős emberek bármely gazdaság számára terhet jelentenek. Ezért senkinek nem jutott eszébe meghosszabbítani életünket.

Emellett a betegségek kezelése manapság egy több milliárd dolláros üzlet (különösen azoké, amelyek az izom és vázrendszerhez kapcsolódnak). Csak számold ki, mennyi pénzt költesz tablettákra és orvosokra. Aztán képzeld el, hány olyan beteg van, mint te, akik mindegyike fizeti a tablettákat és az orvosokat. Ezért nagyon kedvezőtlen a gyógyszerészek számára az emberek egészségének megőrzése. Sokkal jövedelmezőbb hatástalan gyógyszereket adni nekik, amelyek csak ideiglenesen segítenek.

Csak mi magunk akarjuk, hogy tovább éljünk, senki más nem akarja, ezért csak önmagunkra hagyatkozhatunk, hogy meggyógyítsuk magunkat. Az orvosunk által felírt tabletta bevétele határozottan nem jelent jó választást. Ha sokáig szeretnél élni és élvezni akarod az életedet, akkor csak egy út létezik.