+436509272992
Malaysia
 • Credit-online
 • Chile
 • Moldova
 • Europe24
 • Kyrgyzstan
 • Armenia
 • Egypt
 • Azərbaycan
 • Узбекистан
 • Europa
 • Pakistan
 • Красота и здоровье
 • Товары недели
 • Корневая категория
 • Топ Продаж
 • Malaysia
 • Все группы товаров

Parasotin kapsul beli di farmasi, Malaysia

Information
Check the price
In stock
Description

 >>>>>>Laman rasmi, Malaysia

 Beli Parasotin kapsul, Laman rasmi, Malaysia
 Parasotin kapsul, Beli, Laman rasmi, Malaysia
 Parasotin kapsul beli di farmasi, Malaysia

PARASOTIN - MEMBUNUH PARASIT DALAM BADAN TEMPOH 20 HARI SAHAJA
100% diperbuat daripada bahan semulajadi, selamat, dan berkesan sehingga 100%Menguatkan sistem imun, membersihkan, menyahtoksik hati.
Memperbaiki fungsi pencernaan, meletakan mikroflora agar  pencernaan jadi sehat

Menghapuskan sumber parasit, membuang telur dan larva dalam badan.
Menghilangkan ketuat, mengurangkan bau mulut
Produk promosi yang tinggal: 60

Menurut laporan Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO), secara purata 1 dalam 2 orang di dunia dijangkiti cacing.
BersalamanLumpurMakananTempat awamHaiwan PeliharaanPerkara di sekelilingSubjek yang terdedah kepada cacing adalah kanak-kanak kecil dan seseorang yang tidak menjaga kebersihan diri dan persekitaran yang baik.Bagaimanakah cacing masuk ke dalam badan kita?80%32%90%Sebab manusia boleh jatuh sakit adalah kerana parasit yang masuk ke dalam badan.Meninggal dunia akibat jangkitan cacingKanak-kanak berumur 0 - 6 tahun dijangkiti cacing di Malaysia.
Tanda-tanda Anda Menghidap Parasit
Sakit KepalaSenak Perut
Sakit SendiSelera Makan Berkurang
TekananJika ternyata anda mengalami 2 daripada 6 simptom di atas, sudah pasti anda dijangkiti parasit.
Jika tidak dikeluarkan tepat pada masanya, Parasit akan membawa kepada banyak akibat yang serius untuk kesihatan anda!Salur darah tersumbat menyebabkan strok
Penglihatan terjejas, malah menyebabkan buta
Peningkatan gula darah
Menyebabkan gejala asma
Menyebabkan penyakit jantung
Parasit adalah punca kanser
Parasit boleh mencapai 40cm panjang, setiap satu bertelur 250 telurParasit boleh bergerak dengan darah ke organ.
PARASOTIN BOLEH MENGATASI MASALAH ANDA DENGAN KUASA SEMULAJADI
Parasotin diperbuat daripada ekstrak 7 bahan herba semulajadi yang jarang ditemui dan boleh membuang akar parasit dalam tubuh manusia dengan selamat dan berkesan.Parasotin terbuat dari Cortex Phellodendron Chinense: 

Termasuk Flos Lonicera Japonica, Fructus Forsythia Suspensa, Radix Scutellaria Baicalensis, Fructus Gardenia, Radix Gentiana Scabra. Yang secara tradisinya digunakan untuk melegakan gejala penghangat badan, anti-parasit, meningkatkan fungsi badan. Promosi kesihatan, melindungi jantung, hati, perut, paru-paru dan kulit daripada bakteria dan parasit.

Apa yang dikatakan para ahli tentang PARASOTIN“Pada masa ini, ramai yang sering tidak mencuci tangan, makan di gerai tepi jalan, bersentuhan langsung dengan haiwan peliharaan.... Namun, mereka tidak tahu tabiat ini berpotensi membawa kepada jangkitan parasit. Lebih-lebih lagi jika anda sering makan makanan separuh masak. Jika anda mengalami tanda-tanda keletihan, atau hilang selera makan, mungkin sudah terlambat. Dalam banyak kes, ia adalah simptom pesakit yang mempunyai cacing bersarang di hati, paru-paru dan otak. Ini boleh menyebabkan komplikasi serius untuk kesihatan anda. Jadi, jangan buat kesimpulan secara subjektif! Elakkan jangkitan parasit secara berkala 2 kali setahun, dengan menggunakan produk yang berasal dari herba semulajadi. Khususnya, PARASOTIN dianggap sebagai penyelesaian untuk menghapuskan parasit dari akar yang diteliti dan dibangunkan oleh saintis daripada tumbuhan semula jadi yang sangat jinak. Ayuh bertindak segera untuk melindungi kesihatan diri dan keluarga sebelum terlambat. ”Dr. Fitina Mahfuzi 
Kepala Depertement Gastroenterologi - RS Kekal Sihat
PENDAPAT PELANGGAN TENTANG PARASOTIN

Jessie (30 tahun, Shah Alam)
"Terima kasih banyak-banyak untuk produk ini, saya yang mengalami cacing usus selama 5 tahun kini bersih. Saya terbaca maklumat ini di page Jurnal Perubatan bahawa punca penyakit ini adalah jangkitan parasit dan saya telah mengambil Parasotin untuk menyembuhkannya. ."
Izlyn Ghazali (40 tahun, Labuan)
"Saya telah membuat kajian tentang Parasotin, daripada membaca bahan-bahan dengan teliti sehinggalah kepada testimoni penggunanya. Kemudian saya pergi berjumpa doktor untuk memeriksa dan bertanya tentang produk ini. Doktor saya menasihati saya untuk menggunakannya secara berkala. Saya mematuhi dengan ketat. Pada mulanya saya tidak Saya tidak mengharapkan terlalu banyak, tetapi hasilnya mengejutkan. Perlahan-lahan sakit kepala saya yang kerap mula pulih, kerana saya dijangkiti cacing paru-paru tikus selepas makan makanan laut yang tidak dimasak. Ubat saya juga telah bertambah baik dengan ketara. Saya berasa lebih sihat dan lebih gembira daripada sebelumnya. Bertuah saya mengenali Parasotin."
Leandraa Tan  (35 tahun, Melaka)
"Selepas membuat ujian makmal, ramai doktor melawat saya. Namun, Nasib baik saya mengenali Parasotin melalui doktor terakhir yang saya kunjungi. Saya dijangkiti parasit bernama Ascaris. Doktor kata ketuat boleh disebabkan oleh banyak perkara, tetapi untuk saya keadaan, jangkitan parasit, ia adalah punca kerap sesak nafas dan sakit dada yang saya alami setakat ini. Walaupun saya telah mencuba banyak cara tradisional, ia tidak dapat membantu. Terima kasih kepada Parasotin yang diperkenalkan oleh doktor saya, hanya dalam 1 bulan, 90% saya tidak rasa sakit pada paru-paru saya walaupun sekarang sudah hilang sepenuhnya. Tiada lagi rasa mual yang tidak menyenangkan, gatal-gatal dan hilang selera makan. Saya perlu mengucapkan terima kasih kepada Parasotin. Ubat herba ini memang bagus."