+436509272992
România
 • Chile
 • Moldova
 • Europe
 • Armenia
 • Egypt
 • Azərbaycan
 • Узбекистан
 • Pakistan
 • Красота и здоровье
 • Товары недели
 • Корневая категория
 • Топ Продаж
 • Новинки!
 • Новинки
 • Интимные товары
 • România
 • Все группы товаров

Gel HondroFrost: Cumparare, Site oficial, Romania

 • Information
Check the price
In stock
Description
24/7 Call Center

⮞>>> Site oficial, Romania

Cumpără Gel HondroFrost, site oficial, România
Gel HondroFrost: Cumparare, Site oficial, Romania
Gel HondroFrost: Cumpara intr-o farmacie, Romania

Interviu cu expertul
Ultraj farmaceutic în or. Moscova! Sau cum farmaciștii noștri hapsâni ascund cel mai vândut preparat european pentru tratarea articulațiilor
Medicul Croitoru: «Rețineți gândul simplu și să nu ascultați niciodată pe nimeni: bolile articulațiilor și de spate sunt tratabile chiar și la o vârstă înaintată»

«Personal 12 Iulie 2022 am să expediez la primii 60 de cititori cel mai bun remediu pentru spate și articulații cu o reducere de 70%.»
Ion Croitoru -Savant, chirurg, umanist, om de stat și figură publică, doctor în medicină, mecenat, om de știință emerit din Moldova, profesor universitar.

Practica tratamentului – peste 45 de ani.
Medicul Croitoru a declarat că va trata osteocondroza de 18 ani în câteva luni. Că va vindeca complet o bunicuță cu artrită avansată în 78 de zile. Că durerile articulare cu un tratament corect vor trece în 4 zile! Și pe parcursul a 48 de ani de activitate el a confirmat cele declarate cu fapte reale. Imediat după difuzarea pe postul de televiziune Pro TV Chișinău (pe tema "cum să menținem articulațiile sănătoase la orice vârstă"), renumitul chirurg, Ion Croitoru a cceptat să ne ofere un interviu.

— Bună ziua, dl Croitoru. Spuneți, este adevărată afirmația că afecțiunile articulare și osteocondroza sunt însoțitoarele obligatorii ale vârstei înaintate?

Bună ziua, Elena! Desigur că este adevărat. Însoțitoarele obligatorii ale vârstei înaintate – este încrederea excesivă în medicii care vă tratează timp de 10 ani și nicidecum nu pot să vă vindece. Dar, în realitate, articulațiile, condroza și întregul schelet sunt tratabile la orice vârstă. Acesta nu este un miracol, ci știință obișnuită.

Mai mult, dacă știți secretul și cu un pic de disciplină, este posibil să vă tratați chiar acasă și foarte repede, ceea ce fac mii de pacienți ai mei.

— Și în ce constă acest secret?

— Secretul constă în faptul să înțelegeți ce și de ce vă doare. În general, enciclopediile prezintă până la 147 de posibile cauze de dezvoltare a osteocondrozei și artrozei, dar adevărul este că articulațiile, vertebrele și cartilajele își pierd elasticitatea, de aici provine și durerea. Acestea se consumă drept consecință a unei aprovizionări cu sânge neadecvate.

Acesta este secretul: prin restabilirea aprovizionării cu sânge a articulației, noi o tratăm!

— Da, dar se consideră că este aproape imposibil să fie restabilită aprovizionarea cu sânge după 45 de ani?

- Toate sunt prostii! Mi-am scos soția de pe scaunul cu rotile după o boală teribilă, iar asta e mai grav decât 45 de ani.

—Și cum, totuși, se poate restabili aprovizionarea cu sânge la acestă vârstă?

— Deja de 2 ani pe piața europeană este prezent un preparat miraculos destinat tratamentului articulațiilor –Hondrofrost.Din punctul de vedere al eficienței, acesta depășește de câteva ori analogurile: oferă nu numai un efect rapid după începerea utilizării, ci și restabilește funcția naturală a articulațiilor,este de notat că nu produce efecte secundare (niciunul).

Acest preparat, care ne permite în cel mai scurt timp, în doar 4 zile, să uităm de durerile de spate și articulare și în câteva luni să tratăm cazurile cele mai dificile.

Preparatul include produse naturale de apicultură. Crema se aplică pe zona problematică sau pe o parte a corpului și ajută la înlăturarea durerii de spate și articulații Procesele regenerative se produc fără intervenții chirurgicale.

Cu doar o singură aplicare se activează 930 000 de celule, care favorizează circulația sanguină, și astfel are loc vindecarea. Aici este importantă stabilitatea.

