+436509272992
Malaysia
 • Credit-online
 • Chile
 • Moldova
 • Europe24
 • Kyrgyzstan
 • Armenia
 • Egypt
 • Azərbaycan
 • Узбекистан
 • Europa
 • Pakistan
 • Красота и здоровье
 • Товары недели
 • Корневая категория
 • Топ Продаж
 • Malaysia
 • Все группы товаров

I-CARE Kapsul, Beli, Laman rasmi, Malaysia

Information
Check the price
In stock
Description

>>>>>>Laman rasmi, Malaysia

Beli I-CARE Kapsul, Laman rasmi, Malaysia
 I-CARE Kapsul, Beli, Laman rasmi, Malaysia
 I-CARE Kapsul beli di farmasi, Malaysia

Pelajar berbakat dari Malaysia telah menerima anugerah perubatan terbaik atas penemuan kaedah baharu pemulihan penglihatan yang boleh digunakan oleh pesakit dari semua peringkat umur

Pada tahun 2022, satu acara luar biasa telah berlangsung di Kongres Oftalmologi Asia yang diadakan setiap tahun. Semua orang memberikan tepukan gemuruh lebih daripda 10 minit kepada seorang pelajar yang menyampaikan ucapannya. Pelajar tersebut ialah Andrew Kurniawan, seorang pelajar perubatan dari Malaysia. Idea penggunaan formula unik untuk pemulihan penglihatan untuk mengelakkan kebuataan merupakan idea pelajar tersebut.

Andew mengemukakan idea luar biasa yang kemudiannya dilaksanakan oleh beberapa penyelidik perubatan terbaik di negara ini. Pakar dari Pusat Penyelidikan Oftalmologi dan fasiliti penyelidikan perubatan lain turut terlibat dalam pembangunan ubat ini. Ubat baharu yang terhasil daripada perkembangannya setakat ini telah menunjukkan hasil yang luar biasa.

Dalam temu bual hari ini, kami akan cuba membongkar bagaimana ubat ini boleh menyelamatkan nyawa jutaan orang dan bagaimana anda boleh membeli produk ini dengan diskaun BESAR.
Wartawan: Andrew, anda adalah salah seorang daripada 10 pelajar terbaik dalam bidang perubatan. Apakah yang membuatkan anda fokus kepada masalah kecacatan penglihatan?

Sebenarnya saya tidak mahu bercakap mengenainya. Motivasi saya dalam perkara ini adalah sangat peribadi. Beberapa tahun yang lalu, ibu saya mula mengalami kehilangan penglihatan yang progresif. Pemakaian cermin mata atau kanta sentuh tidak membantu sama sekali. Penglihatannya semakin merosot. Pada waktu itu, ibu saya telah bersedia untuk menjalani pembedahan mata. Bagaimanapun, seminggu sebelum pembedahan, mereka mendapati penurunan penglihatan yang terjadi secara progresif adalah disebabkan oleh bekalan darah yang tidak sihat ke kanta mata dan fundus. Ini menyebabkan pembedahan itu mustahil.

Disebabkan keadaan tersebut, ibu saya mengalami kebutaan sepenuhnya suatu ketika dahulu. Kemudian saya mula mengkaji pelbagai masalah yang berkaitan dengan masalah penglihatan. Saya terkejut apabila mendapati kebanyakan ubat yang dijual di farmasi tidak berguna dan berbahaya. Malah, ubat-ubatan ini hanya memburukkan keadaan pesakit. Dan ibu saya mengambil banyak pil setiap hari.

Dalam tempoh tiga tahun yang lalu, saya telah melibatkan diri sepenuhnya dalam mengkaji isu ini. Malah, saya berjaya menghasilkan kaedah rawatan penglihatan baharu yang diperkatakan oleh semua orang semasa menulis tesis saya. Saya tahu bahawa ini adalah kaedah baharu. Tetapi saya tidak pernah terfikir bahawa kaedah baharu ini akan mencetuskan minat yang begitu besar daripada komuniti perniagaan dan perubatan.

Wartawan: Apa maksud anda?

Sebaik sahaja artikel tentang kaedah saya diterbitkan, saya terus menerima pelbagai tawaran daripada pelabur yang ingin membeli idea saya. Pertama sekali, saya dihubungi oleh syarikat asing yang menawarkan saya sebanyak 120,000 euro. Syarikat terakhir yang menghubungi saya ialah syarikat induk farmaseutikal Amerika. Mereka mahu membeli idea saya sebanyak 35 juta dolar. Saya terpaksa menukar nombor telefon dan mengelakkan media sosial kerana saya mendapat banyak tawaran melalui semua saluran komunikasi setiap hari.

Wartawan: Setahu saya, kamu belum menjual formula itu lagi?

Tepat sekali. Mungkin kasar bunyinya tetapi saya tidak membuat formula ini untuk menjadikan orang kaya yang tinggal di negara lain lagi kaya. Lagipun, apa yang akan berlaku jika saya menjual formula ini di luar negara? Mereka akan mematenkan formula ini dan melarang syarikat lain daripada mengeluarkan ubat ini. Kemudian mereka akan menaikkan harga. Saya mungkin muda tetapi saya tidak bodoh. Jika senario ini berlaku, orang ramai pastinya tidak akan mampu untuk membelinya. Salah seorang doktor dari luar negara memberitahu saya bahawa ubat seperti ini boleh dijual dengan harga minimum £3,000. Ini adalah sangat keterlaluan. Siapa yang akan mampu memilikinya?

