+436509272992
Hits
 • Credit-online
 • Chile
 • Moldova
 • Europe24
 • Kyrgyzstan
 • Armenia
 • Egypt
 • Azərbaycan
 • Узбекистан
 • Europa
 • Pakistan
 • Красота и здоровье
 • Товары недели
 • Корневая категория
 • Топ Продаж
 • Hits
 • Все группы товаров

Kupite Regulocaps kapsule na službenoj web stranici u Bosni i Hercegovini, Sarajevo

Information
Check the price
In stock
Description

kupite Regulocaps kapsule na službenoj web stranici u Bosni i Hercegovini, Sarajevo
kapsule Regulocaps kupite na službenoj web stranici u Bosni i Hercegovini, Sarajevo

Možete se boriti protiv hipertenzije!
Ako ste stariji od 40 godina i nikada niste očistili krvne žile, postoji 27% šanse da ćete umrijeti od moždanog udara ili bolesti srca. Međutim, možete izbjeći ovu strašnu sudbinu.

Odgovorite na ova 4 pitanja:

Jesu li vam dijagnosticirani neki srčani problemi?
Je li vam dijagnosticiran dijabetes tipa 2?
Patite li od hipertenzije i imate li povišeni šećer u krvi?
Imate li viška kilograma?
Ako ste na bilo koje od ovih pitanja odgovorili potvrdno, riskirate i potrebna vam je hitna pomoć.

Što biste trebali učiniti - čitajte dalje.

Poznati kardiolog, prof. Haris Konicko, tvrdi da je tajna zdrave dugovječnosti u normalnom krvnom tlaku. A to je nemoguće bez čistih i zdravih krvnih sudova.

Ako je s tlakom i krvnim žilama općenito sve u redu, možete živjeti i do 120 godina ili više. I osjećati se potpuno zdravo. Prof. Haris Konicko je u potpunosti potvrdio ovu izjavu i rekao našem novinaru o tajni dugog i zdravog života.

- Prof. Konicko, često ponavljate da je ravnoteža krvnog tlaka osnova zdravlja. Šta pod tim mislite?

Prof. Konicko: Jednostavno je. U djetinjstvu i adolescenciji naše su žile, krvni sudovi fleksibilni i čisti, zahvaljujući tome prehrana organa je maksimalna. Ali s godinama se puno toga promijeni. Nakuplja se puno više lošeg kolesterola i smanjuje se postotak dobrog kolesterola.

Sve te naslage na našim jelima pridonose njihovom "zaprljanju". Naša ravnoteža krvnog tlaka je poremećena.

- Šta je kolesterol?

Prof. Konicki: To je masna tvar koja na dva načina ulazi u naše krvne žile. Otprilike četvrtina cjelokupnog kolesterola dobiva se iz hrane, a ostale tri četvrtine stvara naše tijelo.

Plakovi kolesterola dovode do glavobolje, problema sa zglobovima, povišenog krvnog tlaka i drugih zdravstvenih problema. Ometajući cirkulaciju krvi, doprinose stvaranju krvnih ugrušaka i trombotičnih masa. A ovo je izravna i trajna stvarna prijetnja životu.

- A što su trombotske mase?

Prof. Konicki: To je koncentracija krvnih ugrušaka na jednom mjestu ili čak cijelom dužinom krvne žile. Opasnost je u tome što su ove trombotične mase nestabilne. Mogu se odvojiti u bilo kojem trenutku i dovesti do strašnih posljedica.

Ako krvni ugrušak blokira krve sudove u mozgu, dogodit će se moždani udar. Ako blokira arteriju srca, onda - srčani udar. Svaki drugi organ također ima rizik od nedostatka opskrbe krvlju, što može dovesti do problema s plućima, zatajenja bubrega, gangrene i mnogih drugih zdravstvenih rizika.

- kako da razumijemo "prljave" krvne žile?

Prof. Konicki: Zamislite cijevi pune hrđe. Što se događa? Tlak vode raste, a tlak u cijelom sistemu raste.

Slično je i s našim krvnim žilama. Kad se na njih talože kolesterol ili druge tvari, krvni tlak raste (glavni uzroci visokog krvnog tlaka su prljave krvne žile ili krvni sudovi), krv sadrži nečistoće i poremećena je cirkulacija krvi.

Da bismo to bolje razumjeli, pokušajmo vizualizirati i zamisliti da je normalni promjer lumena posuda jednak promjeru zapešća. S godinama se taj jaz smanjuje na promjer malog prsta. Naravno, to ne može ne utjecati na vaše zdravlje, jer 90% toga ovisi o stanju krvnih žila. Zbog toga je toliko važno uspostaviti ravnotežu što je prije moguće.

Krvi sudovi se brzo zaprljaju

Najtužnije je što se krvne žile, sudovi vrlo brzo zaprljaju, posebno kod starijih ljudi. Ne trebate jesti hamburgere ili krompir cijeli dan. Komad kobasice ili prženo jaje dovoljan je da se dio formiranog kolesterola taloži na stijenkama krvnih žila. Te se nečiste tvari akumuliraju u tijelu tijekom godina.

- Prof. Konicki, ako dobro razumijem, krvne žile su 90% odgovorne za zdravlje cijelog ljudskog tijela. Zašto se ovo događa?

Prof. Konicki: Krvne žile nisu samo cijevi. To je složeni pojedinačni organ, čije začepljanje odmah završava nelagodom i boli.

Te pritužbe mogu imati više oblika.