+436509272992
România
 • Chile
 • Moldova
 • Europe
 • Armenia
 • Egypt
 • Azərbaycan
 • Узбекистан
 • Pakistan
 • Красота и здоровье
 • Товары недели
 • Корневая категория
 • Топ Продаж
 • Новинки!
 • Новинки
 • Интимные товары
 • România
 • Все группы товаров

Welltone picaturi pentru hipertensiune arteriala: Cumparare, Site oficial, Romania

 • Information
Check the price
In stock
Description
24/7 Call Center

Cumpără picături Welltone pentru hipertensiune arterială, site oficial, România
Welltone picaturi pentru hipertensiune arteriala: Cumparare, Site oficial, Romania
Welltone picaturi pentru hipertensiune arteriala: Cumpara intr-o farmacie, Romania
 

Colesterol. Până la vârstă de 50-60 de ani, la o persoană se acumulează până la 3,5 kg din această substanță periculoasă!
De starea vaselor în organism depinde literalmente totul. Dacă vasele se înfundă pe picioare, aceasta duce la varicele, edeme permanente și greutate veșnică în picioare. Dacă în ficat, apare hepatoza și ciroza, dacă în articulații, de aici artrita și artroza sau durerea coloanei vertebrale. Dacă vasele s-au înfundat în ochi, atunci persoana va orbi treptat

Nu se poate evita murdărirea vaselor! Se acumulează în vasele fiecărei persoane. Murdăria în vase provoacă o îmbătrânire rapidă.

COLESTEROLUL DECLANȘEAZĂ O REACȚIE ÎN LANȚ A ÎMBĂTRÂNIRII ÎN ORGANISM. Și murdărirea vaselor reduce viața persoanei mai puțin decât perioada prevăzută pentru el de natură.

În loc de 120 de ani (această resursă este pusă în organele noastre), oamenii adesea nu trăiesc până la 70 de ani! Mai ales cei care, în 40-50 de ani, au hipertensiune arterială legată de vârstă. Ea, apropo, este unul dintre cele mai evidente simptome ale murdăririi vaselor de sânge.

Nu de colesterol însuși - aceste substanțe contaminează, de asemenea, vasele de sânge!

Prof. Dr. Ion Bruckner:

Colesterolul este o parte a problemei, există încă două substanțe care se acumulează în vase!

Masa tromboasă

Dacă colesterolul seamănă cu grăsimea, atunci masa tromboasă (cheagurile de sânge) seamănă cu brânza. Pe pereții interiori ai vaselor de sânge se formează creșteri de tromb. Riscul de cheaguri de sânge este chiar mai mare la colesterol. ÎN ORICE MOMENT, TROMBUL SE POATE RUPE DE PE PERETELE VASULUI ȘI POATE INTRA FIE ÎN INIMĂ, CEEA CE VA DUCE LA UN ATAC DE CORD, FIE ÎN CREIER, CEEA CE VA PROVOCA UN ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL. Ambele boli sunt mortale, cu o probabilitate foarte mare de deces și invaliditate.

Cu cât o persoană devine mai în vârstă, cu atât este mai mare riscul ca cheagul să se rupă. De aceea, persoanele în vârstă cad atât de des din cauza unui accident vascular cerebral sau unui atac de cord.

Cristale de calciu

Aceștia sunt săruri ale metalelor grele, mercur, diverse substanțe chimice acumulate de-a lungul vieții. Dacă o persoană, de exemplu, a lucrat în producție periculoasă, atunci are mai multe astfel de depozite. Deși având în vedere ecologia actuală, creșterile de calciu se acumulează la toți. Aceste substanțe, după cum s-a dovedit deja, sunt CANCEROASE. Adică, ele contribuie la diviziunea anormală a celulelor, ceea ce duce la oncologie.

La aproape 98% dintre decedați de cancer, în sânge se găsesc niveluri ridicate de depozite cristaline. Știm cu toții că mercurul este dăunător. Și cu un grup mare de cristale de calciu, sângele însuși devine dăunător.

Până la vârsta de 50 de ani, o persoană are vase înfundate în întregul corp. Cu cât vasele sunt mai murdare, cu atât mai multe boli cronice are, cu atât mai repede persoana îmbătrânește și cu atât mai rău se simte!
Testați-vă! Cât de murdărite sunt vasele de sânge și dacă sunteți în pericol de moarte timpurie!

Prof. Dr. Ion Bruckner:

Pot să vă spun imediat, dacă nu ați curățat niciodată vasele și aveți mai mult de 50 de ani, atunci vasele sunt murdare. Dacă le curățați, atunci APROAPE IMEDIAT VĂ VEȚI SIMȚI MAI BINE.

Simptomele vaselor murdare:

Edeme de dimineață
Tinitus
Musculițe în fața ochilor
Dureri articulare
Amețeli
Insomnie pe timp de noapte și somnolență în timpul zilei
Senzație de oboseală constantă
Deteriorarea vederii
Deteriorarea memoriei
Varice
Dispnee
Probleme frecvente cu tractul digestiv
Probleme cu excesul de greutate
Pretindeți că curățarea vaselor poate prelungi viața persoanelor în vârstă și poate stabiliza presiunea?

