+436509272992
Болгария
 • Chile
 • Moldova
 • Europe
 • Armenia
 • Egypt
 • Azərbaycan
 • Узбекистан
 • Pakistan
 • Красота и здоровье
 • Товары недели
 • Корневая категория
 • Топ Продаж
 • Новинки!
 • Новинки
 • Интимные товары
 • Болгария
 • Все группы товаров

HondroFrost гел купете в аптека България

 • Information
Check the price
In stock
Description
24/7 Call Center

⮞>>> Официален сайт, България

Купете HondroFrost гел, Официален сайт, България
HondroFrost гел: Купи, Официален сайт, България
HondroFrost гел купете в аптека България

 

Интервю с експерт
Фармацевтичен хаос в София! Или как нашите алчни фармацевти крият най-продаваното лекарство за лекуване на ставите в Европа!
Доктор Якимов: «Запомнете една проста мисъл и никога не слушайте никого: заболяванията на ставите и гърба могат да се лекуват, дори и в най-дълбока старост»

«Аз лично 12 Юли 2022 ще изпратя на първите 60 читатели най-доброто средство за защита на гърба и ставите с 70% отстъпка.»
Ярослав Георгиев Якимов -Български учен и хирург, хуманист, държавен и обществен деец, благодетел, д-р на медицинските науки, професор, почетен научен деец на България, професор на хирургическата катедра на Софийски медицински университет.

Лечебна практика – повече от 45 години.
Доктор Якимов твърди, че може да излекува 18-годишна остеохондроза за няколко месеца. И, че ще излекува напълно най-изоставения артрит на една стара баба само за 78 дни. А болките в ставите, казва той, при правилен подход ще изчезнат за 4 дни! И в продължение на 48-годишна си практика, той потвърждава всяко твърдение на практика. Веднага след излъчване на предаването по БТВ (на тема "как да запазим ставите си здрави във всяка възраст"), известният хирург ревматолог Ярослав Георгиев Якимов се съгласи да ни даде интервю.

— Здравейте, д-р Якимов. Кажете, вярно ли е, че заболяванията на ставите и остеохондрозата са задължителни спътници на зрялата възраст?

— Здравейте, Илона! Разбира се, че това не е вярно. Задължителните спътници на зрялата възраст това са прекаленото доверие в лекарите, които Ви лекуват по 10 години, но все не могат да Ви излекуват. Всъщност, ставите, хондроните и целият скелет се лекуват много добре във всяка възраст. Това не е никакво чудо, а обикновена наука.

И ако знаете тайната и положите малко дисциплина - може да се излекувате дори в домашни условия и то, много бързо, както правят хилядите мои пациенти.

- И каква е тази тайна?

— Тайната е в разбирането на това, какво Ви боли. Общо, в енциклопедиите има около 147 възможни причини за появата на остеохондрозата и артрозата, но последствието е само едно - ставите, прешлените и хрущялите губят еластичността си, оттук идва и болката. Те се износват поради лошото кръвоснабдяване.

Ето я и тайната - възстановявайки кръвоснабдяването на ставата, ние ще я излекуваме!

— Да, но нали се смята, че е почти невъзможно да се възстанови кръвоснабдяването след 45 годишна възраст?

— Това са глупости! Извадих жена си от инвалидната количка след една ужасна болест, а това е по-страшно от някаква си 45-годишната възраст.

— Ами как да възстановим кръвоснабняването си на тази възраст?

Вече 2 години на европейския пазар има чудо-лекарство за лечение на ставите –Hondrofrost.По своята ефективност той е няколко пъти по-добър от аналозите си – дава не само бърз ефект след началото на употребата, но също така възстановява естествената функция на ставите,, при това без странични ефекти (съвсем).

Това е медикамент, който позволява в най-кратки срокове, буквално за 4 дни, да се забрави за болката в гърба и ставите, и в рамките на няколко месеца да се излекуват дори много сложни случаи.

Лекарството се състои от натурални продукти на пчеларството. Гель се нанася върху проблемното място или част на тялото, и помага да се избавите от болките в гърба и ставите. Възстановителните процеси се извършват без операции.

Дори при едно нанасяне, вие активирате около 930 000 клетки, които е от полза за вашето кръвообращение, така се осъществява лечението. Тук важна е стабилността.

Hondrofrost е направил истинска революция в Европа сред средствата за лечение на ставите. Такова полезно и ефективно лекарство все още не е имало. Той се появи през 2017 г., създаването му беше предшествано от повече от 6 години клинични опити. Почти веднага след появата си на пазара, Hondrofrost надмина своите аналозите по всички показатели и днес е най-продаваният препарат за лечение на ставите.

