+436509272992
Болгария
 • Credit-online
 • Chile
 • Moldova
 • Europe24
 • Kyrgyzstan
 • Armenia
 • Egypt
 • Azərbaycan
 • Узбекистан
 • Europa
 • Pakistan
 • Красота и здоровье
 • Товары недели
 • Корневая категория
 • Топ Продаж
 • Болгария
 • Все группы товаров

Ocularix капсули за зрение: Купи, Официален сайт, България

Information
Check the price
In stock
Description

Купете Ocularix капсули за зрение, Официален сайт, България
Ocularix капсули за зрение: Купи, Официален сайт, България
Ocularix капсули за зрение купете в аптека България

«Няма нищо по-лошо от лазер!» Можете да се сбогувате с очите си...
Известен български експерт в областта на офталмологията разкрива истината за лазерната корекция и препоръчва други, по-безопасни начини за възстановяване на зрението!
Васил Костов
Васил Костов е български специалист в областта на здравето на очите и НЕХИРУРГИЧНОТО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ЗРЕНИЕТО. Основател и главен изпълнителен директор на най-известната частна клиника, където всички известни хора с проблеми със зрението се обръщат за помощ. Включително пациенти от САЩ, Франция, Германия и други страни. Той е един от най-добрите експерти в ЕС. Написал е 32 научни книги за зрението, както и 3 пъти повече научни статии в списания.

ВАСИЛ КОСТОВ Е КАТЕГОРИЧЕН ПРОТИВНИК НА ЛАЗЕРНАТА КОРЕКЦИЯ, ЗАЩОТО Е АБСОЛЮТНО СИГУРЕН, ЧЕ ЗРЕНИЕТО МОЖЕ ДА БЪДЕ ВЪЗСТАНОВЕНО С НАПЪЛНО ПО-БЕЗОПАСНИ МЕТОДИ. Д-р Костов винаги доказва своите твърдения с резултатите от своята практика. В допълнение, продуктът, с който той облекчи проблемите със зрението на известни бизнесмени и знаменитости, е достъпен абсолютно за всички. Методът може да се използва за подобряване на зрението на очите .

img
Васил Костов рядко дава интервюта, но се съгласи да отговори на въпросите на нашия кореспондент. По-долу ще намерите важни препоръки, които ще ви помогнат да възстановите зрението си без операция.

Ако искате да развалите очите си - направете лазерна корекция!
Професор Васил Костов:

Помнете простата истина. И не слушайте онези, които ви казват, че лазерната корекция е нетравматична процедура. Това е лудост!

Замисляли ли сте се защо експертите не избират лазерна корекция за себе си или за близките си? Наистина ли тази процедура е добра? Те могат да говорят за това с часове, използвайки сложни думи като «Фемто Супер ЛАСИК» или «лазерна субепителна кератомилоза», за да спечелят, но все пак да избегнат тази манипулация.

Не е нужно да си учен, за да разбереш защо.

"Експертите знаят, че лазерната корекция е трайно увреждане на очите. Това е бавната смърт на цялата зрителна система.
Вижте какво всъщност означава лазерната корекция... Формата на роговицата се променя, за да се получи точен лъч светлина, фокусиран върху ретината.

В зависимост от това дали пациентът има далекогледство или късогледство, операцията се извършва по два начина. Първият е изгаряне на няколко слоя (обикновено 5-10) епителни клетки на роговицата. Това намалява дебелината на естествената леща. Вторият начин е да изрежете парчета от роговицата и да ги трансплантирате в центъра. Това прави лещата по-дебела. И двата метода нараняват роговицата.

img
Окото има много сложна структура. Най-малкото отклонение по време на операцията може да доведе до пълна слепота.
Много пациенти вярват, че с течение на времето роговицата ще заздравее по същия начин, по който се възстановяват порязвания по пръстите или следоперативните конци. Но това не е така. Това е така, защото в роговицата няма клетки, които могат да се делят и регенерират. Трансплантираното парче не расте и не сраства заедно с останалата част от роговицата. Дори след 5 години той остава просто залепен за роговицата, както веднага след операцията. По този начин той може да се деформира или да падне по всяко време, например ако небрежно разтриете очите си или ако някой ви удари със снежна топка в окото. И това е наистина реално.

Очите са твърде сложен механизъм, за да се борави по този начин. По тази причина е много важно да се възстановява зрението с естествени методи. Дори ако операцията е успешна и запазите зрението си, това няма да продължи дълго – след известно време зрението ви отново ще започне да се влошава.

Никой експерт не гарантира, че зрението ви ще се подобри след лазерна корекция. В рамките на 3 години след корекцията зрението намалява при 98% от пациентите — това е статистика, която можете да намерите на уебсайта на обществото на експертите в областта на офталмологията.
Това означава, че един ден зрението ще започне да се влошава отново и много по-бързо, отколкото първоначално. Тъй като лазерната корекция просто «адаптира» роговицата към съществуващите условия. Лазерната корекция обаче не елиминира причините за зрителното увреждане, като замъгляване или изкривяване на лещата или възпаление на ретината. След известно време зрението отново започва да се влошава. И тогава трябва да се подложите отново на лазерна корекция?

Защо хората приемат този риск?
Всичко е много просто: проблемът със загубата на зрение става все по-актуален в целия свят. Лоша екология, повишено натоварване на очите поради използването на електронни джаджи, ненавременно търсене на помощ – всичко това води до бързо влошаване на здравето на хората. Според прогнозите на учените светът в бъдеще е изправен пред почти пълна слепота!

img
Прогнозите показват, че загубата на зрение ще се увеличи с 55%, или 600 милиона души, през следващите 30 години.
Хората над 50 години са изложени на риск
Това показват световната статистика:

img
Поради естественото забавяне на всички процеси и стареенето на тялото, възрастните хора са по-склонни да се сблъскат с проблема с лошото зрение. Данните от научните изследвания показват, че рискът от отслабване на зрението до пълна слепота при хора под 50-годишна възраст е 10%. При лица на възраст над 50 години - 55%!

Влиятелните експерти не препоръчват микрохирургия на очите за хора над 45 години. Обаче при нас продължават да я правят. Просто защото хората плащат за това. В 90% от случаите това завършва с появата на различни проблеми със зрението, до пълна слепота!

(По-долу ще намерите писмо от българска пенсионерка, която се съгласи да се подложи на лазерна корекция със значителна отстъпка и почти напълно ослепя – не повтаряйте тази грешка!)

Ако не лазерна корекция, тогава как човек да си върне зрението? Да вземем, например, обикновените български пенсионери, чието зрение се влошава с възрастта. Могат ли да направят нещо, за да възстановят зрителната острота?