Prof. Dr. Ion Bruckner:

- Știu asta. În clinică, prescriem acum curățarea vaselor tuturor pacienților cu vârsta peste 50 de ani (unii peste 40 de ani). Și după curățare, ne uităm ce să facem mai departe. LA APROXIMATIV 9 DIN 10 PERSOANE, PRESIUNEA SE NORMALIZEAZĂ IMEDIAT DUPĂ CURĂȚARE ȘI NU NECESITĂ TRATAMENT.

Cu alte cuvinte, mulți care acum beau în mod activ și zilnic pastile pentru a stabiliza presiunea ar putea să nu o facă. Tot ce trebuie să facă este să curețe vasele. Chiar dacă hipertensiunea nu trece complet (asta se întâmplă, de asemenea), bunăstarea va deveni de multe ori mai bună!

Din păcate, acest mod simplu de normalizare a presiunii este ascuns în mod activ de către medici comerciali și companii farmaceutice, pentru care este benefic ca persoana să fie tratată mult timp și scump. La urma urmei, cu cât o persoană este mai bolnavă, cu atât mai mult va cheltui pe medicamente. Asta le convine. Și curățarea vaselor de sânge este simplă, ieftină și ridică rapid o persoană pe picioare.

O pensionară românească a scapat de hipertensiune arterială cu ajutorul curățării vaselor de sânge. Și sunt mulți astfel de oameni….

Vreau să vă arăt o scrisoare de la Agneș Dulgheru - o pensionară română. Doctorii clinicii locale au condamnat-o la mormânt. Rudele au decis să nu renunțe. Bătrâna însăși nu a putut veni la noi, așa că fiica ei ne-a sunat la clinică cu o cerere de ajutor. Cum putem ajuta la distanță? Nici măcar nu pot face un diagnostic la telefon. I-am recomandat să curețe vasele de sânge.

După trei luni, bătrâna ne-a scris singură! Vreau să vă arăt scrisoarea ei.

Agneș Dulgheru, 75 de ani. O pensionară română, care suferă de presiune înaltă și încă o mulțime de alte boli. Locuiește în Brăila.
"Vă mulțumesc foarte mult pentru că mi-ați dat VIAȚĂ! Când fiica mea v-a sunat, eram aproape inconștientă, nu știam nimic. Ceață în cap de la presiune înaltă, care nu putea fi scăzută chiar și cu pastile. Eram într-o stare pre-infarct, nici măcar nu am ajuns la spital, mi-au spus fiicei să pregătească un loc în cimitir. Dar fiica mea a decis să vă sune. Și apoi mi-a dat remediul pe care ni l-ați trimis. Din fericire, boala mi-a trecut. Treptat, presiunea a scăzut. Acum nu mai crește deloc. Literalmente m-am întors din lumea cealaltă. Am făcut analize la spital o săptămână în urmă. Când mi s-a spus că în vârsta mea, sunt sănătoasă, am fost foarte surprinsă. Cu câteva luni în urmă, eram cu un picior în mormânt. Sper foarte mult să mai trăiesc. Iubesc viața cu tot sufletul. Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutor și mântuirea mea".

IATĂ CE MIRACOL SE POATE ÎNTÂMPLA DUPĂ CURĂȚAREA VASELOR. Deși, de fapt, nu există nici un miracol aici – totul este explicabil.

Metoda de curățare a vaselor pentru pensionari și hipertensivi

Prof. Dr. Ion Bruckner:

- Până în prezent, în România există doar un singur mijloc care se descurcă bine cu această sarcină. Se numește Welltone. Acest produs a fost creat în 2015 de Institutul privat  de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare din București. Produsul conține numai componente active - extracte din plante utile pentru vase, vitamine, micro-și macronutrienți.

Cel mai important ingredient al produsului "Welltone" este așa – numitele "MOLECULE DE OXIGEN ACTIV" - ele sunt capabile să "mănânce" murdăria acumulată în vase.  Se dizolvă atât colesterolul, cât și masa tromboasă și cristalele de calciu.

"Moleculele de oxigen activ" au fost descoperite în 2007 de către oamenii de știință japonezi. Pentru realizările în acest domeniu, doi oameni de știință japonezi au primit Premiul Nobel. Astăzi, "moleculele de oxigen activ" sunt utilizate în mod activ în medicina mondială.

Apropo, japonezii înșiși au început să acorde o atenție sporită curățării vaselor la vârsta de 40-50 de ani din 1965, când a fost adoptat Programul Național de recuperare și longevitate. În această lege, curățarea vaselor este prevăzută într-un alineat separat. Și astăzi vedem rezultatul unei astfel de decizii. Japonia este titularul recordului pentru speranța medie de viață. Să trăiască până la 100 de ani pentru japonezi este o treabă obișnuită. Dacă înainte japonezii curățau vasele cu ierburi, educație fizică și yoga, acum folosesc produse speciale pe baza de "oxigenului activ»