— Колко интересно! Разкажете по-подробно на нашите читатели за този препарат.

Но нашият център е първия в България, който е получил сертифициран достъп до най-новото лекарство за остеохондроза и болки в ставите. Признавам, че когато чух за него за първи път просто се изсмях, защото не вярвах в неговата ефективност. Но бях изумен, когато ние завършихме клиничните проучвания

Резултати от клиничните изследвания на Hondrofrost:

Клинични изпитания на ново лекарство се проведе в края на 2017г. на базата на Александровска болница. Общо, в тях участваха 3289 души

94% Отбелязват пълното изчезване на болката за 5-10 минути след употребата на препарата
91% Изчезва болката и отока в ставите
92% Възстановиха хрущялната тъкан след терапевтичния курса
98% Напълно са се отървали от артрита и артрозата
— Звучи впечатляващо. Обяснете ни само, какво означава това за обикновените хора с техните болести?

— Това означава, че средновековна медицина отива в миналото, и Вие ще можете да се излекувате от болестите си в домашни условия за 1 месец. Hondrofrost не замразява, не обезболява, той рестартира организма на клетъчно ниво. Той премахва причината за самите болки и връща ставите, и гръбначния стълб, в първоначалното нормално състояние. Пациентът не само, че се отървава от симптомите, но се отстранява и корена на болестта - отслабналото, от бавните стари клетки, кръвоснабдяване на хрущяла.

Още от първият ден, Гель стартира системата за регенерация на организма. А също така спира болката, което Вие веднага ще почуствате. След две-три седмици лечението ще бъде завършено, най-важното е да не допуснете повторна поява на болка, за това ще трябва бързо да повторите курса.

Hondrofrost само от артроза и остеохондроза ли помага ?

Не, нали Ви казах: той действа на клетъчно ниво, възстановявайки кръвоснабдяването. Той лекува всяко заболяване, свързано със ставите или гръбначния стълб — артроза и артрит, ишиас, ревматизъм, радикулит и остеохондроза, разместване на гръбначните дискове. Навяхвания, натъртвания, синини, счупени кости, дори и при мазоли - Гель е невероятно ефективен.

— Мисля, много ще попитат: а от къде може да се купи?

Искахме да започнем мащабни продажби в аптеките - но не можем да се съгласим с фармацевтите, защото Гель може да навреди на бизнеса им. Хората с години купуват техните лекарства, а болните стават все повече и те са доволни от това състояние на нещата.

За това сега Hondrofrost може да се купи само на официалния сайт. Но тук има и плюсове – лекарството се продава без посредници, така че цената му е 5 пъти по-ниски, отколкото в другите страни.

Доставката се извършва по пощата, с наложен платеж, а за да го използвате не се нуждаете от специален контрол — домашно лечение. Между другото, можете да не ми вярвате. Опитайте лекарствата и на други производители. Но аз съм сигурен, че няма да намерите нищо, което дори малко да прилича на Hondrofrost по своята ефективност.

— Д-р Якимов, Благодаря Ви за интервюто! Може би искате да кажете нещо на нашите читатели, преди да се разделим с Вас?

Да! Да, разбира се. Искам да обърна вниманието на читателите, към това, че болестите на гръбначния стълб и ставите стават все «по-млади», и дори най-слабите периодически болки са повод да обърнете внимание на проблема. Лекарят няма да Ви уговаря да Ви лекува.

И запомнете: заболяванията, произтичащи от болки в гърба и ставите, не само доставят неудобство. Те съкращават живота ни с 10-15 години.

— P.S.: Д-р Ярослав Якимов лично е разпоредил Hondrofrost да се даде на първите 60 купувачи с отстъпка! Отидете на официалния сайт и, може би ще имате късмет да се окажете сред тези щастливци.

Интервю на Илона Колева

Снимки от публични източници

Какво е необходимо, за да получите Hondrofrost?
По време на промоцията (от 11 Юли 2022 до 12 Юли 2022 ) трябва:

Да попълните заявката като посочите име и телефонен номер на официалния сайт.
Изчакайте обаждане от оператор и посочете, на какъв адрес да доставят продукта.
След 4-7 дни (необходими за доставката) трябва да отидете до пощата и да получите препарата.
Доставка на продукта се извършва във всеки регион на България и ЕС

Пазете се от измамници! Hondrofrost е достъпен само на сайта на производителя
 
ОТИДИ НА ОФИЦИАЛНИЯ САЙТ