+436509272992
Czech Republic
 • Credit-online
 • Chile
 • Moldova
 • Europe24
 • Kyrgyzstan
 • Armenia
 • Egypt
 • Azərbaycan
 • Узбекистан
 • Europa
 • Pakistan
 • Красота и здоровье
 • Товары недели
 • Корневая категория
 • Топ Продаж
 • Czech Republic
 • Все группы товаров

Koupit Welltone kapky na hypertenzi, Oficiální stránky, Česká republika

Information
Check the price
In stock
Buy
Description

Koupit Welltone kapky na hypertenzi, Oficiální stránky, Česká republika
Welltone kapky na hypertenzi: Koupit, Oficiální stránky, Česká republika
Welltone kapky na hypertenzi koupit v lékárně, Česká republika

Купете Welltone капки за хипертония, Официален сайт, България
Welltone капки за хипертония: Купи, Официален сайт, България
Welltone капки за хипертония купете в аптека България

Подуване, болка и мускулни спазми:
3 верни спътника на "замърсените" кръвоносни съдове
Как да ги лекуваме у дома?
Кой е най-жестокият враг на холестерола и кръвните съсиреци и най-добрият приятел на кръвоносните съдове?
11:12, 04.07.2022
Подуват ли ви се краката привечер?   Краката и прасците ви се подуват и ви остават следи по глезените?  Става дума за съдов оток, когато кръвта вече тече по замърсени и отслабени кръвоносни съдове в околните тъкани. Подуването е придружено от мускулни болки и крампи в резултат на нарушения на кръвообращението.

Всеки знае, че инсултът и сърдечният удар са следствие от "замърсени" с холестерол кръвоносни съдове. Сърдечно-съдови заболявания. Малцина обаче осъзнават, че това е само върхът на айсберга. " Запушените" кръвоносни съдове причиняват 9 от 10 хронични заболявания, за които се предполага, че са нелечими.

Главоболие, скокове в кръвното налягане, болка и скърцане в областта на ставите, трудно ви е да се завъртите главата, да си извиете гърба. Вечер краката ви се подуват, а сутрин лицето. Редовно имате звънене в ушите. Изтръпват ви пръстите на ръцете. краката ви стават студени. Влошаване на зрението. Влошаване на паметта и загуба на енергия - мнозина мислят, че това се дължи на старостта, но това не е така.

img
Защо кръвоносните съдове са отговорни за 90% от вашето здраве?
img
Какво се отлага в стените кръвоносния съд освен холестерол?
img
4 ясни симптома и 7 скрити за влошено състояние на кръвоносните съдове
img
Как безопасно да почистим кръвоносните съдове у дома?
На тези въпроси отговори ръководителят на катедрата по съдова хирургия на Медицинския университет в Пловдив, професор, практикуващ неврохирург и почетен лекар, Николай Михайлов.

img
Професор Михайлов е извършил над 1278 отворени мозъчни операции. Най-малкият му пациент е бил само на 2 дни.

Професор Михайлов може да обясни сложни медицински процеси с прости думи.  Написал е 47 книги и учебници за хора без медицинско образование. Той е убеден, че кръвоносните съдове са отговорни за 90% от нашето здраве, а нашето благополучие зависи от тяхната чистота.

Защо кръвоносните съдове са отговорни за 90% от нашето здраве?

- Г-н Махайлов, вие винаги казвате, че съдовете са отговорни за 90% от здравето на тялото. Защо?

- Кой е най-големият орган в човешкото тяло? Малко хора знаят. Дори студентите по медицина грешат. Най-често казват мозъка или черния дроб. По-образованите казват, че е кожа. Всъщност кръвоносната система е най-големият орган.

Можете да препасате планетата 2,5 пъти

става дума за кръвоносната система на един човек

img
Представете си. Ако вземете всички съдове на човешкото тяло и ги свържете в една дълга нишка, дължината на тази нишка ще бъде около 100 хиляди километра.

За сравнение - дължината на екватора е> 40 хиляди километра.Така че с нишка от съдове на един човек можем да обвием планетата 2,5 пъти.

Какво имате предвид?

Съдовете не са просто тръби, през които циркулира кръвта. Това е уникален и сложен орган и всяко заболяване на кръвоносните съдове, води до най-различни усложнения.

Замърсени съдове на краката -разширени вени, постоянно подуване, усещане за тежест в краката, студ или обратното - непоносимо парене в стъпалата. Напукани пети. Нарушения на кръвообращението - няма защита срещу бактерии, така че може да се появи микоза. Ноктите се удебеляват и врастват.

Замърсени съдове, които подхранват черния дроб -мастен черен дроб. Горчиво оригване след прием на мазни храни.

