+436509272992

Uranol kapsul untuk prostatitis, Beli, Laman rasmi, Malaysia

  • Information
Check the price
In stock
Description

 >>>>>>Laman rasmi, Malaysia

 Beli Uranol kapsul untuk prostatitis, Laman rasmi, Malaysia
 Uranol kapsul untuk prostatitis, Beli, Laman rasmi, Malaysia
 Uranol kapsul untuk prostatitis beli di farmasi, Malaysia

Rahsia Jepun: Lelaki di negara ini berjaya merawat prostatitis dalam masa 2-3 minggu sahaja! Sekali seumur hidup dan selamanya! Mari kita ketahui bagaimana ia berlaku...Seorang lelaki Jepun yang telah tinggal di Malaysia selama bertahun-tahun memberitahu mengapa lelaki di Negara Matahari Terbit tidak mengalami prostatitis.

hello! Nama saya Sato. Saya bekerja sebagai wartawan dan telah menetap di Malaysia selama lebih 20 tahun. Hari ini saya akan memberitahu anda tentang pengalaman peribadi saya dalam merawat prostatitis.

Prostatitis adalah penyakit yang paling biasa dihidapi lelaki berumur lebih dari 40 tahun, manakala dari segi perubatan penyakit ini dicatatkan mempunyai kecenderungan yang tidak menyenangkan sebagai penyakit juvana. Selalunya lelaki berusia 30-an, 25-an dan juga 20-an yang mempunyai masalah ini pergi ke doktor.

Pada tahun 2021, menerbitkan hasil penyelidikan saintifik yang menyatakan bahawa lebih daripada 55% lelaki berumur 40 tahun ke atas berdepan dengan penyakit prostat. Diagnosis kehadiran prostatitis agak mudah dan boleh dilakukan tanpa pengetahuan perubatan, kerana kebanyakan gejala adalah khusus:
Disyorkan oleh WHOORDER URANOL DENGAN DISKAUN 50%
     •  Sakit menarik atau memotong di bahagian bawah abdomen, skrotum, perineum atau zakar.

     • Gangguan saluran kencing
          ○ Peningkatan kencing, rasa terbakar dalam uretra
          ○ Rasa seperti pundi kencing tidak kosong sepenuhnya,
          ○ Kesukaran membuang air kecil (aliran lemah)

     • Disfungsi seksual:
          ○ Pengurangan dorongan seks
          ○ Mengurangkan tempoh dan kualiti ereksi

     • Gangguan Ejakulasi:
          ○ Pancutan pramatang atau sukar
          ○ Mendapatkannya Ejakulasi lemah

     • Peningkatan keletihan dan pembentukan emosi dalam badan

Walaupun penurunan ketara dalam kualiti hidup, ramai lelaki bertahan dengan prostatitis selama bertahun-tahun. Mereka tidak menyedari akibat kekal yang sebenarnya boleh menyebabkan ketidakselesaan dalam menjalani kehidupan.
Prostatitis yang tidak sembuh sepenuhnya biasanya menyebabkan adenoma prostat. Dalam beberapa kes yang boleh difahami, diagnosis prostat pada mana-mana lelaki yang mengetahui perkara itu, boleh menyebabkan kebencian dan rasa malu yang serius. Di samping itu, dalam kebanyakan kes, selepas menerima diagnosis "prostatitis", lawatan ke pakar urologi menjadi ujian tahunan. Doktor melegakan gejala yang paling akut dengan ubat yang tidak berkesan, kadang-kadang juga dengan hipotermia yang berpengalaman atau ketidakpatuhan dengan nasihat doktor, prostatitis sentiasa berulang.

Bagaimana prostatitis dirawat di Malaysia (dan bagaimana ia tidak perlu diubati)

Prosedur standard untuk merawat prostatitis di Malaysia.

     • Lelaki itu pergi ke doktor. Ini adalah cara yang panjang, mahal, dan yang paling penting, tidak berguna untuk bermula tanpa rawatan.

     • Doktor melakukan pemeriksaan, melakukan banyak ujian. Sesetengah ujian sebenarnya tidak diperlukan, tetapi doktor biasanya mahukan lebih banyak wang.

     • Selepas pemeriksaan, doktor mendiagnosis prostatitis dan memberi ubat. Hampir selalu, ubat-ubatan yang ditetapkan ini adalah ubat-ubatan yang direka hanya untuk melegakan simptom akut penyakit prostat, dan bukan untuk merawat prostatitis kronik. Sudah tentu pakar urologi menetapkan ubat-ubatan itu dengan alasan bahawa daripada penjualan ubat-ubatan itu dia akan mendapat pendapatan tambahan.

     •  Selain ubat-ubatan, doktor sentiasa menetapkan urutan prostat rektum atau rawatan perkakasan dengan kesan yang sama. Urutan ini dilakukan menggunakan jari melalui dubur. Secara purata, urutan melibatkan 10-14 sesi. Sudah tentu, anda perlu membayar untuk setiap sesi.
Di Jepun, urutan ini tidak diamalkan selama lebih dari 20 tahun, kerana tanpanya, perubatan moden boleh menyembuhkan prostatitis!