+436509272992

HondroFrost gel: Kupi, Službena stranica, Hrvatska

Information
Check the price
In stock
Description

⮞>>> Službena stranica, Hrvatska

Kupite HondroFrost gel, Službena stranica, Hrvatska
HondroFrost gel: Kupi, Službena stranica, Hrvatska
HondroFrost gel: Kupiti u ljekarni, Hrvatska

 

Tako je osoba uređena, dok grmljavina neće rasprsnuti..,   i nisam iznimka.

Sve je počelo ovako, podigavši ruku, ili pričvršćivati žarulju, ili čak i za neku drugu potrebu, osjetilo sam bol u desnom ramenu koji nije bila onako jaka, već nekakav oštar, prolazna bol. U početku, naravno, nije bilo nikakve razlike u tome, bilo da nije dovoljno gdje udariti, da se opterećuje - ona će proći sama po sebi, jer je uvijek otišla sama po sebi, raspršena, izliječena, itd. Ali ovaj put nije prošla, već je upravo suprotno. Nekoliko mjeseci ramena su počela ozlijediti uz najmanji uzdignuće ruke.

Počeo sam razmišljati o tome (bol aktivira proces razmišljanja općenito), pa sam bio oslobođen od takvih mučenja, na kraju sam sve krivio za nedavno završene popravke stanova plus proljetnu sezonu u vrtu, kažu, prevelikuje zglob, potrebno je odmoriti, ruka bi trebala biti što više moguće iskrcano, pomasti nekim i sve će precizno proći ili se održati.

Vjerojatno su mnogi ugledni čitatelji u svojim slučajevima tvrdili na isti način. No, od takvih misli i pomasti nije postalo lakše, bolovi u laktaju su dodavali bolu u ramenu, došla je do točke da čašu čaja sa stola u usta podigne desnom rukom boreći se od boli. Dnevna doza anestetika - najmanje dvije tablete.

Postupno formirani refleksi o čuvanju, ruka je već bila automatski pritisnuta do trbuha u polu savijenom stanju, sve što je naviklo učiniti s lijevom rukom, nešto što je moguće naravno, a možda i neki ne svi. Jednom riječju, situacija iz male poteškoće pouzdano je i brzo prešla u kategoriju velikog problema života.

Ako se razbolite - morate otići do liječnika, puno zna o bolesti, liječit će vas sve do smrti, to je njegov posao
Bez obzira kako bilo, morao sam otići do liječnika. Terapeut mi je poslao reumatologa, koji je uspio doći za mjesec ili više, ali ispada da nisam jedini koji ima zglobove, imali smo mnogo takvih. Stigao me je vrlo stariji liječnik, a da mi ništa nije rekao, poslao me radi rendgenskih zraka i testova krvi / urina. Na drugom prijemu nekoliko minuta dijagnosticirao - neka vrsta artroze, primarna ili sekundarna, zaista se ne sjećam, i nije važno.

Pa, dijagnoza je u redu, ne zanima me ono što se zove, ali kako se brzo mogu riješiti ove probleme i tako da nakon toga neće biti povratka? A ovdje su me čekale neugodne otkrića, razlog zbog kojeg mi je liječnik rekao moj uzrast! A on je rekao: "Ovo je tvoje dobi." Koliko godina?! Imam samo četrdeset i pet! Moja kći ima tri godine, ja sam mladi tata, a ne stari reumatolog, to jest artroza! Ali još više sam bio "zadovoljan" jer je to preporuka za liječenje, bilo je tri:

Prva - da uklone iz ruke sve tjelesne napore, i oni nisu bili za dugo vremena, boli brzo nesavjestna da zgrabi za gravitaciju.

Drugo, morate pomiješati s pomakom za zagrijavanje, koje se svakodnevno oglašavaju na TV-u od jutra do noći. Ponekad zavidim ljudima koji su predloženi, recite im da kažu da su razmazani i odlaze, razmazuju i odlaze, ali moram shvatiti kako melem s minimalnom aktivnošću može prodrijeti u kožu, sve vrste mekih i vezivnih tkiva, ući u zglob i nešto tamo liječi, to će mi objasniti fiziku ovog divnog procesa? Već dugo sam se razmazivao, a niti jedna epruvica nije zamazana, sve je beskorisno.

Pa, treća preporuka da popijemo neke pilule koje doprinose obnovi hrskavice, pažljivo čitam - nemojte vratiti, nego samo pridonijeti. I to je to! Idi, izdrži, ako novac imaš...

Ostavivši "lijek" shvatio sam da su spremni da me tamo obrađuju, ne odbiju, ali ne postoji lijek. A kako mi se činilo, oni sami ne razumiju što je uzrok moje bolesti, a ako je uzrok nepoznat, kako eliminirati bolest? Ako tablete (a ne jeftinom putom) samo pridonose, tj. što im pomažu? Što bih trebala vratiti ovo tkivo, sa ili bez tableta? I zašto je to već učinio, ali sada je prestao? Čvrsta pitanja...

Naravno, postoji još jedna mogućnost da preuzmete svoj novac na plaćene klinike, ali nešto je sugerirao da će rezultat biti isti, samo skuplji. Pa, ne vjerujem u plaćenu medicinu, niti u plaćenom obrazovanju. Uostalom, problem nije u liječniku, ona je umirovljenica u okrugu klinici ili mlađa u modi MC, ali u samom pristupu problemu. Kako možete liječiti nešto, a da ne pokušavate razumjeti uzrok bolesti? To je kao da ulovite sivu mačku u mračnoj sobi, možete ga uhvatiti, možda ne. Ali to me boli, treba mi pravi i apsolutni način liječenja.

Ako ne želite biti tretirani, ali da biste bili izliječeni, morate biti izliječeni kao u starom sovjetskom filmu "sam-sam-sam»!
Ne može se provoditi samotamnjenje, to je zakon, ali samoizlječenje - samo to možete. Počeo sam razmišljati i čuditi se kako bih se mogao nositi s tužom, pomislio sam nešto i odlučio provesti svoje pokuse na sebi, shvaćajući nečovječnost ovog čina. I započeo sam sa samozaštitom.

Internet naravno - velika stvar, u vrlo kratkom vremenu možete upoznati legende antike i slušati u stvarnom vremenu na predavanje profesora preko oceana. Saznajte što se radi o zglobovima napisanim u kineskoj "raspravi žutog cara", ali o tome što jogi razmišljaju o tome, pristaša Ayurvede ili Vedanta i kako kosti prave u Rusiji.