Отслабени и замърсени съдове в ставите -изсушаване на хрущяла. Ставите пукат и болят, появяват се остеохондроза и хернии.

Слаби ректални съдове -появяват се хемороиди.

Слаби очни съдовезрението се влошава, пред очите се появяват плувки. Развива се катаракта. Зачервяването на очите, което често приписваме на умората, всъщност е кръвоизлив – спукване на най-малките капиляри в окото.

Нарушения на мозъчното кръвообращение -виене на свят, шум в ушите и загуба на паметта. Случвало ли ви се е да влезете в кухнята и да забравите за какво сте дошли? Или не можете да си спомните думата, която беше на върха на езика ви. Това са симптоми на влошаване на състоянието на мозъчните съдове.

И допълва този списък, разбира се, хипертонията. Хипертонията е майката на инсулта и сестрата на сърдечния удар.

Съдовете са системата, която храни нашите органи, животът ги заобикаля. Ако важен маршрут е блокиран, животът спира.

"Замърсените" съдове причиняват глад на всички органи.

Наднормено теглое пряко свързано със състоянието на съдовете. Съдовете, запушени с холестерол, оставят органите "гладни", защото не им осигуряват необходимото количество хранителни вещества. Мозъкът предава съобщението, че има „нужда от ядене“. И човек яде. Но органите все още не получават нужното количество хранителни вещества поради запушени кръвоносни съдове. Мозъкът ви казва да ядете отново и отново.

Оттук и постоянната нужда от лека закуска, жажда за сладко и мазни храни, защото тялото се нуждае от калории.

Когато моите колеги казват на пациентите си: „Имате високо кръвно налягане, защото сте с наднормено тегло“, те бъркат причина и следствие. Хипертонията не се причинява от наднормено тегло, а точно обратното.

Поговорката "няма щастие без здраве" може да се развие: "няма здраве без чисти съдове "

„Затова винаги казвам: ако искате нормален живот, почистете и възстановете здравето на кръвоносните си съдове. Чистите съдовее ключът към избавяне от90% от хроничните заболявания, някои от които са смятат се за "нелечими"

Какво друго замърсява кръвоносните съдове освен холестерола?

Всички знаем колко опасен е холестеролът. Той запушва кръвоносните ни съдове, свива притока и нарушава кръвообращението. Но той не е единственият виновен.

img
6,1 кг

- обща маса на примесите, събрани в съдовете на 50-годишна възраст.

Холестерол

- Точно. Холестеролните плаки, известни също като "атеросклеротични плаки", представляват приблизително 65-70% от замърсяването на кръвоносните съдове.

На 50-годишна възрастдо 5 кг атеросклеротични плаки се натрупват в човешките съдове.& Nbsp;Холестеролните отлагания свиват кръвоносните съдове 4-5 пъти.

Представете си. Ако нормалното напречно сечение на съда е с дебелина на пръст, 5 кг холестеролни плаки го стесняват до диаметъра от 4 кибрита.

Самите холестеролни плаки не са животозастрашаващи. Качеството на живот спада, кръвното налягане се повишава, появяват се главоболие, болки в ставите, слабост и апатия. Но много по-опасна е тромботичната маса, която се натрупва в съдовете

Тромботична маса

Масата на натрупаните в съдовете съсиреци е много по-малка, "само " около 800 gr-1 kg. Но тяхната опасност е нестабилност. По всяко време съсирекът може да падне и да отиде в търсене на жертва.

Голям съсирек напълно блокира потока през съда. Появява се исхемия - пълното спиране на кръвоснабдяването на органа, хранен от този съд.

Исхемичен инсулт - запушване на мозъчните съдове. Сърдечен удар - запушване на артерия в сърцето. Чернодробна исхемия, белодробен колапс, бъбречна недостатъчност. Хемороидите са ректална съдова исхемия. Запушването дори на малки съдове на краката с течение на времето води до некроза - гангрена.

Калциеви соли

Калциевите соли в съдовете са остатък от химически препарати и хранителни добавки. За 50 години около300-400 gНай-голямо количество калциеви соли се натрупват в мозъчните съдове.

Калциевите соли са опасни поради кристалната си структура. При силно стесняване съдът се свива поради стрес, упражнение или атмосферни условия, а остър кристал може да пробие съда и да го разкъса. А разкъсването на мозъчния съд води до хеморагичен инсулт.

4 ясни и 7 скрити симптома на лошо състояние на кръвоносните съдове

- Какви симптоми показват запушени кръвоносни съдове? Как да разберем, че тялото сигнализира „почистете съдовете възможно най-скоро!“?

