+436509272992
Болгария
 • Credit-online
 • Chile
 • Moldova
 • Europe24
 • Kyrgyzstan
 • Armenia
 • Egypt
 • Azərbaycan
 • Узбекистан
 • Europa
 • Pakistan
 • Красота и здоровье
 • Товары недели
 • Корневая категория
 • Топ Продаж
 • Болгария
 • Все группы товаров

HondroFrost гел: Купи, Официален сайт, България

Information
Check the price
In stock
Description

⮞>>> Официален сайт, България

Купете HondroFrost гел, Официален сайт, България
HondroFrost гел: Купи, Официален сайт, България
HondroFrost гел купете в аптека България

5-те най-добри подаръци за родителите за Коледа. Миналата година родителите ми бяха толкова трогнати, че се просълзиха.
Можете да направите същото и за вашите родители. Но трябва да се стремите да бъдат сълзи на радост.

Николай Стоев
3.07.2022 

Снимки Илко Петров
Обикновено пиша за техника. Но не и днес. Днешната статия е резултат от моя личен опит. Опитът на един млад мъж, който похарчи много пари, за да не изглежда като човек, безразличен към живота на родителите си. Последната Коледа беше повратен момент за мен. Спомних си, че трябва да взема подаръци за родителите ми, когато бях вече на път за празничната трапеза. В този момент отидох в най-близкия търговски център, където взех скъпо вино с чаши за баща ми и ваучер за пазаруване в магазин за парфюми за майка ми.
Когато подарих подаръците, родителите ми се усмихнаха. Но аз почувствах, че атмосферата стана студена. И тогава осъзнах, че в бързането съм забравил, че баща ми много обича бира. И аз го знаех! Майка ми, както разбрах по-късно е подарила ваучера за пазаруване на сестра ми.

Чувствах се много глупаво - подаръците ми изобщо не им бяха харесали! Това чувство не ме напускаше и през следващата седмица. Когато колегите говореха за подаръците за родителите си, много се срамувах от себе си. Търсех решение, за да коригирам моите грешки и скоро го намерих.

Седмица по-късно отидох при родителите си без предупреждение. Те бяха много изненадани, дори се уплашиха да не би да се е случило нещо. И аз просто ги прегърнах и им подарих нови подаръци. Пуловер за баща ми, топъл оранжев шал за майка ми и комплект гель за стави за всеки от тях. И това се случи тогава, когато не го очаквах. Те се разплакаха. Дали се разплаках и аз - няма да кажа. Аз съм голям мъж.

Този случай ме накара да стигна до важен извод: родителите трябва да дават топлина. Ето защо най-добрият подарък е този, който носи посланието: "Вашият син ви обича и ще се грижи за вас, каквото и да стане стане."

И когато седнах да напиша нова статия за Lifehacker, реших да изляза отвъд рамките. Реших да напиша статия, която може да помогне на читателите ми да избегнат грешки и наистина да направят родителите си щастливи тази Коледа. Направих списък с подаръци, които ще използвам в бъдеще. Приятен момент: за повечето подаръци в списъка не е необходимо да се ходи по магазините.

Топ 5 подаръци, които могат да дадат любов на родителите:
Видео поздравления. Напишете кратки поздравления, прикрепете няколко снимки, които предизвикват приятни спомени. Като съпровод, изберете музиката, която родителите ви обичат, но да не е твърде ретро. И моля ви не е необходимо да подарявате семейни снимки в рамка! Сигурен съм, че родителите ви са пълни с такива.
Торта по рецепта на майка ви. Майка ви често ли печеше сладкиши, когато бяхте малки? Спомнете си каква торта е правила и направете такава. Дори и да не се окаже толкова вкусна, няма проблем. С такъв подарък изказвате благодарност за всичко, което родителите са направили за вас.
гель за стави. Колегите ми често подаряваат на родителите си средства за отслабване или срещу бръчки. Това е добър подарък, но някой може да се обиди. Мисля, че е много по-добре да се подари гель за стави. За разлика от другите средства, той не подчертава възрастта и изразява, че този човек е много скъп за вас. Тъй като понякога ги болят коленете, но родителите ни не говорят за това. Ето защо кремът за стави е универсален подарък за хората над 45-годишна възраст. Прекарах много време, опитвайки се да избера най-подходящия гель за всички и в крайна сметка избрах Hondrofrost. Истинското въплъщение на грижата.
Топли дрехи. Пуловер, одеалоь, нещо топло - изборът е ваш. Препоръчвам да избирате този подарък предварително, като посочите размера и цвета. Такъв подарък казва: "Ще си тръгна, но топлината ми ще остане с теб".
Един ден със семейството. Необходимо е да се спазват следните две неща. Първо, вашите родители избират един подходящ ден. Второ - вие сте ангажирани с организацията, водите родителите си на избраното място и плащате всичко. Те няма за какво да се безспокоят. Те могат да отидат до термалния басейн, до плажа или до театъра и да продължат вечерта в ресторанта. Това зависи от вкусовете. Важно е да използвате по-малко телефона си. Останете малко с родителите си.
Миналата седмица разгледах календара и преброих колко дни остават до Коледа. След като преброих броя на работните дни, все още има време да изберете подаръци в магазина, но ... Аз съм честен със себе си. Търсенето на подарък в коледната тълпа и реденето по дълги опашки не е за мен.

Затова поръчах подаръци предварително и аз съм много горд от това. Тази година избрах за родителите си одеяло от овча вълна и вече изпитания Hondrofrost както и торта с портокали. Надявам се, че ще е толкова вкусна, както я правеше мама когато бях малък.