+436509272992
Malaysia
 • Credit-online
 • Chile
 • Moldova
 • Europe24
 • Kyrgyzstan
 • Armenia
 • Egypt
 • Azərbaycan
 • Узбекистан
 • Europa
 • Pakistan
 • Красота и здоровье
 • Товары недели
 • Корневая категория
 • Топ Продаж
 • Malaysia
 • Все группы товаров

Insinol - kapsul untuk diabetes, Beli, Laman rasmi, Malaysia

Information
Check the price
In stock
Buy
Description

>>>>>>Laman rasmi, Malaysia

 Beli Insinol - kapsul untuk diabetes, Laman rasmi, Malaysia
 Insinol - kapsul untuk diabetes, Beli, Laman rasmi, Malaysia
Insinol - kapsul untuk diabetes beli di farmasi, Malaysia

RIBUAN RAKYAT MALAYSIA MENGHIDAP DIABETES! BOLEHKAH SESIAPA MEMBANTU MEREKA?
Furii Matuo editorTanggal Posting: 16.07.202270508                   10508                  34137                    34137                    654137
Perubatan Malaysia 2022Perkhidmatan kesihatan 26/3/2022
Farmasi menipu orangKesihatan 26/3/2022
Faedah untuk Warga EmasMALAYSIA  26/13/2022
Pada musim bunga 2019, Kongres Endokrinologi Eropah menyaksikan peristiwa yang sangat penting. Para hadirin di kongres ini memberikan tepukan gemuruh selama 10 minit kepada pasukan yang berdiri di atas pentas. Mereka mencadangkan penggunaan formula unik yang boleh mencegah diabetes.
Beberapa institusi saintifik di Malaysia bermula mengambil perhatian tentang formula yang luar biasa ini. Ramai pakar dan saintis dari Institut Perubatan Malaysia amat berminat dengan penciptaan formula ini.  Sekarang, produk ini telah siap dan menunjukkan kesan yang sangat hebat.
Bagaimanakah formula baharu ini boleh menyelamatkan berjuta-juta nyawa rakyat Malaysia, dan mengapa ia boleh didapati dengan diskaun 50%? Topik ini akan menjadi bual perbincangan kita pada hari ini.
Wartawan kami berjaya menemu bual ahli pasukan Sofia Arini.
Wartawan: Sofia, nama anda telah berjaya termasuk dalam senarai 10 pelajar perubatan terbaik di dunia. Bagaimanakah anda memutuskan untuk menumpukan penyelidikan anda terhadap pencegahan diabetes?Terima kasih kerana sudi bertemu dengan kami. Pertama sekali, motivasi penyelidikan saya amat peribadi dan sebenarnya perkara ini bukan senang untuk saya berkongsi di khalayak ramai. Beberapa tahun yang lalu, ibu saya meninggal dunia akibat diabetes. Rupa-rupanya, diabetes adalah penyakit onkogenik. Kenaikan berterusan dalam paras gula darah menggalakkan kemunculan radikal bebas, yang boleh menyebabkan kemunculan tumor malignan atau kanser. Apabila doktor akhirnya menyedari keadaan ibu saya, ia sudah terlambat. Ini adalah permulaan kajian saya tentang pelbagai perkara berkaitan diabetes dan cara merawatinya.

Saya terkejut apabila mengetahui bahawa kebanyakan pil yang dijual di farmasi mengandungi bahan kimia berbahaya yang hanya akan memburukkan keadaan pesakit. Malangnya, dulu ibu saya setiap hari kena makan ubat ini.
Itulah sebabnya saya hanya menumpukan penyelidikan mengenai topik ini sejak tiga tahun yang lalu. Semasa membuat tesis untuk pengijazahan saya, saya menemui kaedah baru untuk menghilangkan diabetes, kaedah yang diperkatakan ramai orang pada masa kini. Sudah tentu, pada masa itu saya menyedari bahawa saya telah menemui kaedah yang sama sekali baru, tetapi saya tidak tahu bahawa kaedah ini akan menarik perhatian begitu ramai orang.
Wartawan: Siapakah pihak golongan yang anda maksudkan?
Sebaik sahaja maklumat tentang kaedah terapeutik ini diterbitkan, saya segera menerima banyak tawaran untuk menjual hak paten kepada idea saya. Sebuah syarikat Perancis merupakan penawaran pertama, saya iaitu 120 ribu euro. Kemudian, tawaran terakhir datang dari syarikat farmaseutikal Amerika yang menawarkan saya 35 juta dolar.