- Ако сте над 45 години и никога не сте приемали хранителни вещества за почистване на съдовете, гарантирам, че имате проблеми с съдовете.

45 години
е границата, след която е необходимо да се почистят съдовете

Запушването на кръвоносните съдове с холестерол и кръвни съсиреци е естествен процес, свързан с възрастта. Съвременните продукти, лекарства, тютюнопушене и алкохол ускоряват процеса на "замърсяване" 5-8 пъти. Това е реалност, в която живеем, която не можем да отречем.

Основният симптом на замърсени съдове

Ако сте били диагностицирани с хипертония, може да не искате да четете повече, защото хипертонията е кралицата на болните съдове.

Страдате ли от скокове в налягането?&Nbsp; Кръвното налягане е постоянно високо и трябва постоянно да приемате лекарства? Е, трябва да знаете, че само 30% от лумена на съда е запазен. Останалото е под холестеролни плаки, кръвни съсиреци и калциеви соли.

Следователно, най-малкият стрес, промяната на времето, магнитна буря незабавно влияят на благосъстоянието на човек. Налягането се повишава, те сякаш удрят главата с чук, а ставите болят.

4 заболявания, причинени от запушени съдове:

1. Хипертония
Нестабилно или постоянно високо кръвно налягане, което трябва да се понижи с медикаменти. Основният симптом. Били ли сте диагностицирани с хипертония? Съдовете чакат да бъдат почистени!
2. Разширени вени
Грозни и подути вени по краката, усещане за тежест и болка, подуване. Отлаганията на холестерол и кръвни съсиреци блокират венозните клапи. Постепенно се появяват съдови паяци, които с течение на времето се превръщат в съдова "мрежа". Така се развиват разширените вени.
3. Хемороиди
Запушването на ректалните съдове, които отвеждат кръвта, причинява подуване на хемороидите. А отлаганията в съдовете допринасят за образуването на анални фисури.
4. Остеохондроза
Лоша циркулация в хрущяла. Хрущялите се втвърдяват и износват, нямат време за възстановяване. Те не се подновяват и изсъхват. Те губят своята амортизационна функция. Солите не се отмиват и започват да се натрупват неконтролируемо, образувайки "вдовишка гърбица".
7 скрити симптоми:

1. Подуване;
Замърсените съдове не могат да изпомпват течности. Водно-солевият метаболизъм е нарушен. Вечер краката се подуват толкова много, че чорапите оставят дълбоки следи по глезените. Подуто лице и торбички под очите. Пръстенът не може да бъде свален от пръстите.  & nbsp; Подутият корем показва подуване на вътрешните органи.
2. Шум в ушите;
От едва доловимо скърцане до силен вой и звънене, което затруднява концентрацията. Това са последствията от повишеното напрежение в мозъчните съдове, които оказват натиск върху тъпанчетата.
3. Световъртеж;
Усещането за "пияна" глава, внезапни пристъпи на световъртеж показват, че вестибуларният апарат гладува. Това често засяга слуха.
4. Безсъние;
Чувствате ли се сънливи и безсилни, но все пак оставате будни за дълго време? Това се случва поради недохранването на хипофизната жлеза. Той спира производството на мелатонин, хормона на съня.
5. Отпадналост;
Нямаш никаква сила.  Винаги си в лошо настроение. Просто искаш да седнеш и да ядеш. Това се случва с вас, когато тялото ви започва да пести енергия. Запушените съдове затрудняват транспортирането на необходимата храна до органите, а тялото намалява активността до минимум, за да не умре.
6. Аномалии на зрителния нерв;
"Плуване" пред очите, мъгла и неяснота в очите. Това са симптоми на съдова недостатъчност на очите
7. Болки в ставите;
Болки в ставите при промяна на времето. На сутринта, вместо да се чувствате будни и освежени, се чувствате вцепенени, наполовина парализирани, болят ви костите. За известно време трябва да поддържате ставите си, схванати от съня, затоплени и да ги раздвижвате. Става дума за синовиална течност, която губи свойствата си и "залепва" ставите.
Имате ли поне един от тези симптоми? Съдовете показват, че се нуждаят от пречистване и захранване.

Често пъти хората имат няколко симптома в различни комбинации наведнъж. Или дори всички наведнъж.

Пациентите се опитват да лекуват всяка болест поотделно. Хапчета за натиск, мехлеми за разширени вени, свещи за хемороиди, гелове за остеохондроза. И, разбира се, болкоуспокояващи, болкоуспокояващи, болкоуспокояващи ...

Просто хвърлят много пари във фармацевтичната дупка. Защотоима само една причина за всички тези заболявания - нарушение на кръвообращението.Трябва да започнете с общо почистване на съдовете.