+436509272992
România
 • Credit-online
 • Chile
 • Moldova
 • Europe24
 • Kyrgyzstan
 • Armenia
 • Egypt
 • Azərbaycan
 • Узбекистан
 • Europa
 • Pakistan
 • Красота и здоровье
 • Товары недели
 • Корневая категория
 • Топ Продаж
 • România
 • Все группы товаров

Cumpără Gel HondroFrost, site oficial, România

Information
Check the price
In stock
Description

⮞>>> Site oficial, Romania

Cumpără Gel HondroFrost, site oficial, România
Gel HondroFrost: Cumparare, Site oficial, Romania
Gel HondroFrost: Cumpara intr-o farmacie, Romania

Un tânăr medic din România a devenit cunoscut la nivel mondial după ce a primit un premiu important din partea comunității medicale pentru crearea unui remediu care tratează bolile articulare. Acesta ajută milioane de oameni din întreaga lume să prevină nu numai osteocondroza, artrita, osteoartrita și alte leziuni ale aparatului locomotor, dar și coagularea de sânge cauzată de degradarea articulațiilor.

Data publicării articolului: 21.06.2022
S-a întâmplat ceva uimitor 23.06.2022 la Congresul european al reumatologilor. Timp de 10 minute întreaga sală l-a aplaudat pe bărbatul care stătea pe podium. Acest bărbat era Andrei Popescu, un tânăr doctor din România. Acesta a dezvoltat o formulă unică pentru tratarea bolilor articulare la orice vârstă și prevenirea distrugerii complete a acestora.

Andrei Popescu a venit cu o idee grozavă, iar oamenii de știință din România, atât specialiști din clinicile din capitală, cât și din alte centre științifice s-au ocupat de punerea în practică a acestei idei. Remediul a fost deja creat și oferă rezultate excelente.

Modul în care noul remediu poate salva milioane de oameni în scaun cu rotile și cum poate fi cumpărat la reducere de persoanele care au reședință în România, aflați în articolul nostru de astăzi.
Jurnalist: Bună ziua, Andrei, ești unul dintre cei mai inteligenți studenți la medicină din lume. Cum ți-a venit ideea de a crea acest tratament?”

Nu aș vrea să vorbesc despre asta în public, dar motivația mea a fost pur personală. În urmă cu câțiva ani, mama a suferit de coagularea sângelui din cauza degradării articulațiilor. La început, a avut doar dureri articulare ușoare. Nu m-am îngrijorat pentru că pur și simplu nu arăta cât de mult suferea. Apoi, din cauza neglijenței medicului și a tratamentului prescris incorect, s-a coagulat foarte mult sânge. Și, ca urmare, nu mai este printre noi.

În ultimii trei ani, m-am dedicat complet acestui subiect. De fapt, noua metodă de tratare a bolilor articulare despre care toată lumea vorbește acum, a apărut în procesul de redactare a lucrării de diplomă. Mi-am dat seama că am descoperit ceva nou. Dar nici măcar nu-mi puteam imagina că ar provoca un astfel de interes ridicat din partea diferitelor instituții medicale

Bunica mea a murit și ea din cauza acestei boli. Atunci am început să studiez problemele legate de bolile articulare și tratarea acestora. Am fost șocat când am realizat că majoritatea medicamentelor din farmacie sunt substanțe chimice inutile care nu fac decât să agraveze situația. Iar mama le lua în fiecare zi.

Jurnalist: Am aflat de interesul ridicat al companiilor farmaceutice internaționale pentru invenția ta. Ai primit oferte de cumpărare?

De îndată ce a apărut anunțul legat de tratamentul meu, am început imediat să primesc oferte cu privire la vânzarea ideii. Francezii au fost primii care mi-au oferit 120 de mii de euro. Ultima ofertă pe care am primit-o de la o companie farmaceutică americană a fost în valoare de 35 milioane de euro. Acum mi-am schimbat numărul de telefon și nu mai stau pe rețelele sociale pentru că primeam oferte în fiecare zi.

Jurnalist: Dar, din câte știu, nu ai vândut formula, este adevărat?

Da. Poate sună puțin dur, dar am reușit să îi enervez pe unii oameni din străinătate. Și ce se va întâmpla dacă voi vinde formula în străinătate? Vor obține brevete, vor interzice producția suplimentară și vor crește prețul tratamentului. Sunt tânăr, dar nu sunt un idiot. În acest caz problemele articulare ale pacienților români ar putea fi incurabile. Un medic străin mi-a spus că un astfel de tratament ar costa cel puțin 3.000 de dolari. Și acest lucru este complet greșit. Ce persoană din România își poate permite acest tratament la prețul de trei mii de dolari?

Prin urmare, când am primit o propunere de la centrul medical local de a participa la producția remediul românesc, am acceptat imediat. Am lucrat cu cei mai buni specialiști din cele mai mari centre medicale din țară. A fost minunat. Remediul a fost testat clinic și acum este disponibil.