Hondrofrost a creat în Europa o adevărată revoluție printre remediile de tratare a articulațiilor. Un asemenea preparat util și eficient nu a mai existat. A apărut preparatul în anul 2017 și crearea acestuia a fost precedată de peste 6 ani de studii clinice. Practic, imediat după plasarea sa pe piață, Hondrofrost a depășit analogurile după toți indicii și actualmente este cel mai vândut preparat destinat tratării articulațiilor .

- Foarte interesant! Povestiți mai detaliat despre acest preparat cititorilor noștri.

— Centrul nostru este primul în țară care a obținut un acces certificat la noul preparat pentru osteocondroză și dureri articulare. Recunosc, când am auzit de el pentru prima dată, pur și simplu, am râs, întrucât nu credeam în eficacitatea acestuia. Dar am fost uimit când am finalizat studiile clinice

Rezultatele studiilor clinice ale preparatului Hondrofrost:

Studiile clinice ale noului preparat s-au desfășurat la sfârșitul anului 2017 la baza ICȘ de Reumatologie. La acestea au participat în total 3289 de persoane

94% au observat o dispariție completă a durerii peste 5-10 minute după utilizarea preparatului
91% au scăpat de dureri și edeme la nivelul articulațiilor
La 92% s-a restabilit țesutul cartilaginos după tratament
98% s-au eliberat de artrită și artroză
- sună impresionant. Dar explicați-ne ce înseamnă aceasta pentru oameni obișnuiți cu boli?

— Aceasta înseamnă că medicina medievală română a rămas în trecut și aveți oportunitatea să tratați afecțiunile acasă într-o lună. Hondrofrost nu îngheață și nu tranchilizează, ci repornește la nivel celular organismul. Preparatul înlătură cauza bolilor și restabilește funcția normală, inițială a articulațiilor și vertebrelor. Bolnavul nu numai se eliberează de simptome, ci și înlătură rădăcina bolii - aprovizionarea cu sânge a cartilajelor care este slăbită de celulele îmbătrânite și lente.

Din prima zi crema revigorează sistemul regenerativ al organismului. Și, desigur, ameliorează durerea, veți sesiza imediat. Dar peste două-trei săptămâni tratamentul se va termina și este important să nu admiteți apariția repetată a durerii, astfel, vă recomand să repetați operativ tratamentul.

Hondrofrost ajută numai la artroză și osteocondroză?

Nu, v-am mai spus: preparatul acționează la nivel celular, restabilind aprovizionarea cu sânge. El tratează orice boală legată de articulații și vertebre: artroză, artrită, sciatică, reumatism, radiculită, osteocondroza, hernia discurilor. Luxații, lovituri, vânătăi, fracturi și chiar natoptici - crema este surprinzător de eficientă.

— cred că mulți vor întreba: dar unde putem s-o cumpărăm?

Noi am vrut să începem vânzări de mari proporții în farmacii, du nu am ajuns la un numitor comun cu farmaciștii, întrucât crema poate să le afecteze afacerile. Oamenii de ani de zile cumpără medicamente din farmacii, dar numărul bolnavilor devine tot mai mare și lor aceasta situație le convine.

De aceea acum se poate de cumpărat produsul Hondrofrost numai de pe site-ul oficial. Dar aici este și un avantaj: eliberarea preparatului are loc fără intermediari, de aceea prețul său este de 5 ori mai mic decât în alte țări.

Furnizarea se efectuează prin intermediul serviciilor poștale, prin rambursare, și pentru utilizarea preparatului nu aveți nevoie de asistența unui specialist, tratamentul se produce acasă. Așadar, nu asculați vorbele mele. Încercați preparatele altor producîtori. Dar sunt convins că nu veți găsi un alt produs care să se asemene din punctul de vedere al eficienței, chiar parțial, cu Hondrofrost.

— Dl Croituru, vă mulțumesc pentru interviu! Poate doriți să spuneți ceva cititorilor noștri înainte de a ne lua rămas bun?

>Da! Da, desigur. Vreau să atrag atenția cititorilor că afecțiunile de spate și articulare întineresc și chiar durerile neînsemnate periodice trebuie să fie un motiv ca să relevăm problema. Nu medicul trebuie să vă convingă să vă tratați.

Rețineți: afecțiunile provocate de durerile de spate și articulații nu aduc doar disconfort. Ele vă micșorează viața cu 10-15 ani.

- P.S.: Dl Croituru a avut grijă personal să vândă primilor 60 de cumpărători preparatul Hondrofrost la un preț redus! Duceți-vă pe site-ul oficial și poate veți avea ocazia să fiți printre cei norocoși.

A intervievat Elena Musteață

Poze din surse deschise