Oleh itu, apabila saya menerima cadangan daripada Pusat Penyelidikan untuk menghasilkan ubat untuk pasaran domestik, saya terus bersetuju dengannya. Saya juga bekerjasama dengan Pusat Penyelidikan Oftalmologi. Ini adalah pengalaman yang luar biasa. Pada masa ini, fasa percubaan klinikal telah tamat dan ubat ini tersedia untuk orang awam.

Projek ini diselaraskan oleh Professor Clarence, pakar oftalmologi di Pusat Kesihatan di BANDAR. Kami memintanya untuk memberi kami maklumat yang lebih lengkap mengenai ubat baharu ini.

Wartawan: Apakah perkara utama dalam idea Andrew? Bolehkan ubat itu benar-benar membantu memulihkan penglihatan seseorang sepenuhnya tanpa mengira usia?

Idea yang dicadangkan oleh Andrew adalah pendekatan baru untuk rawatan penyakit mata, termasuk penyakit keturunan. Ia bukanlah rahsia bagi pakar bahawa semua ubat farmaseutikal semasa hanya boleh membantu pada peringkat awal. Tambahan pula, ramai doktor yang tidak bertanggungjawab terlibat dalam amalan yang memalukan di mana pesakit mereka diberi pelbagai ubat yang hanya melambatkan perkara yang tidak dapat dielakkan. Dan apabila pesakit hampir buta sepenuhnya, pesakit akan diminta untuk melakukan pembedahan. Bagi doktor seperti ini, semuanya itu hanya satuperniagaan. Mereka tidak berniat untuk menyembuhkan pesakit mereka.

Pada awal tahun 2022-an, saintis tempatan mendapati bahawa 90% masalah penglihatan berpunca daripada kekurangan bekalan darah ke mata. Akibatnya, kanta, sklera, dan kornea gagal menerima bahan yang diperlukan dalam kuantiti yang mencukupi. Dan jika anda boleh menghapuskan punca sebenar masalah ini, anda boleh mengelakkan pembedahan dalam kebanyakan kes.

Ideanya adalah untuk membantu meningkatkan bekalan darah ke pelbagai organ penglihatan manusia. Ini membolehkan seseorang mengelakkan risiko kehilangan penglihatan pada peringkat awal penyakit. Tetapi ini sudah tentu tidak mencukupi untuk menyembuhkan penyakit ini pada peringkat lanjut iaitu apabila pesakit hampir buta. Usaha doktor dan pakar perubatan tertumpu kepada mencipta ubat yang berkesan yang boleh memulihkan penglihatan pada tanpa mengira usia, berdasarkan formula baharu tersebut.

Wartawan: Tetapi bukankah terdapat kepercayaan bahawa mustahil untuk memulihkan penglihatan tanpa pembedahan, terutamanya selepas usia 40 tahun?

Itu semua mengarut. Semua ini menunjukkan keinginan syarikat farmaseutikal untuk mengambil wang rakyat. Telah lama terbukti bahawa semua sistem badan mampu pulih. Kita cuma perlu membantunya sedikit dengan mengurangkan bengkak, meningkatkan bekalan darah, dan mempercepatkan penyingkiran sel mati dan toksin.

Wartawan: Tetapi bagaimana penyakit mata sebelum ini dirawat? Bukankah kita boleh menemui banyak ubat mata di farmasi?

Betul, ada banyak ubat. Tetapi semuanya dibuat berdasarkan prinsip yang saya jelaskan pada awal perbualan ini. Ubat-ubatan ini hanya melegakan simptom - itu sahaja yang mereka boleh lakukan. Dan ubat-ubatan tersebut lebih berkemungkinan memberi kesan negatif pada penglihatan anda daripda memulihkannya. Dalam kes ini, Andrew betul. Jika anda melihat formula ubat tanpa preskripsi, mana-mana pakar akan memberitahu anda bahawa ubat-ubatan ini hanya boleh digunakan sebagai pilihan terakhir.

Wartawan: Apakah perbezaan antara ubat-ubatan tersebut? Bolehkan ubat anda membantu memulihkan penglihatan anda sepenuhnya?

Perbezaannya ialah ubat saya membantu menghasilkan tisu baru dan memulihkan bekalan darah ke mata. Hanya sekali penggunaan pun sudah cukup untuk mengaktifkan lebih 930,000 sel yang terlibat secara langsung dalam proses pemulihan penglihatan. Dan ini berlaku setiap kali anda menggunakan ubat ini. Ini adalah prinsip utama ubat ini.

Kami cuba mendekati perkara ini dari perspektif baharu tentang isu pemulihan penglihatan. Ubat ini jauh lebih baik daripada gabungan formula bahan kimia yang digunakan dalam banyak ubat lain. Ini adalah satu-satunya gabungan ekstrak herba dengan kepekatan yang tinggi. Ini menjadikan produk ini sebagai rawatan yang paling berkesan dan paling selamat untuk semua kaedah yang sedia ada.