Dezvoltarea tratamentului a fost condusă de Silviu Nicolae, asociat al centrului de reumatologie, specialist cu douăzeci de ani de experiență. L-am rugat să ne spună câteva cuvinte despre noul tratament.

Jurnalist: Domnule Nicolae, ați putea să ne oferiți mai multe informații despre planul de dezvoltare al noului tratament în calitate de specialist al Academiei Medicale de Reumatologie. Care este esența ideii lui Andrei Popescu? Chiar ajută la vindecarea bolilor reumatice la orice vârstă?

Ideea lui Andrei este o abordare complet nouă în ceea ce privește tratarea bolilor articulare, chiar și a celor ereditare. Nu este un secret pentru specialiști că toate remediile farmaceutice de astăzi pot fi utile doar în etapele inițiale. În plus, medicii lipsiți de scrupule practică adesea o astfel de abordare, astfel la început prescriu pacienților o grămadă de medicamente, care doar întârzie inevitabilul. Și când vine momentul în care pacientul practic nu se mai mișcă din cauza durerii, îl trimit în sala de operație. Cum funcționează remediile învechite? Ineficient și cu efecte secundare toxice. Acest lucru duce la un punct mort, deoarece medicamentele consacrate ajută doar la ameliorarea durerii, dar nu la vindecarea bolilor articulare. Acestea elimină doar consecințele, nu cauza, astfel aceste medicamente nu vindecă, ci doar înrăutățesc starea pacientului. O nouă descoperire Hondrofrost ajută la vindecarea completă a bolilor articulare. Am testat crema o lună Hondrofrost pe un grup de 50 de persoane cu diverse boli articulare de gradul 1, 2 și 3. Studiile au arătat că persoanele cu boala de gradul 1 și 2 s-au recuperat complet, în timp ce 27% dintre pacienții cu boala de gradul 3 au reușit să se refacă, iar durerea a dispărut.

Acestea sunt rezultatele obținute de unii dintre pacienții noștri:

Acest pacient suferea de artrită reumatoidă de genunchi de gradul 1. După cum puteți vedea, boala a dispărut complet după 5 zile de tratament.

Osteoartrita tipică a genunchiului de gradul 2 a dispărut complet după 7 zile de tratament.

Acesta este gradul 3. Osteoartrita articulațiilor la degetele mici. Recuperare după primul tratament.

Jurnalist: Ce boli articulare pot fi periculoase?

Complicațiile inițiale ale osteoartritei genunchiului sunt inflamarea persistentă a țesuturilor moi din jurul acestuia. Prin urmare, pacienții chiar și în fazele 1 și 2 sunt diagnosticați adesea cu artrită, capsulită, tendinită, bursită, miozită etc. Toate aceste procese provoacă cicatrici de deformare a țesuturilor moi. Astfel, oamenii își pierd abilitățile fiziologice. Există o instabilitate secundară a articulației genunchiului care mai devreme sau mai târziu va duce la separarea sau chiar la ruperea ligamentului încrucișat anterior și posterior.

Extremitatea inferioară de pe partea leziunii se scurtează treptat. Chiar și câțiva milimetri, care reduc înălțimea fantei articulației în timpul dezintegrării țesutului cartilajului, sunt importante pentru distribuția uniformă a amortizării. Dacă amortizarea este făcută greșit, discurile intervertebrale ale părții lombare de pe partea leziunii devin mai proeminente. Articulația sacro-iliacă este distrusă treptat.

La începutul anilor 2000 oamenii de știință au descoperit că până la 90% din problemele articulare apar doar dintr-un singur motiv, și anume aportul insuficient de sânge la țesutul osos al articulației. Ca rezultat, cartilajul și oasele sunt distruse treptat, țesuturile din jur sunt infectate. Și dacă eliminați cauza, puteți renunța practic la operațiile costisitoare.

Ideea lui Andrei ajută la reglarea aprovizionării cu sânge a întregului sistem musculo-scheletic al unei persoane. Acest lucru face posibilă eliminarea completă a riscului de distrugere a articulației în stadiul inițial al bolii. Dar acest lucru cu siguranță nu este suficient pentru a vindeca etapele dificile atunci când vine vorba de pierderea completă a mișcării articulare. De aceea este nevoie de atât de mult efort de la un număr atât de mare de medici și specialiști medicali pentru a crea un preparat eficient pe baza formulei prezentate care restabilește țesutul articular și flexibilitatea întregului sistem la orice vârstă.

Jurnalist: Dar se spune că refacerea articulațiilor nu este posibilă fără intervenție chirurgicală, mai ales după vârsta de 40 de ani, este adevărat?

E o prostie. Este dorința companiilor farmaceutice de a face bani. S-a dovedit cu mult timp în urmă că orice sistem din corpul uman se poate regenera singur. Trebuie doar ajutat - pentru a elimina procesele inflamatorii, a consolida aportul de sânge și a accelera expulzarea celulelor moarte și a toxinelor.

Jurnalist: Și cum au fost tratate bolile articulare înainte? Există multe medicamente pentru tratarea acestora în farmacii?