+436509272992

Beli Savina Kapsul pelangsing, Laman rasmi, Malaysia

  • Information
Check the price
In stock
Description

⮞>>> Laman rasmi, Malaysia

 Beli Savina Kapsul pelangsing, Laman rasmi, Malaysia
 Savina Kapsul pelangsing, Beli, Laman rasmi, Malaysia
 Savina Kapsul pelangsing beli di farmasi, Malaysia

SAVINAKaedah kecantikan paling selamat dan berkesan di Jepun
KEKALKAN BENTUK BADAN ANDA
APA YANG ANDA PERLU TAHU: DI MANA LEMAK AKAN DATANG
01Perut: Makan lebih banyak makanan yang tinggi gula dan lemak tetapi tidak makan-makanan yang berkhasiat. Situasi ini selalunya berlaku pada gadis office yang sering melahap snek tetapi malas untuk bersenam
02Wajah: Alasan mengapa wajah Anda menumpuk lemak adalah kerana Anda makan terlalu masin atau makanan yang tinggi garam. Garam akan menyebabkan tubuh menahan udara,menyebabkan pembengkakan dalam tubuh, sehingga membatasi penggunaan makanan masin.

03Paha: Kehilangan lemak paha akan membuat pinggul anda kelihatan lebih besar kerana ia membentuk nisbah piawai dan masuk akal.
04Lengan: Lemak menumpuk di lengan kerana penambahan berat badan yang berlebihan. Apabila lemak menambah lengan anda, ia akan membuat lengan anda kendur dan kurang menarik.
SKANDAL PERUBATAN DAN KEBENARANNYA SELEPAS 5 TAHUNHari ini
Pada April 2021, Profesor Adly Tiaga Kandi, pakar endokrinologi terkenal secara rasmi telah memenangi tuntutan mahkamah terhadap Dr IP (Imran Putra) kerana didakwa mencuri milikan penyelidikan saintifik terbaik dalam hidupnya selepas 5 tahun bertempur.
Profesor Adly Tiaga Kandi merupakan seorang saintis terkemuka di Malaysia dan telah menumpukan hampir 30 tahun hidupnya untuk kerja-kerja penyelidikan perubatan khususnya dalam bidang endokrinologi. Beliau juga merupakan pengarang 18 kertas saintifik yang diterbitkan dalam jurnal saintifik antarabangsa seperti Medical Health Development, Candollea, Laporan Saintifik, ACS Health, Penyelidikan produk semulajadi, Struktur badan,...Pada tahun 2010, beliau telah dianugerahkan Nikkel Hadiah atas sumbangan cemerlang beliau dalam jurusan kesihatan dan perubatan.
BERITA MINGGU INI620726199662192
SKANDAL PERUBATAN DUNIA
Profesor terkenal Adly Tiaga Kandi telah dicuri kerja penyelidikannya mengenai penurunan berat badan nasional dan pertempuran undang-undang ini berlangsung selama 5 tahun
Dr. IP datang ke mahkamahSurat Kepada11.07.2022157611283
Kami akan bercakap dengan Profesor Adly Tiaga Kandi untuk menjawab soalan-soalan ini.
Apakah kisah sebenar? Bagaimanakah penyelidikan Profesor Adly Tiaga Kandi yang begitu banyak pengaruh telah dicuri?
Wartawan: Selamat sejahtera Profesor Adly Tiaga Kandi, terima kasih kerana sudi menyertai temu bual ini. Sebelum terdulu, bolehkah tuan memberikan butiran lanjut tentang kes perncurian kerja penyelidikan anda?