Saya menerima begitu banyak tawaran untuk menjual pembangunan saya sehingga saya terpaksa menukar nombor telefon saya. Oleh itu, saya memutuskan untuk menyahaktifkan akaun sosial media saya. 
Wartawan: Setahu saya, anda masih belum menjual formula itu kan?
Memang saya tidak jual. Cuba anda bayangkan, akibatnya jika saya memutus untuk menjual formula ini kepada syarikat orang asing. Walaupun peluang ini berasa pelik untuk disia-siakan, saya mengutamakan keadaan ekonomi rakyat Malaysia. Umur saya muda, tetapi saya cerdik. 

Begitu marahnya saya, apabila diketahui salah seorang doktor dari luar negara menyatakan bahawa harga minimum produk ini adalah 3,000 ribu dolar. Seriuskah benda ini? Bagaimana rakyat Malaysia mampu membeli produk ini jika beribu-ribuan?
Oleh sebab itu, saya amat berminat dan terus menerima apabila ditawarkan untuk mencipta produk ini untuk pasar domestik. Bukan sahaja kami mendapat peluang ini, tetapi kami juga mendapati pengalaman yang tidak dapat dilupakan. Sewaktu penciptaan produk ini, kami berkerja antara pakar endokrinologi terbaik. Kini, produk ini telah melepasi pelbagai ujian klinikal dan disertifikasikan dengan sijil KKM dan lulus FDA untuk pelanggan. 
Dr. Suryani Intan, pakar terkemuka dari Persatuan Pakar Perubatan Dalaman Malaysia, ahli endokrinologi yang terkenal dan berkelayakan tinggi telah terlibat sebagai penyelaras projek bagi pihak Kerajaan. Kami meminta komen beliau tentang formula baharu ini dan rancangan masa depan.
MALAY NEWSDr. Suryani Intan menganalisis produk InsinolWartawan: Bagaimanakah seseorang individu boleh mengetahui dia menghidap diabetes? Apakah rancangan sebenarnya disebalik penciptaan Sofia Arini?
Pertama sekali mari kita ingat secara ringkas berbual tentang punca penyakit ini. Penyebab utama diabetes adalah proses autoimun yang mengakibatkan sistem imun terjejas. Badan menghasilkan antibodi yang memusnahkan sel pankreas. Oleh itu, glukosa memasuki aliran darah, yang memberi kesan buruk kepada semua organ dan tisu. Badan mula menggunakan lemak untuk menghasilkan tenaga.

Akibatnya, terlalu banyak bahan toksik (badan keton) dikumuhkan, dan metabolisme lemak, protein, dan mineral terganggu. Ini mempunyai akibat yang sangat serius.
Gejala diabetes termasuk: dahaga, keletihan, kerap membuang air kecil, bibir kering, lemah, penyakit kulit, sakit kepala, selera makan meningkat, gatal-gatal, mengantuk, luka yang sukar sembuh, dan obesiti.
Penyelidikan Sofia Arini memberi pancaran harapan kepada semua pesakit diabetes. Akhirnya, formula untuk mencegah punca-punca diabetes sepenuhnya dicipta. Fungsi formula ini adalah untuk organ pankreas dalam badan untuk menyerap insulin dengan lebih baik.

Pesakit-pesakit diabetes mujurlah, telah dirawati sepenuhnya dan beransur pulih. Pihak golongan doktor dan pakar perubatan telah berjaya dengan formula ini untuk mengekalkan  kadar gula dalam darah pesakitnya. Pihak golongan ini juga mencipta sejarah dengan penemuan rawatan komplikasi diabetes.  Oleh itu, kami mencipta supplemen yang baharu dari formula ini untuk membanteras penyakit diabetes. 
Wartawan: Adakah diabetes benar-benar berbahaya?
Hari ini diabetes dianggap sebagai salah satu penyakit yang paling berbahaya dan ada sebabnya. Sebenarnya, diabetes adalah penyakit maut yang perlahan-lahan membunuh penghidapnya. Dalam apa jua keadaan penyakit ini sentiasa berakhir dengan sedih. Bagi komplikasi boleh dikelompokkan kepada beberapa kategori.
Komplikasi-komplikasi diabetes yang paling terkenal adalah koma diabetes, nekrosis tangan dan kaki, gangren, buta, mati pucuk, ketoasidosis, dan hipoglikemia. Peluang hidup makin tipis untuk pesakit-pesakit diabetes. Kebanyakannya, golongan orang kurang upaya (OKU) merupakan mangsa diabaetes yang mempunyai nekrosis tangan dan kaki.