+436509272992
Болгария
 • Credit-online
 • Chile
 • Moldova
 • Europe24
 • Kyrgyzstan
 • Armenia
 • Egypt
 • Azərbaycan
 • Узбекистан
 • Europa
 • Pakistan
 • Красота и здоровье
 • Товары недели
 • Корневая категория
 • Топ Продаж
 • Болгария
 • Все группы товаров

Celluless гел против целулит: Купи, Официален сайт, България

Information
Check the price
In stock
Description

Купете Celluless гел против целулит, Официален сайт, България
Celluless гел против целулит: Купи, Официален сайт, България
Celluless гел против целулит купете в аптека България

ДЕПАРТАМЕНТ НА ​​ЗДРАВЕТО: ИНОВАТИВНО РЕШЕНИЕ ЗА ЦЕЛУЛИТА. ЗНАЧИТЕЛНО ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ ЗА ПО-МАЛКО ОТ ЧЕТИРИ СЕДМИЦИ БЕЗ ИЗЛИШНИ ДИЕТИ, ХИМИКАЛИ ИЛИ ТЕРАПИИ.

Доктор по медицина Васил Илиев

Диетите, ненужните химикали и модерните терапии за целулит в момента са основните начини за борба с целулита. Въпреки това, предвид факта, че целулитът е все по-често срещано явление, нито един от споменатите методи не може да се характеризира като популярен или ефективен. Celluless промени играта. Лек, който естествено регулира целулита.

Д-р Васил Илиев

Директор на Националния научно-медицински център, доктор по медицина и лекар с дългогодишен опит.
Трудов стаж - 22 години

Какво е Celulles?

Това е уникален продукт за премахване на целулит. Съдържа уникална комбинация от растителни вещества, които ефективно повлияват мастните тъкани между фиброзните влакна, тоест целулита. С помощта на Celluless можете да премахнете най-често срещаните видове целулит, като мастен, воден и фиброзен целулит.

Клинично доказано е, че активните съставки на този гел успешно разграждат най-тежката форма на подкожна мазнина, т.е. до фиброзен (твърд) целулит. Комбинацията от домашен масаж или професионален масаж с гел подобрява и значително ускорява целия процес.

За да премахнетецелулитас Celluless gel, не е необходимо да спортувате или да следвате строга диета. Всичко, което е необходимо е да нанесете гела върху желаната зона, да масажирате нежно с кръгови движения и да повторите същата процедура няколко пъти през деня.

Как действа Celluless:
- Активно предотвратява растежа и развитието на нови мастни клетки
- Осигурява силен ефект на грижа
- Намалява ефекта портокалова кора
- Подобрява текстурата на кожата
- Детоксикира тялото

Резултатите са видими още след първата седмица на употреба. Средно, човек може да премахне мекия целулит в рамките на една седмица, упорития целулит в рамките на две до три седмици, докато едематозният целулит отнема само един месец.

Този уникален продукт има дългогодишна и стабилна репутация както на Балканите, така и в Европа. Много жени предпочитат комбинацията от Celluless gel с лек масаж пред скъпите терапии и гелове, които в повечето случаи не действат толкова ефективно. Резултатите им са наистина впечатляващи.
Резултат след седем дни употреба
Резултат след две седмици използване на Celluless.
Резултат след три седмици употреба на Celluless.
Резултат след 20 дни използване на Celluless.
Резултат след месец използване на Celulless.
Коментари на изследователя:
Д-р Марко Петров, дијететичар
Трудов стаж: девет години

"В процеса на премахване нацелулитанай-важното е да се обръща внимание на детайлите. За съжаление, в повечето случаи масажистите и дипломираните специалисти, които прилагат комбинираното действие на гел и масаж, никога няма да ви кажат това. Много е важно да се обърне внимание на няколко важни фактора, които оказват голямо влияние върху ефективността на терапията, като менструалния цикъл и времевия период на самия масаж. А именно, това, което няма да чуете от повечето експерти е, че всякакъв вид масаж трябва да се започне едва след менструалния цикъл поради оптимален хормонален статус. С други думи, кожата е по-малко чувствителна и следователно лечението е по-малко болезнено. Що се отнася до времевия период на терапията, горещо препоръчвам терапията да се прилага през зимата, за да може до лятото целулитът да се " изгони" от по-дълбоките слоеве на кожата и да се премахне много по-лесно. Celluless е напълно сертифициран продукт, на който може да се вярва."

Виолета Минова, дијететичар
Трудов стаж: осем години

"Често срещам плачещи жени, които са опитали какво ли не, но не са постигнали съществени резултати, когато става въпрос за антицелулитна терапия. За определен период предлагах диета, здравословен биоритъм и редовен прием на течности. Сега препоръчвам Celluless. С негова помощ ще премахнете неприятните мастни натрупвания без много усилия и жертви. Това означава, че не са необходими внезапни промени в диетата, всичко, което е необходимо, е да приложите Celluless и да оставите време да потръгне."

Министерството на здравеопазването проведе проучване, чиито резултати надминаха всички наши очаквания: